GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:09

marconato je napisao/la:Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Prije je bio puno bolji, s vremenom sve losiji i losiji, zato i jest dobio ispisnicu. U obrani nikad nije bio nesto, prema naprijed je znao biti dobar, ponajvise zbog toga sto je brz pa kad se igra s prosjecnim ekipama on ih trkom ubije na boku. Nikad on nije bio neka igracina, ali je bio borben, uvijek je igrao 120%, pruzao je maksimum i navijaci su ga zbog toga volili i cijenili. To je nestalo zadnju sezonu-dvije, pocela su pljuvanja po njemu i otjeran je. Dinamo i Hrvatska opcenito muku muce najvise s lijevim bocnim, a on je otjeran. Mislim da sam ti s tim rekao sve, mada on mozda proradi, nikad se ne zna. Addy je kod vas bio najbolji igrac lige, a u Dinamu ne moze meda. Mozda Ibanez bude nesto suprotno.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:15

Aha...Ma volio bih ja njega kako god, kazem, od Andjelkovića ne moze biti gori!

P.S. Addy nikad nije bio najbolji igrac lige! Jeste smatran za potencijala i imao je par odlicnih meceva (ukljucujuci i derbi), ali je znao i dobrano kiksnuti...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 18:16

Imao je potencijal biti igračina, sigurno ga se moglo u pravo vrijeme sa 21 godinom prodat za par milijuna eura. Šteta što se nije radilo bolje sa njim i Tomečakom, Dinamo bi danas imao Cafua i R.Carlosa na bekovima, ljudi fantastični prema naprijed, sjajan centaršut, prodorni i borbeni. Usporedba Signorea sa Addyjem je skroz odgovarajuća, i ja sam Addyja u Dinamu dočekao kao 'ozebao sunce'.

Morales, Sammir, Rukavina su još neki koji padaju na pamet kad se govori o 'neiskorištenim potencijalima'.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:18

Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos

Ma Ibanez ako se bude trudio bit ce vam dobar. Ako mu se ne bude dalo igrati bit ce za k*. Kao sto kolega rece, tehnika mu i nije jaca strana, trkom i borbenoscu je sve nadoknadjivao i takav igrac mora svaku utakmicu igrati 100% da bi rekao da ima nesto od njega.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:28

Signore je napisao/la:Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos
Ma drugo je to sto vam je neko rekao...On nije bio ni njabolji igrac Zvezde, a kamoli lige s obzirom da su za Partizan tada igrali Cleo, Savić, Krstajić, Vukić...ali nebitno sada :)

Nase prve opcije za poziciji beka su bili Antonov (medjutim ne mozemo se nositi sa fin. ponudama sa zapada, Ofk ce napraviti milionski transfer) i Rodić iz Zenita (pozajmicu), ali Rusi nesto zatezu, tako da smo se izgleda bacili na Ibaneza... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:32

Ma sretno vam bilo :mrgreen: Ja ga u Dinamu nebi vise pozelio, ali realno, Zvezda je ispod Dinama i vi bi se mozda mogli zadovoljiti takvim igracem. Doduse, sto se te pozicije tice, u Dinamu bi i ja dobio sansu da igram lijevog bocnog s obzirom da konkurencije nema. Sve gori od goreg. Tek ovi juniori i kadeti sto dolaze daju neku nadu pa bi mozda cak Ibanez mogao i u Dinamu igrati, ali biti jedan od losijih iako stalno u prvih 11.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:37

Cuti, ovaj kod nas sto sada igra nosi titulu sigurno najgoreg lijevog beka u istoriji kluba, a konkurencija je veoma zestoka :mrgreen:

Mi krstenog lijevog beka nismo imali jos od Lukovića, doduse, bio je i Dusko Tošić, bas u generaciji s Addy-em, ali je on kod nas vise igrao stopera.. ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:45

Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea. On je zadnji Dinamov sto je valjao, a otisao je 2011. Odigrao je dvije fantasticne sezone, bio je jedan od rijetkih kojem se skandiralo sa sjeverne tribine, a nakon njegovog odlaska kao razlog se najvise navodila ta ljubav s navijacima koju mu Mamic nije mogao oprostiti.

Prije Dinama igrao u Romi, Monacu... Otisao je negdje u Meksiko, gdje je sad nemam pojma. Nakon njega sve katastrofa. Sad ima ovaj mali Sosa koji rastura u omladincima i mladoj reprezentaciji. Ima i mladi Petar Mamic, ali on je sad izasao iz juniora, igra u Lokomotivi, tj. nesto i ne igra, kao da se pogubio iako sam ga jednom gledao tamo i bio je fenomenalan. Od njega sam ocekivao puno jer je bio i kapetan juniora, najbolji igrac na mnogim turnirima, bio je velika nada, a onda odjednom kao da nije ni postojao. Nadam se da ce se on probuditi ili barem Sosa. U Hrvatskoj nema postenog lijevog bocnog.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 18:47

Signore je napisao/la:Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea.
Rođo, Cufre je nedavno prestao igrat, 37 mu je na leđima. :D

Manđa službeno u Juventusu, Dinamu ide oko 500 tisuća eura od transfera. Treba navijat za ove naše najskuplje igrače da se što češće prodaju, najbolje ovako ko Manđa, svake godine po jedan transfer. :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:52

@ Signore, ma znam Cufrea, kako necu znati...Gledao ga uzivo 2005. Zvezda - Roma 3-1, a sada strepimo od nekih Kazahstanaca, Jermena... :facepalm:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:54

Ma nisam cuo za covjeka od kad je otisao iz Dinama. Sad kad ovaj zvezdas spomenu koji je zadnji kod njih valjao meni Cufre pade napamet. Jbt, pa stvarno muka na tom lijevom bocnom.

A jbg, mi isto strepimo protiv svih mogucih, danas Mamic kaze da je moglo bolje, a izvukli prvaka Luksemburga, a cilj grupna faza LP :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jun 2015, 14:31

Konačno danas malo više vijesti oko Dinama. Na pressici u maksimirskom salonu je bilo svečano, službeno su predstavljena ovosezonska pojačanja u obrani Gordon Schildenfeld i Borna Barišić.

slika

Trener Zoran Mamić se osvrnuo na priče o transferima, nova pojačanja su na vidiku:

- Mogu reći da postoji dosta upita i ponuda za naše igrače koje hladno odbijamo. Bilo je ponuda i raspitivanja za Soudanija, Pjacu, Ademija, Pivarića, Hodžića, Husejinovića, Radonjića... Ima dosta toga što je očekivano za ovaj period. Što se tiče dolazaka, ima nekoliko igrača u obrani i veznom redu koje bi možda željeli vidjeti u Dinamu, ali ni s jednim nismo otišli još daleko u pregovorima. Sve ćemo vidjeti.

A čini se kako i stanje sa ozljedama ide nabolje:

- Pavičić će ići s momčadi u Sloveniju, a što se tiče drugih probleme ima Radonjić koji je kod nas ozlijeđen. On je malo forsirao na kraju sezone u Istri jer je htio pomoći klubu u borbi za ostanak pa tako sada treba malo dulje za povratak. Husejinović se lakše ozlijedio protiv Pleternice, no neće biti dulje pauze, a krajem tjedna bi i Antolić trebao početi trčati.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jun 2015, 14:34

Čini se kako je Said ipak vratio povjerenje modre struke ovog proljeća na treninzima, imajući u vidu da su ga zimus htjeli zajedno s Addyjem negdje na posudbu poslati.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 jun 2015, 16:17

Memija iz Zelje bi mogao u Dinamo. Vrlo eksplozivan i atraktivan mladi igrac. Mozda i najkvalitetniji uz Hadziahmetovica mladi igrac u BiH.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 jun 2015, 19:44

slika

Pa ima li dna? :rol: :rol: :rol:

Kakav podsmjeh od kluba :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jun 2015, 19:55

Ma meni genijalno :lol: :lol: Da mi nije mrsko napravio bi istu takvu sliku i stavio majica - hamburger = 20kn. Isplati se, svi na Plitvice :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jun 2015, 20:55

Cico Kranjčar: Ja sam uvijek otvoren za povratak u Dinamo

http://www.24sata.hr/nogomet/cico-kranj ... amo-425216

I sa tri promila bolji je od ovih Mamicevih dupelizaca sto ih reda iz dana u dan :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2015, 22:55

bazero je napisao/la:slika

Pa ima li dna? :rol: :rol: :rol:

Kakav podsmjeh od kluba :rol:
Ček,šta je ovo? :lol:

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 24 jun 2015, 23:16

Signore je napisao/la:Cico Kranjčar: Ja sam uvijek otvoren za povratak u Dinamo

http://www.24sata.hr/nogomet/cico-kranj ... amo-425216

I sa tri promila bolji je od ovih Mamicevih dupelizaca sto ih reda iz dana u dan :mrgreen:
Onu sramotu sa Eduardom mu neću nikad oprostiti. Nisam baš uvjeren da je trener za Dinamo, mekan je previše, treba tu čvršća ruka. Iako bi istini za volju Židak vjerojatno slavio veliki povratak svojeg suborca u alkoholu, kolumna za kolumnom o povratku 'purgerskog Dinama' i zazivanje Nikinog povratka. :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 03:03

Nisam mnogo pratio Dinamo proteklu godinu, ali vidim stalno se po medijima pominje ovaj Pjaca...Sad pogledam malo klipove po yubitou :mrgreen: , strasan igrac! Jel' on neki krilni napadac ili cisti centarfor?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []