FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 15:07

Ovdje mozes pisati ali ne mozes vrijedjati. To konstatno radis s toga cu ti sad prijaviti postove gdje nas vrijedjas i nazivas balavcima. A nije ti prvi put da to radis. Ako kojim slucajem skoknes do Banovica ugodno zvakanje kaucuka. :urnebes:
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 15:08

kenan_tm87 je napisao/la:Evo balavaca u punom kapacitetu, samo je malo potrebno zagrebati ispod povrsine da otkriju ko su i sta su. Kad covjek hoce argumentovano diskutovati oni su tu sa svojim djecijim upadicama. :) Budite mi pozdravljeni, do neke sljedece "ozbiljne" diskusije sa vama.

Bordobijeli, ne mogu ti reci nista o njemu, jer nije ni igrao 2 godine. :urnebes: A ovaj urnebesni, prvi prica nesto o autima, pravi paralele sa igracima, pa kad mu se odgovori na isti taj fazon on se nesto smije, koji bog otac grob te ebo (sto bi rekao pastrmka). :urnebes: :urnebes:
pa dobro nije na said igrao 3 godine pa napravi dar mar ,ja te pitam kako mozes o nekom govoriti da je loš a nisi ga nikad gledao :?: :?:

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 jun 2015, 15:10

Neka ga, dobar je Keno, nije on kriv :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:14

@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.

Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH. :D :D :D Sad cu i ja tebe jer si prvi poceo sa offtopicom, a i to je zabranjeno. :D HAHAH. Cuj, sad cu ti prijaviti postove. :D HAHAHA. Ocigledno se i sam smatras balavcem pa ti je to uvreda. Ja sam na Grbavici, kakvi Bonovici :D Pozz tebi i tvojoj maloj raji.
FORZA ZELJO

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 15:15

Ono naslo da nama pametuje oko igraca, a Sloboda i Vitez im uzmu igraca. Haj Sloboda, al Vitez?!?!?!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:16

Tema paŠA
FORZA ZELJO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 15:18

Jajalo je polovan igrac, bolji je Tomic koji ce uskoro igrati u reprezentaciji. Ovo mi je jedna od najdrazih prognoza. Znamo gdje su sad i jedan i drugi. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 15:19

kenan_tm87 je napisao/la:@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.

Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH. :D :D :D Sad cu i ja tebe jer si prvi poceo sa offtopicom, a i to je zabranjeno. :D HAHAH. Cuj, sad cu ti prijaviti postove. :D HAHAHA. Ocigledno se i sam smatras balavcem pa ti je to uvreda. Ja sam na Grbavici, kakvi Bonovici :D Pozz tebi i tvojoj maloj raji.
prvo ne znamo kolike ce pare dobiti ,drugo ja ti kazem said nije igrao tri godine pa razvaljivao ,Benko bio godinu u kini pa p 8 mjeseci nije igrao pa 9 komada utrpa za polusezonu tako i ovaj mozda bude pun pogodak ,ja ne znam nista o njemu i nisam ga gledao vidim ti pises kako je promasaj zbog cega :?: jedini razlog ti je sto nije igrao godinu ,slazem se da to nije dobro ali nije presudno (kvaltet je presudan ) predlozi koga boljeg da dovedemo :?:

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 15:20

joker90 je napisao/la:Jajalo je polovan igrac, bolji je Tomic koji ce uskoro igrati u reprezentaciji. Ovo mi je jedna od najdrazih prognoza. Znamo gdje su sad i jedan i drugi. :kafa:
Ili Jajalo je tu negdje sa Tomicem.
Ili Said papak, kakav on. Nije igro godinu.
Ili Radovac ne moze kroz trojicu i tako.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 jun 2015, 15:22

Radovac kroz trojicu je antologijska, posebno što je plod njihovog ljubitelja.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:28

bordobijeli je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.

prvo ne znamo kolike ce pare dobiti ,drugo ja ti kazem said nije igrao tri godine pa razvaljivao ,Benko bio godinu u kini pa p 8 mjeseci nije igrao pa 9 komada utrpa za polusezonu tako i ovaj mozda bude pun pogodak ,ja ne znam nista o njemu i nisam ga gledao vidim ti pises kako je promasaj zbog cega :?: jedini razlog ti je sto nije igrao godinu ,slazem se da to nije dobro ali nije presudno (kvaltet je presudan ) predlozi koga boljeg da dovedemo :?:
Prvo, znamo, takvi igraci nisu jeftini, a takvih u ovoj ekipi nemate ni jednog osim eto blizu Benke. ;) Drugo, Said je tada imao 24 godine i trenirao je sa Werderom, ovaj sezonu nije imao nikako kluba, pa onda plus jos jednu sezonu odigrao samo 5 utakmica u ligi (zasto ga oni nisu stavljali u igru nakon evropskih utakmica koje je odigrao i zbog kojih je doveden, u tako jakoj ligi Cipra?), a ima 32 godine, nikakav motiv za napretkom za razliku od Saida. Opet ponavljam da ne pisem da je promasaj, nego diskutujem na osnovu prethodnih sezona i to je moje misljenje, da se za te pare mogao dovesti bolji stoper, ali Ibrakovic ocigledno nije na vrijeme razmotrio situaciju i nespreman je usao. Sad da gledam koji ima mlad stoper, sa finim klubovima, evropskim iskustvom, stvarno mi se ne da, jer za to nisam placen i nemam bas vremena da listam po klubovima igrace, itd.
FORZA ZELJO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jun 2015, 15:31

@keno
Stepanov nije igrao godinu, dvije. OK. Ali je garant trenirao cijelo vrijeme, sto znaci da ima kondicije. Jos za dvije hefte moze nabaciti jos kondicije, snage i sl., na pripremama. Klasa je vjecna, forma je prolazna. ;)
A on sad kakav je, bolji je od svakog plavog stopera, jer ima iskustva igranja u LP, EL, repki itd. To je nesto sto se ne trenira, i ne gubi godinama.. :D
Dalje, svaki igrac poslije 30, manje vremena provodi po teretani, i 'gradjenju' tijela, a paznja se daje samo laganom treniranju, i cuvanju od povreda jer je tijelo oslabilo.
Tako da Milan samo moze biti plus u ekipi, ali skontaces ti to ako on potpise..pa zaigra za nas ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:34

Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.

Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
FORZA ZELJO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 jun 2015, 15:37

Ovde pricamo o igracu koji jos nije ni potpisao...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2015, 15:41

kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.

Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
A otkuda ti znaš ko je balavac? A sve kao nisi došao da provociraš!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 15:42

MCMXLVI je napisao/la:Ovde pricamo o igracu koji jos nije ni potpisao...
I niko sa sigurnošću ne zna da li će potpisati i koliko su ozbiljni ti kontakti koje navodi mondo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 15:44

Pljuje Stepanova, igraca koji jos nije potpisao, a on ga je vec istrazio. Pa znas kad bih ja imao zivaca da istrazujem seljina pojacanja.. :facepalm: I ovaj provokator ce prvi ismijati ako ovaj uopste ne dođe, nema veze sto ga je prije toga proglasio otpadom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:47

zagorski je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.

A otkuda ti znaš ko je balavac? A sve kao nisi došao da provociraš!
Ja sam napisao normalan post, a kada su balavci krenuli sa smajlijima i upadicama nekakvim o Hodzurdi, o desetim stvarima, onda mi to daje potpuno pravo da zakljucim sta su, imam ja iskustva sa takvima.

Joker, nauci razliku izmedju pljuvanja i diskusije za koju je ova tema i namijenjena. Rekao sam da mi nije jasno zbog cega se toliko radujete dolasku ovog igraca i malo napisao svoja zapazanja o njemu. Nigdje veze. Eto vidis, ti si opet tu balavac sa svojim upadicama, Seljo, ovo ono, bez namjere da diskutujes na temi koja je i namijenjena da se diskutuje o stvarima vezanim za Sarajevo.
FORZA ZELJO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 jun 2015, 15:48

I vi našli njemu nešto objašnjavati i uvjeravati ga. Isto ko na zimu što nas je jedan njihov uvjeravao kako Benko i Alispahić imaju stomačinu :lol:
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 jun 2015, 16:25

Jbt naši spomenu nekog igrača ovi odma tamo ga analiziraju, kao da je već naš...

Mene ne zanima ni Željo, a ni njihovi sadašnji igrači, a kamo li neki koji su kobajagi u planu da im dođu.

:facepalm:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hajdeee, Ledara i 33 gosta.