Sto mislis da nisu?Baader je napisao/la:
Ovaj post je nezasluženo prošao bez par ovih:![]()
![]()
Dobra forica.

Sto mislis da nisu?Baader je napisao/la:
Ovaj post je nezasluženo prošao bez par ovih:![]()
![]()
Dobra forica.
Heller je napisao/la:Kad bi svaki klub radio ko Željo šutnula bi nas Uefa
Heller je napisao/la:Nakon što ih išamaraš ko Rocco Jennu, navijači Željezničara počnu smarat kako su nas išamarali Mostarci...
Head je napisao/la:Ovo mi je nesto najace sto sam vidio
8 juni
Jedna prica, kaze gledat cete Evropu ali na OBN. Cudni potezi kluba.![]()
Danas, 25 juni kad je uhljebio svoje igrace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje rade sa nozevima, obijanjem, kradjom auta nego sto navijajuHeller je napisao/la:Seljovcima bolje deminera dovest nego fudbalera
Evo ispituju vec odovica.Heller je napisao/la:Seljovcima bolje deminera dovest nego fudbalera
Oca mi fore su ti ko u dijeteta u trecem razredu specijalne skole koji je pao na popravniProbisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke za Velezom. On sada klitorizira i cmara indonezanke, bavarke... Jednu yebe, a druga mu pusi. Samo deri brato, nije nam dugo ostalo.
Jos malo pa ce ti se glavic poceti uvlaciti u kozicu kao prije suneta. Za sve ostalo mozes se obratiti dr. Berberovic http://www.****/firme/dr-me ... -tuzla-848
Nema drveta oko kamene kuce svoje, mozes ga tek zamisliti kakve gluposti prica kada je augustrigotina je napisao/la:ma pusti ga, opali ga sunce ujutro pa vamo gluposti prica
Ko da ste vi šta bolji.rigotina je napisao/la:ma pusti ga, opali ga sunce ujutro pa vamo gluposti prica
a vidi ponosa kreke. prva lopata foruma. lezi odspavaj, zamantalo te sinoc na trećojHeller je napisao/la:Ko da ste vi šta bolji.rigotina je napisao/la:ma pusti ga, opali ga sunce ujutro pa vamo gluposti prica
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bordo10, Lobudaraczapamcenje, VolimBiH96 i 25 gostiju.