FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Nakon 2 poraza, danas je legla pobjeda kao nikada. Ali, Neuer je počeo griješiti u posljednje vrijeme kao klinac. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neznam šta je sa Neuerom trebo bi porazgovarati sa nekim i kada napravi grešku odbrana mu je krivai na njih se dere...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Dobro je Magath rekao da Bayern neće pobijediti sve preostale utakmice i da će tu, zbog opterećenja u LP, biti naša šansa. Danas smo, možda, mogli i do prve pozicije da onaj Bobadilla ima malo više moždanih ćelija. No šta je tu je:
1. Sigurna Liga Prvaka
2. Izbacili Herth-u u "cvajte"
3. Bolji od Dortmunda
4. Još uvijek moguća titula.....................

1. Sigurna Liga Prvaka
3. Bolji od Dortmunda

kiksali su ali do kraja nece sigurnoZdena04 je napisao/la:Dobro je Magath rekao da Bayern neće pobijediti sve preostale utakmice i da će tu, zbog opterećenja u LP, biti naša šansa. Danas smo, možda, mogli i do prve pozicije da onaj Bobadilla ima malo više moždanih ćelija. No šta je tu je:
1. Sigurna Liga Prvaka
3. Bolji od Dortmunda

- sarajlija89
- Kontakt:
steta sto bayern izjednaci al i ovako je ok...zadnja dva kola bodovno izjednaceni...nadat se kiksu bavaraca...i da ce konacno sreca biti na schalkeovoj strani
KEEP THE FAITH

KEEP THE FAITH

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ah tradicije su tu da se rušeHamo je napisao/la:kiksali su ali do kraja nece sigurnokada malo vratim traku unazad Bayern je rijetko kada gubio titule na način koji mi zamišljamo...S 04 u tome prednjaći

ozlijedili se Buyten i Demichelis možda je to šansa... 

Naša prednost je ta što smo mi uspjeli i više od očekivanog. Sad je pritisak na Bayern-u jer ne mogu sebi dopustiti da dvije sezone ostanu bez salatare.Hamo je napisao/la:ozlijedili se Buyten i Demichelis možda je to šansa...
Nisam sinoc bio tu i da Vam cestitam plasman u LP. Nadam se da cete Njemacki fudbal predstavljadi u najboljem svijetlu i da se nece ponoviti blamaza iz Kupa Uefa u sezoni 08/09 kada ste odigrali veoma lose. I ako niste imali najbolju ekipu na papiru, imate najboljeg trenera i ostali klubovi i igraci trebaju vidjeti kako se ljudi bore za dres jedne ekipe koja ima tradiciju, navijace i itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
HVALA! ! !amerosm je napisao/la:Nisam sinoc bio tu i da Vam cestitam plasman u LP. Nadam se da cete Njemacki fudbal predstavljadi u najboljem svijetlu i da se nece ponoviti blamaza iz Kupa Uefa u sezoni 08/09 kada ste odigrali veoma lose. I ako niste imali najbolju ekipu na papiru, imate najboljeg trenera i ostali klubovi i igraci trebaju vidjeti kako se ljudi bore za dres jedne ekipe koja ima tradiciju, navijace i itd.

Samo Vi nastavite kritikovati BVB, a pokupiste sve zivo sto je tamo igralo.
Metzelder je od veceras clan Schalke-a.
http://www.bild.de/BILD/sport/telegramm ... 41818.html
Mislim da je ovdje Magath naparavio prvi put gresku bar je to moje misljenje. Kao prvo Metzelder je usao u cetvrtu deceniju zivota, kao drugo ima puno problema s povredama, odigra deset utakmica vrhunski i onda ga nema 4 mjeseca, kao trece kako ce se ponasati navijaci Schalke-a zbog njegove proslosti, znamo svi sta je s Muellerom bilo, i kao cetvrto mozda je trebao dovesti dvojcu mladih i perspektivnih igraca za tu poziciju, ukoliko se planira prodaja Hoewedesa. Ali ovo je moje misljenje, ali samo Bog i sam Magath znaju sta se ovdje mislilo, mozda kada prodjer pripreme Magatha bude spreman da odigra sezonu bez povreda, ponovo dokaze svoj kvalitet, i tada bi magath napravio opet neko vrstu cuda.
A kako pisu novine u Gelsenkirchenu, Hoewedes je s svojim savjetnikom posljednjih sedmica imao razgovore s HSV-om, eh sada treba vidjeti sta ce magath odluciti.Rekao je da moze ici ukoliko neko ponudi 10 miliona eura, no vidjecemo sta ce biti.
http://www.westline.de/fussball/schalke ... 009,127807
Gerüchte: Der Hamburger SV soll weiterhin sehr stark an einer Verpflichtung von Benny Höwedes interessiert sein. Dessen Berater Volker Struth soll mehrere Gespräche mit dem HSV-Management geführt haben. Rafinha hat nach eigener Aussage ein Angebot eines europäischen Spitzenclubs. Sein Vertrag auf Schalke läuft bis 2011.

Mislim da je ovdje Magath naparavio prvi put gresku bar je to moje misljenje. Kao prvo Metzelder je usao u cetvrtu deceniju zivota, kao drugo ima puno problema s povredama, odigra deset utakmica vrhunski i onda ga nema 4 mjeseca, kao trece kako ce se ponasati navijaci Schalke-a zbog njegove proslosti, znamo svi sta je s Muellerom bilo, i kao cetvrto mozda je trebao dovesti dvojcu mladih i perspektivnih igraca za tu poziciju, ukoliko se planira prodaja Hoewedesa. Ali ovo je moje misljenje, ali samo Bog i sam Magath znaju sta se ovdje mislilo, mozda kada prodjer pripreme Magatha bude spreman da odigra sezonu bez povreda, ponovo dokaze svoj kvalitet, i tada bi magath napravio opet neko vrstu cuda.
A kako pisu novine u Gelsenkirchenu, Hoewedes je s svojim savjetnikom posljednjih sedmica imao razgovore s HSV-om, eh sada treba vidjeti sta ce magath odluciti.Rekao je da moze ici ukoliko neko ponudi 10 miliona eura, no vidjecemo sta ce biti.
Gerüchte: Der Hamburger SV soll weiterhin sehr stark an einer Verpflichtung von Benny Höwedes interessiert sein. Dessen Berater Volker Struth soll mehrere Gespräche mit dem HSV-Management geführt haben. Rafinha hat nach eigener Aussage ein Angebot eines europäischen Spitzenclubs. Sein Vertrag auf Schalke läuft bis 2011.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35378.htm e da sada Miske dođe
...mislim da Zdena najbolje zna situaciju u klubu pa ga ovom prilikom pitam kakve su mogućnosti za dovođenje Misketa
Znam za dugove i sve to ali se nadam opet dolasku Misketa 

Volio bi da se ovo desiHamo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-35378.htm e da sada Miske dođe...mislim da Zdena najbolje zna situaciju u klubu pa ga ovom prilikom pitam kakve su mogućnosti za dovođenje Misketa
Znam za dugove i sve to ali se nadam opet dolasku Misketa

--Pametnij popusta--
Ma po meni je Maghat vjerovatno jedan od najboljih svjetskih trenera i mada ja neshvatam sta zeli postici sa dovodjenjem Metzeldera ali niko ga nije konto ni kad je Dzeku doveo u Wolfamerosm je napisao/la:Samo Vi nastavite kritikovati BVB, a pokupiste sve zivo sto je tamo igralo.![]()
![]()
![]()
![]()

--Pametnij popusta--
Ako postoji ekipa koja je zaslužila titulu onda je to ovaj klub.
Od srca im želim da konačno osvoje salataru, to su navijači Schalkea jednostavno zaslužili.
Od srca im želim da konačno osvoje salataru, to su navijači Schalkea jednostavno zaslužili.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa Metzelder ima 29 godina i uz prave pripreme i pravog trenera on se može vratiti u vrhunsku formu.A dolazak Misimovića je realan sobzirom na premije koje Schalke ima od svog partnera(Gazprom).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako ga iko može dovesti u red, onda je to Magath. Jedini čovjek koji ne griješi sa transferima. Barem se tako meni čini.
Što se tiče dolaska Misketa, ne znam koliko je to realno. Ipak Wolfsburg traži puno(oko 20 miliona), a s obzirom da imaju Rakitića na toj poziciji, ne znam da li će Magath izdvojiti toliko novca za "The brain-a".
Što se tiče dolaska Misketa, ne znam koliko je to realno. Ipak Wolfsburg traži puno(oko 20 miliona), a s obzirom da imaju Rakitića na toj poziciji, ne znam da li će Magath izdvojiti toliko novca za "The brain-a".

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa dobro, nije metzelder toliko loš igrač. Pored toga što je igrao u Dortmundu, bio je ičlan omladinskog pogona Schalkea ali su tada smatrali da nije dovoljno talentovan. E sad priča oko Höwedesa, mislim da je Metzelder prije doveden kao zamjena za Bordona koji je već u poznim fudbalskim godinama. Bila bi to velika greška ukoliko se proda Höwedes s obzirom da su naše finansije sada "zdrave" što govori i čenjenica da smo dobili licencu za nerednu sezonu bez ikakvih problema. Uz sve ovo, tu dolazi još novac iz lige prvaka te novac od Gazproma. 

Stiže još jedno pojačanje za narednu sezonu. Radi se o Erik Jendriseku koji dolazi iz K'Lauterna. Mislim da je ovaj potez Magatha znak da Kuranyi definitivno napušta S04.
Glück Auf!
Glück Auf!
Spominje li se gde bi mogao Kuranyi nastaviti sledece sezone?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.