Sabinho je napisao/la:Bila je ona kad se Messi povrijedio prvi put: "Nakon dolaska Chigrinskyog u klub najveca tragedija koja je zadesila Barcelonu ".

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Bila je ona kad se Messi povrijedio prvi put: "Nakon dolaska Chigrinskyog u klub najveca tragedija koja je zadesila Barcelonu ".

Jesil siguran da je bas kapitalac ?????FrancescoTotti je napisao/la:Vozdra raja, naš'o sam nam stopera. Poružan brate ima da ga se boje svi napadači u našoj ligi, KAPITALAC

Sabinho je napisao/la:A kako Tuzlaci razmisljaju? "Eno neki igrac na meti Zeljeznicara, odlican je. - OK, odmah ga dovedite u Slobodu."miden je napisao/la:Kako košpicari razmišljaju? Sarajevo dovodi novog igraca.Sabinho je napisao/la:Kako Pitari (mi) razmisljamo? Dolazi Merlin na Kosevo 25.07. HMMM, ko je taj, je li bolji od Tatka?
Mora da ima neku sliku na fb sa Mladicem, Arkanom ili Karadzicem, a ako nema ima fotoshop.

A sad bez zajebancije, dobri su, bit ce guravo ako i mi ne pojacamo ovo pred kraj prelaznog.
 A sad bez zajebancije, dobri su, bit ce guravo ako i mi ne pojacamo ovo pred kraj prelaznog. neka, tako i treba da bude, djecu trebamo od malena odvojit od tv-a i naviknut ih na stadion.
 neka, tako i treba da bude, djecu trebamo od malena odvojit od tv-a i naviknut ih na stadion.Ali sto je jos bolje to nije ono jedno kolo se ovako potrefi pa onda 5 retardiranih kola...Nego svako sljedece je ili isto ili zanimljivije ,nema losih tekmiSabinho je napisao/la:Liga je krenula prema naprijed kako god. Pa evo zamislite jedno kolo npr:
Zrinjski- Sloboda
Celik-Sarajevo
Slavija- Travnik
Siroki Brijeg-Olimpik
Radnik-Zeljeznicar
Borac-Velez
Doslovno sve jake utakmice i najslabiji mec u citavom prvenstvu bi bio izmedju Slavije i Travnika. (Za primjer sam uzeo prvih 12 iz zadnje sezone).
Zatim, staviti da BHT prenosi dvije utakmice, po jednu Arena i MOJATV. To bi zaista bilo odlicno i podiglo ligu na jedan novi nivo.

ko je bio na prozivci, vidio je da teren izgleda bazprijekornoEvolution87 je napisao/la:Bila je neka prica da ce se poslije pape zamijeniti travnjak, ali eto. samo jedna nova bomba i nista vise
 ali ima dosta tekmi, gurbeti imaju dvije jer će proći, Olmpic jednu mi jednu u julu i tu ti je prvo kolo i koncert
  ali ima dosta tekmi, gurbeti imaju dvije jer će proći, Olmpic jednu mi jednu u julu i tu ti je prvo kolo i koncert 
Ma koncert je najveci poblem, tu ce se teren najvise ostetitpitarlOOk je napisao/la:ko je bio na prozivci, vidio je da teren izgleda bazprijekornoEvolution87 je napisao/la:Bila je neka prica da ce se poslije pape zamijeniti travnjak, ali eto. samo jedna nova bomba i nista viseali ima dosta tekmi, gurbeti imaju dvije jer će proći, Olmpic jednu mi jednu u julu i tu ti je prvo kolo i koncert

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.