Neka te, idi spavaj.staragarda je napisao/la:sad je rano ujutro...PUCAJzlajci je napisao/la:Sutra rano ujutro novosti za sezonske i nagradne igre uz top glavnu nagradu.![]()
Objavit ce klupska ujutro.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Neka te, idi spavaj.staragarda je napisao/la:sad je rano ujutro...PUCAJzlajci je napisao/la:Sutra rano ujutro novosti za sezonske i nagradne igre uz top glavnu nagradu.![]()
Js cu uzeti nekoliko ovih sezonakih i ako neko zna momcice omladinu koja voli Slobodu a nema novac da izdvoji i znas ih reci mi ja cu mu poklonit odnosno ti ili Riki ....s obzirom da ovi na forumu imaju moucnosti za njih ne vazi dealzlajci je napisao/la:Sutra rano ujutro novosti za sezonske i nagradne igre uz top glavnu nagradu.
sezonske se prije svega moraju IZREKLAMIRAT...AGRESIVNO....bruka raje i ne zna da imaju sezonske,jbt....vjeruj mi...pa Sloboda kad bi prodala recimo 2000,3000 sezonskih karata sto nije neka strasna cifra strasne bi pare za nase uslove uzela samo od karatatuzlak1987 je napisao/la:Sto se tice karti, fazon i kod jacih klubova je da sezonska bude jeftinija. Tj fino uzmes sezonsku i rijesis se. Kada uzimas za utakmicu jedni onda te vise izadje..
Mislim dobro je za klub ako hocemo da se ima novca i radi kako treba. Samo se mora za sezonske dici guzica i napraviti stek za to, izdvojit i rijesio si se.
U Sarajevu je i kahva skuplja, ali i plata bolja.coelho41 je napisao/la:ma nije kod nas puno 5KM karta i da kupuješ svaku utakmicu u obje sezone te ne izađe puno i ne osjetiš, utakmica svake dvije hefte, a zamisli u Sarajevu karte 8, 10 i 12 e onda bi se isplatila sezonska.
Pozz i vama ,da se konsolidujete pa da za god dvije igramo PL ,SN i Bihac zasluzuju premijerligaša.Bihac96 je napisao/la:Svaka cast Tuzlaci a posebno Azmiru Husicu na ovome sto radi za Slobodu a to ce doprinjeti i razvoju cijele lige da gledamo kvalitetnu PL.Zelim vam puno srece u narednoj sezoni da ako Bog da izborite i evropu jer to Sloboda i zasluzuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.