FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultrassa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultrassa1921 » 25 jun 2015, 11:22

Koliko bi otprilike mogao kostati put u Madjarsku?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2015, 11:28

tm8782 je napisao/la:
lazar je napisao/la:Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

Ako hocemo da ulažemo u mlade igrace, ovakve stvari nam se nesmiju dešavati.
A ako pitaš trenera da li se isplati dati tolike pare za tog igrača i trener ti kaže da je skup, hoćeš li ti opet dovesti tog igrača?
Ima nesto sto se zove prebacivanje odgovornosti ali se slazem da je trener vec odavno trebao biti konsultovan.
vrbanjusa je napisao/la:Hajmo ovako pogledati. Ekipa koja je nastupila u većini utakmica ovog proljeća:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Hasanović
Hadžiahmetović
Đelimić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Ekipa koja će najvjerovatnije nastupiti protiv Balzana:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Blagojević
Hadžiahmetović
Đelmić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Znači ova ekipa koja je promjenila 1 (jednog) igrača nije izgubila 15 utakmica na proljeće. Na 3 najteža gostovanja osvojila je 3 boda. Dala 1 i primila 1 (skoro pa autogol).
Omjer 9-6-0 osvojenih 33 boda.
Loše ili ne prosudite sami.
Stoji sve sto kazes ali isto tako stoji da smo imali igrca ili dva vise kako treba da bi ligu uzeli naravno da se ne moze to tek tako tvrditi ali bi sigurno imali nemjerljivo vece sanse.Sada imamo priliku ispraviti gresku i nije jos kasno za nasu ligu vidjecemo sta ce napraviti.Ono sto mi se definitnivno ne svidja su ugovori sa mladim igracima koji su prekomandovani u prvi tim i to me najvise grize ako je ispravan put da pravimo bazu igraca iz nasih omladinskih pogona onda ti ugovori moraju biti ozbiljni uostalom znas i sam da ne trunim bezveze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 jun 2015, 11:29

vrbanjusa je napisao/la:Hajmo ovako pogledati. Ekipa koja je nastupila u većini utakmica ovog proljeća:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Hasanović
Hadžiahmetović
Đelimić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Ekipa koja će najvjerovatnije nastupiti protiv Balzana:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Blagojević
Hadžiahmetović
Đelmić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Znači ova ekipa koja je promjenila 1 (jednog) igrača nije izgubila 15 utakmica na proljeće. Na 3 najteža gostovanja osvojila je 3 boda. Dala 1 i primila 1 (skoro pa autogol).
Omjer 9-6-0 osvojenih 33 boda.
Loše ili ne prosudite sami.
Ma dzaba im pricas kad imaju ljudi neke svoje zamisli..Otisli su igrac koji su bili na klupi i koji su po potrebi ulazili i igraci koji su bili odsutni skoro citavu sezonu tipa Stanic kao i dva igraca Hasanovic i Zeljkovic koji su bili standardni u vecini utakmica ali su za njih nadjene zamjene..Dovedeni su igraci koji su zamjenili ove odlaske a kakvi ce biti vidicemo nakon prvih zvanicnih utakmica..Moguci su odlasci dva igraca Memije i Bajica a u slucaju njihovog odlaska mogu se uzeti fine pare tako da bi se mogla i dovesti po nekima i bolja pojacanja od ovih sto su dosli..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 jun 2015, 11:30

Nedim Mekic? Malo vise informacija ako moze o njemu. Neko voljan moze i na PP pisati, da ne kvarim diskusiju koja se vodi. Hvala vam :)

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 11:31

ultrassa1921 je napisao/la:Koliko bi otprilike mogao kostati put u Madjarsku?

autom koji trosi cc 7l dizela, sa putarinama 220KM. znaci 55KM po osobi. karta nece biti skuplja od 15EUR.
apartman za 4 osobe za tri noci 200EUR. znaci 100KM po osobi.
ukupno za prevoz, spavanje tri noci i karta 190KM.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 jun 2015, 11:33

ultrassa1921 je napisao/la:Koliko bi otprilike mogao kostati put u Madjarsku?

Malo skuplje mozda od Maribora..ali rano je zato,mozda uopste ne budes isao gore,mozda bude Holandija a mozda ne bude ni jedno :mrgreen: ,prvo Balzam pa onda Madjari/Holandjani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 jun 2015, 11:49

tm8782 je napisao/la:Od sinoć hoću da napišem nešto, da repliciram nekima. Uzalud se truditi pa ću opet iznijeti neko svoje mišljenje i postaviti par pitanja, kroz isto to mišljenje. Da li bi bilo realno da dovedeš igrača za kojeg ni sam trener ne bi dao tolike pare, jer ni sam nije siguran da će taj isti biti u prvoj postavi i uklopiti se najbolje? Pritom da ima platu veću nego što imaju naši omladinci koji sigurno imaju mjesto u prvoj postavi. Znači čovjek neće da rizikuje. Svi ti igrači su imali želju da dođu kod nas i nudili se ali su neki drugi faktori(menadžer, klub) bili malo "bezobrazni" pa nisu došli. Janković? Igrač koji je dogovorio uslove pružio ruku i trebao doći na potpis nazove naše i traži još više od dogovorenog. Je li to realno? Željo, koliko ga god neko smatrao, nije klub sa kojim možeš komunicirati na taj način. Poslije je bilo i izvinjavanja i sl. Blagojević je momak koji je ispoštovao svaki detalj dogovora, došao na potpis pozvali ga drugi, naši rekli idi jer su pare bila jako dobre za naše uslove. Momak otišao i kad je tamo došao druga priča bila, momak se vratio svjetla obraza i potpisao. Ordagić ima menadžera koji svakodnevno po fb prozove naš klub i diže rejting igračima, zašto li Bože? Zapitajte se. Da ne bi išao do još nekih detalja, mislim da je dovoljno oko ovih igrača. Kada sam nekima napisao da idu na Otoku i Koševo, mislio sam tako. Jer ako u ovoj situaciji kada se ljudi bore, kopaju, rade na sve moguće(legalne) način da izvade klub iz sranja, zahvaljujući našim legendama, koji su ih doveli do ovoga...mi još dolijevamo ulje na vatru. Sve kritike stoje, slažem se. Ali prije nego što je napišeš zapitaje se da li je to prioritet. Ljudi dragi znate li vi šta znaći dobiti licencu za evropu i PL. Pored tih dugova i svega. Ljudi šute i rade, pomogni koliko možeš, ali nemoj odmagati. Navešću primjer da pile, super, vrbanjuša, fkž1921, domorocki...imaju informacija koje ne napišu ni 10%. Zašto? Kada bi se napisalo sve ovo na čemu se radi, a to ne uspije kakava bi onda drama bila ovdje. Nisam tu da bi držao nekome predavanja, nekoga hvalio ili kudio, iznosim svoje mišljenje za ono što znam. Amar koji je kliker i ima mnogo stvari u svom prsu je rakao Gredi ti si taj koji će sanirati finansije. Čovjek nije bez razloga uposlenik banke. Šiljak koristi svoja poznanstva i rješava neka pitanja oko uslova za igrače, mi to sve ne vidimo ali znaju igrači. Pitajte ih. Niko ne spomene Misimovića, čovjeka koje je puno toga uradio i ne eksponira se, i završiće još puno toga i završava. Alihožić je tu gdje jeste, radi koliko zna i kolike su mu mogučnosti. Sjajno nije ali se napravila neka organizacija unutar samog kluba, pa imamo i onih koji su nezadovoljni koji više nisu tu, pa "laju" okolo. Jb ga nije više Željo taj bankomat za neke, pa kad je nekome k.... čejf da dođe uzme koliko mu treba i ode. Traga nigdje. Samo ću reći da su neki igrači koji su otišli tražili veću platu od 30-70%. Osim Zeljkovića koji nije sa namjerom donijeti papire za produžetak boravišta, te Varee koji po meni nije pokazao ništa. Neko je napisao sačekajmo zvaničnu utakmicu pa donosimo sud. Dragi Bog je najviši sud pa nam ne sudi za svaku grešku nego imamo mogućnost da je ispravimo. Ko radi taj i griješi.
Ma džaba pišeš. Ima dio ljudi koji čitaju i vjeruju samo u ono što im se sviđa, a ima i simpatizera drugih klubova koji se pretstavljaju kao naši, i samo potpaljuju. Pa zar nije čudno da se većina ovih ''hejtera'' registrovala na forum u zadnjih pola godine. Dosta njih poslije razdvajanja tema i zabrane prepucavanja na ovoj. Slučajnost ili .......

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 11:55

ublehas je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Od sinoć hoću da napišem nešto, da repliciram nekima. Uzalud se truditi pa ću opet iznijeti neko svoje mišljenje i postaviti par pitanja, kroz isto to mišljenje. Da li bi bilo realno da dovedeš igrača za kojeg ni sam trener ne bi dao tolike pare, jer ni sam nije siguran da će taj isti biti u prvoj postavi i uklopiti se najbolje? Pritom da ima platu veću nego što imaju naši omladinci koji sigurno imaju mjesto u prvoj postavi. Znači čovjek neće da rizikuje. Svi ti igrači su imali želju da dođu kod nas i nudili se ali su neki drugi faktori(menadžer, klub) bili malo "bezobrazni" pa nisu došli. Janković? Igrač koji je dogovorio uslove pružio ruku i trebao doći na potpis nazove naše i traži još više od dogovorenog. Je li to realno? Željo, koliko ga god neko smatrao, nije klub sa kojim možeš komunicirati na taj način. Poslije je bilo i izvinjavanja i sl. Blagojević je momak koji je ispoštovao svaki detalj dogovora, došao na potpis pozvali ga drugi, naši rekli idi jer su pare bila jako dobre za naše uslove. Momak otišao i kad je tamo došao druga priča bila, momak se vratio svjetla obraza i potpisao. Ordagić ima menadžera koji svakodnevno po fb prozove naš klub i diže rejting igračima, zašto li Bože? Zapitajte se. Da ne bi išao do još nekih detalja, mislim da je dovoljno oko ovih igrača. Kada sam nekima napisao da idu na Otoku i Koševo, mislio sam tako. Jer ako u ovoj situaciji kada se ljudi bore, kopaju, rade na sve moguće(legalne) način da izvade klub iz sranja, zahvaljujući našim legendama, koji su ih doveli do ovoga...mi još dolijevamo ulje na vatru. Sve kritike stoje, slažem se. Ali prije nego što je napišeš zapitaje se da li je to prioritet. Ljudi dragi znate li vi šta znaći dobiti licencu za evropu i PL. Pored tih dugova i svega. Ljudi šute i rade, pomogni koliko možeš, ali nemoj odmagati. Navešću primjer da pile, super, vrbanjuša, fkž1921, domorocki...imaju informacija koje ne napišu ni 10%. Zašto? Kada bi se napisalo sve ovo na čemu se radi, a to ne uspije kakava bi onda drama bila ovdje. Nisam tu da bi držao nekome predavanja, nekoga hvalio ili kudio, iznosim svoje mišljenje za ono što znam. Amar koji je kliker i ima mnogo stvari u svom prsu je rakao Gredi ti si taj koji će sanirati finansije. Čovjek nije bez razloga uposlenik banke. Šiljak koristi svoja poznanstva i rješava neka pitanja oko uslova za igrače, mi to sve ne vidimo ali znaju igrači. Pitajte ih. Niko ne spomene Misimovića, čovjeka koje je puno toga uradio i ne eksponira se, i završiće još puno toga i završava. Alihožić je tu gdje jeste, radi koliko zna i kolike su mu mogučnosti. Sjajno nije ali se napravila neka organizacija unutar samog kluba, pa imamo i onih koji su nezadovoljni koji više nisu tu, pa "laju" okolo. Jb ga nije više Željo taj bankomat za neke, pa kad je nekome k.... čejf da dođe uzme koliko mu treba i ode. Traga nigdje. Samo ću reći da su neki igrači koji su otišli tražili veću platu od 30-70%. Osim Zeljkovića koji nije sa namjerom donijeti papire za produžetak boravišta, te Varee koji po meni nije pokazao ništa. Neko je napisao sačekajmo zvaničnu utakmicu pa donosimo sud. Dragi Bog je najviši sud pa nam ne sudi za svaku grešku nego imamo mogućnost da je ispravimo. Ko radi taj i griješi.
Ma džaba pišeš. Ima dio ljudi koji čitaju i vjeruju samo u ono što im se sviđa, a ima i simpatizera drugih klubova koji se pretstavljaju kao naši, i samo potpaljuju. Pa zar nije čudno da se većina ovih ''hejtera'' registrovala na forum u zadnjih pola godine. Dosta njih poslije razdvajanja tema i zabrane prepucavanja na ovoj. Slučajnost ili .......
Slažem se sa tobom u potpunosti. Ovo sam napisao da ne bi naši slušali/čitali te iste i da ne bi išli u nekom drugom smjeru, smjeru tih namjernih dobročinitelja. LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 25 jun 2015, 11:55

tm8782 je napisao/la:
lazar je napisao/la:Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

A ako pitaš trenera da li se isplati dati tolike pare za tog igrača i trener ti kaže da je skup, hoćeš li ti opet dovesti tog igrača?

Od kad se to trener pita jel neki igrac skup ili nije. To prvi put sam cuo ovdje da trener kaze da je skup igrac. Boze budalastina zar je moguce ovo. Neki dan Alihodzic nesposobn treba dovesto nekog drugog. Sad Odovic odreduje sta je skupo a sta ne. Koje budalastine kuknjava
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 25 jun 2015, 11:59

neka aldine glava ce te zaboliti od kontanja de malo odmori

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 25 jun 2015, 11:59

Raja, bio sam sada u agenciji M97 i uplatio putovanje. Znaci oko pola 11 je ostalo jos nekih 12 mjesta. Ko je planirao ici, neka pozuri. :thumbup: :thumbup:

Pozdrav

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2015, 12:00

invincible1921 je napisao/la:@Minjore ma dobro "ti neki" su priča za sebe godinama tako da.... :D i upravo to što kazežaš za male sredine i ja pokušavam objasnit :thumbup:

@FKZ1921 Zato što je bilo haman pa zvanično da je ta cifra u pitanu i to već odavno...
Sta znaci to bilo haman pa zvanicno?
Da li je iko iz kluba,ikada,u bilo kom kontekstu,pomenuo tog igraca?

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jun 2015, 12:02

samogrbavica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Od kad se to trener pita jel neki igrac skup ili nije. To prvi put sam cuo ovdje da trener kaze da je skup igrac. Boze budalastina zar je moguce ovo. Neki dan Alihodzic nesposobn treba dovesto nekog drugog. Sad Odovic odreduje sta je skupo a sta ne. Koje budalastine kuknjava
Ooooooooooooj... :crazy: :crazy: :crazy: :puke: :puke: :puke:

Dosadan si do mojega. :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 25 jun 2015, 12:03

Pa valjda ce ti trener reci jel taj momak toliko vrijedi i jel vrijedi dati te pare njemu ili nekome drugom? A covjeka Boze mili i dragi :eh:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 25 jun 2015, 12:06

Nova teorija zavjere. Odovic je dao famozni papir igraca koje zeli medjutim forumasi nisu dosli do bitnog drugog papira to je cifre koje mogu dati igracu isto Odovic pisao. Alihodzic pojma nema, igraci mu dolaze na noge, kad se pisalo problem pare vrli forumasi su pisali kako problem nisu pare nego nesposobna komunikacija Alihodzica. Gledaj sad price, koje licemjerstvo hebote. Smijesni ste realno.
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 25 jun 2015, 12:07

aldine nauci citati kad ti neko odgovori...aj molim te malo popusti vise

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 25 jun 2015, 12:13

Dzaba ybg. Nema fajde :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 12:17

Po meni je greska sto Tiago nije odmah potpisao ugovor kako bi mogao biti prijavljen za 1.pretkolo , i kako bi mogli prijaviti eventualnog novog igraca za 2.pretkolo.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 12:21

Samo jednu stvar ću reći, nikada ne bi mogao kao navijač Želje da ima user "samokoševo". Ako si čitao moje postove rekao sam da sam kritikovao ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača i da sam se ujeo za jezik. Nekada treba saslušati i drugu stranu, srećom pa nisam dugo slušao na forumu takve slične tebi. Nažalost za šta si plačen nisi baš uradio kako treba, pozdravi lijepog ;) ;) ;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jun 2015, 12:23

Jedna konstatacija.
Korist od osvajanja ove lige te nastupa u europi je tolika da mozes te iste pare uzeti ako prodas samo jednog mladog igraca. A mi ih imamo 4-5 u izlogu. I pored toga smo opet uzeli "neke" pare i od lige/europe.
Pa sta je sad bolje, imati polovnjake od 28-30 godina koje nikome ne mozes prodati ili momke 18-21 godinu koje mozes utaliti za dobre pare a plus ne ostvarujes losije rezultate ili su to za nijansu losiji rezultati...
Mislim da ne treba biti puno pametan pa skontati sta je bolje ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.