FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2010, 13:06

Naravno da i Borac pada na Tusnju. Ocekujem ponovo Mujkica na nivou i naravno gol nekog od stopera. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 apr 2010, 13:10

Mujke i Tino su nasi carevi ... prejaki su oni za ovu ligu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 apr 2010, 13:10

Bolji vam je onaj golman što je branio jesenas u Banjaluci,da ne bi onog šarenog penala ko zna kako bismo mu dali gol.

Taj Mujkić je prošlog proljeća ovdje primio 4 komada kroz uši.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 13:11

Samo ovim putem,da se zahvalim navijacima Želje sto nam nisu okupirali temu sa provokacijama itd.za razliku od nekih :D ma mi moramo uzeti Borac kako znamo,ako bude X,ne godi nam nikako,a njima vala bi dobro dosao u brobi za prvaka.Ja bi volio da Tino brani momak je se dokazao u prethodna dva meca protiv Slavije i Rudara.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 25 apr 2010, 13:12

L'Avvocato je napisao/la:Mujke i Tino su nasi carevi ... prejaki su oni za ovu ligu.
A s obzirom da mi planiramo pojacanja za ligu prvaka,nadam se i nekom pojacanju iz vasih redova jer uvijek smo crpili kvalitet i iz slobode 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 apr 2010, 13:14

Schlager je napisao/la:Bolji vam je onaj golman što je branio jesenas u Banjaluci,da ne bi onog šarenog penala ko zna kako bismo mu dali gol.

Taj Mujkić je prošlog proljeća ovdje primio 4 komada kroz uši.
spasio je nas Mujkic u nekoliko utakmica ove sezone...al bas spasio...najsvijezije je protiv zrinjskog i zelje...nije sto brani u Slobodi ali mislim da je ubjedljivo najbolji golman u BIH...i mislim da je prerastao ovu ligu odavno...ako ne ode iduce sezone u inostranstvo mislim da moze samo stagnirati..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2010, 13:19

Mujkic 5 utakmica na Tusnju nije primio gol, sto dovoljno govori o kakvom se golmanu radi. Znamo da je cak i u repreprezentaciji igrao, a Tino ide njegovim stopama.
Mujkic je sigurno u ovom trenutku u top 3 golmana lige. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 25 apr 2010, 13:22

Schlager je napisao/la:Prvi put ovog proljeća ćete igrati protiv bunkera,tako da očekujem da vaši igrači budu zbunjeni :D
pa za slobodu cvrst bunker uz neku kontru i jeste pravo rjesenje pod uslovom da sudija ne svirne neki penal , a u bunkeru su takve situacije moguce , jedan start u 16 i eto ga penaltik:)
To je jedina utakmica da budem sikren na koj bi i ja igrao bunker, jer tamo sad nema nadigravanja, uz duzno postovanje slobodi 8razumijem da je borba za opstanak u pitanju :) )
TREĆI PUT ČASTIMO !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2010, 13:51

sto se svi boje penala kad dolaze na tusanj i to vec godinama...pa ja se iskreno ne sjecam zadnjeg penala sviranog za nas na Tusnju ,a u gostima mislim da ni jedan nije sviran zadnje 3 godine i vise...kuci u zadnje 3 sezone mozda 3 penala max...skracenih kornera se vi pribojavajte :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 25 apr 2010, 13:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se svi boje penala kad dolaze na tusanj i to vec godinama...pa ja se iskreno ne sjecam zadnjeg penala sviranog za nas na Tusnju ,a u gostima mislim da ni jedan nije sviran zadnje 3 godine i vise...kuci u zadnje 3 sezone mozda 3 penala max...skracenih kornera se vi pribojavajte :mrgreen:
sviran vam je protiv Rudara u prvom dijelu sezone...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 25 apr 2010, 13:56

Idemo sada na Borac, i naravno, nadam se pobjedi, i primicanju sredini tabele. Poslije toga nam dolazi na noge Travnik kojeg ćemo "išutati" za ono prošle sezone na Piroti, a onda idemo u goste Modriči gdje se isto nadam tri boda. Potom nam dolazi na Tušanj Velež kojeg isto tako "moramo" pobjediti, a onda idemo Olimpiku gdje se svašta može očekivati.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 25 apr 2010, 13:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se svi boje penala kad dolaze na tusanj i to vec godinama...pa ja se iskreno ne sjecam zadnjeg penala sviranog za nas na Tusnju ,a u gostima mislim da ni jedan nije sviran zadnje 3 godine i vise...kuci u zadnje 3 sezone mozda 3 penala max...skracenih kornera se vi pribojavajte :mrgreen:
djelimično si u pravu , istina je da su prekidi ti oko 16 vaše najače oružje zbog onih stopera koji u tim situacijama zabijaju.

s druge strane, kad utakmice udje u zadnjih 10 minuta a sloboda nema povoljan rezultst, sve je onda moguce, necu da kazem zbog namjestanja, nego zbog toga sto tad se krene na silu da se da go, pritisak s tribina, i ako se igra bunker, cesto je lopta u 16 ercu, a tu onda samo jedan start nako laganiji moze da dovede do penala.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 25 apr 2010, 14:00

AulleTa je napisao/la:Idemo sada na Borac, i naravno, nadam se pobjedi, i primicanju sredini tabele. Poslije toga nam dolazi na noge Travnik kojeg ćemo "išutati" za ono prošle sezone na Piroti, a onda idemo u goste Modriči gdje se isto nadam tri boda. Potom nam dolazi na Tušanj Velež kojeg isto tako "moramo" pobjediti, a onda idemo Olimpiku gdje se svašta može očekivati.
jel vi to planirate prvaci postati

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 apr 2010, 16:33

Neprilagodjen je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Idemo sada na Borac, i naravno, nadam se pobjedi, i primicanju sredini tabele. Poslije toga nam dolazi na noge Travnik kojeg ćemo "išutati" za ono prošle sezone na Piroti, a onda idemo u goste Modriči gdje se isto nadam tri boda. Potom nam dolazi na Tušanj Velež kojeg isto tako "moramo" pobjediti, a onda idemo Olimpiku gdje se svašta može očekivati.
jel vi to planirate prvaci postati
ne planiramo al se zato nadamo da cemo u naredna 4 meca 12 bodova uzet....ne vidim svrhu tvog pitanja ili samo provociras...dolaze nam borac pa travnik,zatim idemo modrici pa nam dolazi velez... sta ti nije jasno :?

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 25 apr 2010, 17:45

slani grad je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????
neku djecu..sto pitas...kad vi planirate poslat nekog dalje od grbavice i koseva da vam bodri klub na strani... :roll:
Pa sledeći put ih nemojte slati jer nam nisu dorasli a prave i neke nerede čujem ...A što se tiče gostovanja mi idemo skoro na svako ... :roll:
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 apr 2010, 18:00

Don Corleone je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????
neku djecu..sto pitas...kad vi planirate poslat nekog dalje od grbavice i koseva da vam bodri klub na strani... :roll:
Pa sledeći put ih nemojte slati jer nam nisu dorasli a prave i neke nerede čujem ...A što se tiče gostovanja mi idemo skoro na svako ... :roll:
to gdje idete na gostovanje neznam nit me interesuje..sto se ticeTZ te vase smijesne pticurine se nisu pojavile bog dragi zna od kad...nastavite gostovat :D :D
i izvinite sto smo poslali djecu koja vam nisu dorasla :D :D ..eto necemo ih vise slat :roll: :roll:

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 25 apr 2010, 18:08

neku djecu..sto pitas...kad vi planirate poslat nekog dalje od grbavice i koseva da vam bodri klub na strani... :roll:[/quote]
Pa sledeći put ih nemojte slati jer nam nisu dorasli a prave i neke nerede čujem ...A što se tiče gostovanja mi idemo skoro na svako ... :roll:[/quote]
to gdje idete na gostovanje neznam nit me interesuje..sto se ticeTZ te vase smijesne pticurine se nisu pojavile bog dragi zna od kad...nastavite gostovat :D :D
i izvinite sto smo poslali djecu koja vam nisu dorasla :D :D ..eto necemo ih vise slat :roll: :roll:[/quote]
pa jesmo li vam zadali domacu zadacu u kupu ili treba jos jednom ??? :D
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 apr 2010, 23:55

Nije nikakva provokacija, ali sad sam gledao pregled kola na BHT-u, i sramota je da Sloboda nije uputila niti jedan ozbiljan udarac prema golu Rudara za citavih 90 minuta. Morate se s tim sloziti. Na stranu to sto nekoliko standardnih igraca nije igralo i sto je nastupilo nekoliko juniora, Glavas i njegova taktika mi se uopce ne svidjaju. Dosta mi je trenera cija je filozofija "kod kuce pobijediti pod svaku cijenu, a u gostima igrati bunker pa sta se napravi". Takvi treneri unazadjuju ligu i tjeraju publiku sa stadiona. I onda na kraju kaze ono standardno: "Bila je ovo prava prvenstvena utakmica." :roll:
Igraj muski i nadigravaj se, nisi dosao na Camp Nou. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 apr 2010, 01:03

gollum je napisao/la:Nije nikakva provokacija, ali sad sam gledao pregled kola na BHT-u, i sramota je da Sloboda nije uputila niti jedan ozbiljan udarac prema golu Rudara za citavih 90 minuta. Morate se s tim sloziti. Na stranu to sto nekoliko standardnih igraca nije igralo i sto je nastupilo nekoliko juniora, Glavas i njegova taktika mi se uopce ne svidjaju. Dosta mi je trenera cija je filozofija "kod kuce pobijediti pod svaku cijenu, a u gostima igrati bunker pa sta se napravi". Takvi treneri unazadjuju ligu i tjeraju publiku sa stadiona. I onda na kraju kaze ono standardno: "Bila je ovo prava prvenstvena utakmica." :roll:
Igraj muski i nadigravaj se, nisi dosao na Camp Nou. :roll:
u nekim stvarima si u pravu..to ti priznajem...ali protiv zelje smo iskartonirani do bola i 7 igraca je MORALO pauzirat samo zbog kartona...tesko je u tom slucaju bilo sta napravit jer mi nismo Barca...ai logicno je probat sacuvat igraceza kljucne 2 tekme kod kuce koje nam dolaze jer se GRCEVITO borimo za opstanak ove sezone....pa naravno covjece da se mora i kalkulisat jer smo u takvoj situaciji da se igra gotovo svaka tekma u grcu..nismo u sredini tabele pa dase ide na neko nadigravanje..to mogu ove sezone velez i leotar...mi ne...kao i vecina ovih klubova sto se bori za opstanak...mada neznam sto si se ufatio samo ove utakmice protiv rudara...zabijali smo mi golove ove polusezone na strani...celik,2x gradacac,istocno sarajevo..vjeruj da ima i gorih sto se toga tice...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 apr 2010, 01:33

U prvi plan sam stavio utakmicu protiv Rudara, jer niste imali niti jednu jedinu priliku! Jos je covjek rekao da ste za prvih pola sata jedva nekoliko puta presli centar, i onda su prikazali vasu najvecu "sansu" - bilo je to ubacivanje sa strane ravno u golmana, dakle ni tu nije bilo suta prema golu.
Slazem se da ima i gorih po tom pitanju kad se cijela sezona uzme u obzir, ali sam siguran da biste osvojili jos poneki bod na gostovanjima da ste igrali hrabrije, i da vas(i) trener(i), a vjerovatno i igraci, nisu imali kompleks gostujuceg terena.
Ali dobro, vas problem. Sretno Slobodi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.