FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ovdje mozes pisati ali ne mozes vrijedjati. To konstatno radis s toga cu ti sad prijaviti postove gdje nas vrijedjas i nazivas balavcima. A nije ti prvi put da to radis. Ako kojim slucajem skoknes do Banovica ugodno zvakanje kaucuka. 
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa dobro nije na said igrao 3 godine pa napravi dar mar ,ja te pitam kako mozes o nekom govoriti da je loš a nisi ga nikad gledaokenan_tm87 je napisao/la:Evo balavaca u punom kapacitetu, samo je malo potrebno zagrebati ispod povrsine da otkriju ko su i sta su. Kad covjek hoce argumentovano diskutovati oni su tu sa svojim djecijim upadicama.Budite mi pozdravljeni, do neke sljedece "ozbiljne" diskusije sa vama.
Bordobijeli, ne mogu ti reci nista o njemu, jer nije ni igrao 2 godine.A ovaj urnebesni, prvi prica nesto o autima, pravi paralele sa igracima, pa kad mu se odgovori na isti taj fazon on se nesto smije, koji bog otac grob te ebo (sto bi rekao pastrmka).
![]()
Neka ga, dobar je Keno, nije on kriv 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- kenan_tm87
- Kontakt:
@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.
Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH.
Sad cu i ja tebe jer si prvi poceo sa offtopicom, a i to je zabranjeno.
HAHAH. Cuj, sad cu ti prijaviti postove.
HAHAHA. Ocigledno se i sam smatras balavcem pa ti je to uvreda. Ja sam na Grbavici, kakvi Bonovici
Pozz tebi i tvojoj maloj raji.
Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH.
FORZA ZELJO
Ono naslo da nama pametuje oko igraca, a Sloboda i Vitez im uzmu igraca. Haj Sloboda, al Vitez?!?!?!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Jajalo je polovan igrac, bolji je Tomic koji ce uskoro igrati u reprezentaciji. Ovo mi je jedna od najdrazih prognoza. Znamo gdje su sad i jedan i drugi. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
prvo ne znamo kolike ce pare dobiti ,drugo ja ti kazem said nije igrao tri godine pa razvaljivao ,Benko bio godinu u kini pa p 8 mjeseci nije igrao pa 9 komada utrpa za polusezonu tako i ovaj mozda bude pun pogodak ,ja ne znam nista o njemu i nisam ga gledao vidim ti pises kako je promasaj zbog cegakenan_tm87 je napisao/la:@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.
Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH.![]()
![]()
HAHAHA. Ocigledno se i sam smatras balavcem pa ti je to uvreda. Ja sam na Grbavici, kakvi Bonovici
Ili Jajalo je tu negdje sa Tomicem.joker90 je napisao/la:Jajalo je polovan igrac, bolji je Tomic koji ce uskoro igrati u reprezentaciji. Ovo mi je jedna od najdrazih prognoza. Znamo gdje su sad i jedan i drugi.
Ili Said papak, kakav on. Nije igro godinu.
Ili Radovac ne moze kroz trojicu i tako.
Radovac kroz trojicu je antologijska, posebno što je plod njihovog ljubitelja.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- kenan_tm87
- Kontakt:
Prvo, znamo, takvi igraci nisu jeftini, a takvih u ovoj ekipi nemate ni jednog osim eto blizu Benke.bordobijeli je napisao/la:prvo ne znamo kolike ce pare dobiti ,drugo ja ti kazem said nije igrao tri godine pa razvaljivao ,Benko bio godinu u kini pa p 8 mjeseci nije igrao pa 9 komada utrpa za polusezonu tako i ovaj mozda bude pun pogodak ,ja ne znam nista o njemu i nisam ga gledao vidim ti pises kako je promasaj zbog cegakenan_tm87 je napisao/la:@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.
Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH.![]()
![]()
jedini razlog ti je sto nije igrao godinu ,slazem se da to nije dobro ali nije presudno (kvaltet je presudan ) predlozi koga boljeg da dovedemo
FORZA ZELJO
- muhamedhulk
- Kontakt:
@keno
Stepanov nije igrao godinu, dvije. OK. Ali je garant trenirao cijelo vrijeme, sto znaci da ima kondicije. Jos za dvije hefte moze nabaciti jos kondicije, snage i sl., na pripremama. Klasa je vjecna, forma je prolazna.
A on sad kakav je, bolji je od svakog plavog stopera, jer ima iskustva igranja u LP, EL, repki itd. To je nesto sto se ne trenira, i ne gubi godinama..
Dalje, svaki igrac poslije 30, manje vremena provodi po teretani, i 'gradjenju' tijela, a paznja se daje samo laganom treniranju, i cuvanju od povreda jer je tijelo oslabilo.
Tako da Milan samo moze biti plus u ekipi, ali skontaces ti to ako on potpise..pa zaigra za nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stepanov nije igrao godinu, dvije. OK. Ali je garant trenirao cijelo vrijeme, sto znaci da ima kondicije. Jos za dvije hefte moze nabaciti jos kondicije, snage i sl., na pripremama. Klasa je vjecna, forma je prolazna.
A on sad kakav je, bolji je od svakog plavog stopera, jer ima iskustva igranja u LP, EL, repki itd. To je nesto sto se ne trenira, i ne gubi godinama..
Dalje, svaki igrac poslije 30, manje vremena provodi po teretani, i 'gradjenju' tijela, a paznja se daje samo laganom treniranju, i cuvanju od povreda jer je tijelo oslabilo.
Tako da Milan samo moze biti plus u ekipi, ali skontaces ti to ako on potpise..pa zaigra za nas
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.
Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
FORZA ZELJO
Ovde pricamo o igracu koji jos nije ni potpisao...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A otkuda ti znaš ko je balavac? A sve kao nisi došao da provociraš!kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
I niko sa sigurnošću ne zna da li će potpisati i koliko su ozbiljni ti kontakti koje navodi mondo.MCMXLVI je napisao/la:Ovde pricamo o igracu koji jos nije ni potpisao...
Pljuje Stepanova, igraca koji jos nije potpisao, a on ga je vec istrazio. Pa znas kad bih ja imao zivaca da istrazujem seljina pojacanja..
I ovaj provokator ce prvi ismijati ako ovaj uopste ne dođe, nema veze sto ga je prije toga proglasio otpadom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ja sam napisao normalan post, a kada su balavci krenuli sa smajlijima i upadicama nekakvim o Hodzurdi, o desetim stvarima, onda mi to daje potpuno pravo da zakljucim sta su, imam ja iskustva sa takvima.zagorski je napisao/la:A otkuda ti znaš ko je balavac? A sve kao nisi došao da provociraš!kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.
Joker, nauci razliku izmedju pljuvanja i diskusije za koju je ova tema i namijenjena. Rekao sam da mi nije jasno zbog cega se toliko radujete dolasku ovog igraca i malo napisao svoja zapazanja o njemu. Nigdje veze. Eto vidis, ti si opet tu balavac sa svojim upadicama, Seljo, ovo ono, bez namjere da diskutujes na temi koja je i namijenjena da se diskutuje o stvarima vezanim za Sarajevo.
FORZA ZELJO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I vi našli njemu nešto objašnjavati i uvjeravati ga. Isto ko na zimu što nas je jedan njihov uvjeravao kako Benko i Alispahić imaju stomačinu 
1946
Jbt naši spomenu nekog igrača ovi odma tamo ga analiziraju, kao da je već naš...
Mene ne zanima ni Željo, a ni njihovi sadašnji igrači, a kamo li neki koji su kobajagi u planu da im dođu.

Mene ne zanima ni Željo, a ni njihovi sadašnji igrači, a kamo li neki koji su kobajagi u planu da im dođu.