Ima ima druze mogucnosti tj moranje ce biti promasili smo malcica i anicica....uz ove sve dodati i ermin huseinbasic ....moramo dovesti bombardere tj dva spica koji ce zabijati ...nesmije se dozvoliti kao doce neki neprovjereni iz srbije ...po meni treba zvati mirka spasojevica ipak uz jos ta dvaastra1922 je napisao/la:Ti si brate skroman .mislim da ni jednog od njih nemozemo dovesti I da smo premijer ligadesetkamarakane je napisao/la:Ma nek oni zavaljuju cijene neki napadaci koji su ????????? Prave pare se cuvaju za
Stokica
Bilbiju
Mesanovica
Harbu
Smriku
I ima jos imena napadacki ako ovi zakazu
NK Zvijezda Gradačac
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovo je postala prava trgovina.Jbg.nama je u genima šverc.U bivsoj drzavi smo bili najpoznatiji po tome,samo sto sada treba znati umjesto bostana i jabuka odabrat dobrog al povoljnog igrača a domaće proizvode znati unovčiti.U minulim sezonama to je pojedinac ili pojedinci su znali raditi ali za lične inetrese a ne interese kluba.
Jarane, ljudi su danas postali kvarljiva roba prije se pokvare od voćavatreni je napisao/la:Ovo je postala prava trgovina.Jbg.nama je u genima šverc.U bivsoj drzavi smo bili najpoznatiji po tome,samo sto sada treba znati umjesto bostana i jabuka odabrat dobrog al povoljnog igrača a domaće proizvode znati unovčiti.U minulim sezonama to je pojedinac ili pojedinci su znali raditi ali za lične inetrese a ne interese kluba.
Voćka koja je truhla odstranis da ne bih pokvarila i ostale..Kapetan je napisao/la:Jarane, ljudi su danas postali kvarljiva roba prije se pokvare od voćavatreni je napisao/la:Ovo je postala prava trgovina.Jbg.nama je u genima šverc.U bivsoj drzavi smo bili najpoznatiji po tome,samo sto sada treba znati umjesto bostana i jabuka odabrat dobrog al povoljnog igrača a domaće proizvode znati unovčiti.U minulim sezonama to je pojedinac ili pojedinci su znali raditi ali za lične inetrese a ne interese kluba.
Puna tema svercera
Tesko cemo dovesti dva bombardera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja nisam švercer ali družim se s nekim od njihastra1922 je napisao/la:Puna tema svercera![]()
S kim si, takav sizmaj348 je napisao/la:Ja nisam švercer ali družim se s nekim od njihastra1922 je napisao/la:Puna tema svercera![]()
Neko reče da ga je sad ovo ohrabrilo a bi je skeptičan. Mene je ovo tek sad obeshrabrilo, poslije početnih najava sam bio pu optimizma a sada ništa.
Ovdje neko nekog levati, prvo se počelo pisati provjerena pojačanja stižu odmah, onda se piše pojačanja će biti tu na prozivci, sada pojačanja dolaze poslije prvog, i na kraju će biti to je to što se pojačanaj tiče. Pa je.o te ne počinje prvenstvo u 11 mjesecu pa da se imaš vremena pripremit i sve to posložit.
I Piska me iznenadi, ne javi se nikako poslije jučerašnje prozivke. Ili ima ne daj Bože nekih privatnih problema ili ga je stid što se ijalovilo sve ono što je pričo do prozivke.
Ovdje neko nekog levati, prvo se počelo pisati provjerena pojačanja stižu odmah, onda se piše pojačanja će biti tu na prozivci, sada pojačanja dolaze poslije prvog, i na kraju će biti to je to što se pojačanaj tiče. Pa je.o te ne počinje prvenstvo u 11 mjesecu pa da se imaš vremena pripremit i sve to posložit.
I Piska me iznenadi, ne javi se nikako poslije jučerašnje prozivke. Ili ima ne daj Bože nekih privatnih problema ili ga je stid što se ijalovilo sve ono što je pričo do prozivke.
ma nije to do Piske,on napiše ono što načuje u klubu.Veći je problem što i oni u klubu su mislili da će prije riješiti problem oko pojačanja ali eto nešto za sada neštima(sposobnost ili nerealne cijene koje traže igrači ).Da budemo iskreni za mnoge igrače u prvoj moraš dati 30% više novaca nego li u PL-i..E sada šta će nam ostati kada ovi ne nađu angažman u PL-u drugo je pitanje i kako to sve uklopiti na brzinu 
Kapetan@zmaj348 je napisao/la:ma nije to do Piske,on napiše ono što načuje u klubu.Veći je problem što i oni u klubu su mislili da će prije riješiti problem oko pojačanja ali eto nešto za sada neštima(sposobnost ili nerealne cijene koje traže igrači ).Da budemo iskreni za mnoge igrače u prvoj moraš dati 30% više novaca nego li u PL-i..E sada šta će nam ostati kada ovi ne nađu angažman u PL-u drugo je pitanje i kako to sve uklopiti na brzinu
Pa nisam ni rekao da je do Piske, njegov problem i jeste u tome što uzima sve zdravo za gotovo što oni kažu. Problem i jeste cijelo vrijeme u upravi, jer su oni nesposobni(ne moraš ti davati 30% više, dovoljno je bilo probati dovesti najbolje igrače iz Prve Federalne.Muku mučimo sa napadačima a dva extra napadača i dalje igraju u Prvoj nisu otišli u Premier - Brzi i Malčić).zmaj348 je napisao/la:ma nije to do Piske,on napiše ono što načuje u klubu.Veći je problem što i oni u klubu su mislili da će prije riješiti problem oko pojačanja ali eto nešto za sada neštima(sposobnost ili nerealne cijene koje traže igrači ).Da budemo iskreni za mnoge igrače u prvoj moraš dati 30% više novaca nego li u PL-i..E sada šta će nam ostati kada ovi ne nađu angažman u PL-u drugo je pitanje i kako to sve uklopiti na brzinu
Najveći je problem što oni iz uprave izađu i pričaju jedno(dovest će mo provjerene Premierligaške igrače i najbolje iz Prve Federalne) a na kraju to bude skroz drugo. Jeli ih neko tjerao da to govore.
Hajdi sad iskreno jesu li Pirić i Mornar ono što ste svi vi očekivali, ali iskreno?!?
Ma slažem se ja s tobom @combe,ali eto ajde sve kontam čekaju da padne cijena pojedinim igračima...a ko zna možda su oni i kontaktirali Malčića pa ovaj zavalio neku nerealnu cifru...kako god bilo, ovo za sada nije ono što sam ja a i većina ovdje na forumu očekivali..@astra je čini mi se pisao da imaju pare i nerazumijem zašto se nedovode igrači,kada misle da uigraju sastav..mi ako mislimo se vratiti u PL-u pod hitno moramo Nedimu obezbijediti ekipu da čovjek može sve to ukomponovati,da ne bude nakon 2-3 kola drvlje i kamenje nevalja trener a on nije pošteno sastavio par treninga sa pojedincima...
Mozel mi netko reci koji je đorđevic potpisao i odakle je dosao
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
reddragon001
- Kontakt:
Nema nikakvog djordjevica
Dobro Piska je živ.
Pisko imal kakvih novosti ? da li su došli ti igrači iz Srbije,može i na PP..reddragon001 je napisao/la:Nema nikakvog djordjevica
-
reddragon001
- Kontakt:
Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
a zasto je onda hamza jucer na presu rekao da je potpisao i taj eto imate video na gradacackom info portalu a ti si i bio na istom a mozda je doslo i do greske zabunereddragon001 je napisao/la:Nema nikakvog djordjevica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupacombe je napisao/la:Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.