I nama pokupiše sve igračeHead je napisao/la:pitar079 je napisao/la:Sve smo trazili i Vareu smo trazili i Nuspahica smo trazili. Sve. Turkovica ste nam uzeli ispred nosa pa smo se okrenuli Benki.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
lazar je napisao/la:pitar079 je napisao/la:Cuj Nadarevic nije presao zbog prijetnji.![]()
pa stvarno. Nasih otpadaka je kod vas igralo koliko hoces, od Cenana do Stanica i sad kao Nadaravicu se samo prijetilo i psovalo
Njega ste tražili. Tražili ste i Tomića i Kvesica ali neće niko sa konja na magarca. I mrtvi Stanić ce radije u Olimpic nego na magarca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo tražili Hodzurdu i Livaju, al morali se zadovoljit Govedaricom i Ordagicem :/Head je napisao/la:Trazili smo i Seju Bucana.
Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
yeboti obitelj de ti je budet za njih???Heller je napisao/la:Mi smo tražili Hodzurdu i Livaju, al morali se zadovoljit Govedaricom i Ordagicem :/Head je napisao/la:Trazili smo i Seju Bucana.
Ne zelim da ulazim u diskusiju ali pogresan navod zelim ispraviti.FKS je nudilo Stanicu dobre uslove a ipak se odlucio za Olimpic.MortemHz je napisao/la:lazar je napisao/la:pitar079 je napisao/la:Cuj Nadarevic nije presao zbog prijetnji.![]()
pa stvarno. Nasih otpadaka je kod vas igralo koliko hoces, od Cenana do Stanica i sad kao Nadaravicu se samo prijetilo i psovalo
Njega ste tražili. Tražili ste i Tomića i Kvesica ali neće niko sa konja na magarca. I mrtvi Stanić ce radije u Olimpic nego na magarca.![]()
ne prosipaj mitomanske,neko bi radije prihvatio Olimpic a da ima ponudu Sarajeva? odrasti djecace..on je nepozeljan od navijaca jer su skontali da nam plavo smece ne treba pa da je Ronaldo.Nego ko vam je jos na probi da mogu javiti upravi Viteza i Azmiru?
Razlog necu navoditi ali pusti ti nas **** nas.
Ordagica uzela SlobodaHeller je napisao/la:Mi smo tražili Hodzurdu i Livaju, al morali se zadovoljit Govedaricom i Ordagicem :/Head je napisao/la:Trazili smo i Seju Bucana.
Govedaricu uzela Sloboda
Zakarica uzeo Zrinjski
Sarajevo uzelo Hebibovica
Jankovica nije htio niko ali je sam odustao.
Livaju, Diattu i Hodzurdu su ipak uspjeli dovesti na Grbavicu i tako pokazati zube gladnoj konkurenciji.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lupus,MI SMO odbili da ga dovedemo nakon konsultacija,nije pozeljan od strane navijaca.
Sad ce Virto doc pricat o njihovoj djeci, i Dialliba je njihovo dijete, možda je s Gorice pa je zato ima onakav ten
Obri picku budetomMortemHz je napisao/la:yeboti obitelj de ti je budet za njih???Heller je napisao/la:Mi smo tražili Hodzurdu i Livaju, al morali se zadovoljit Govedaricom i Ordagicem :/Head je napisao/la:Trazili smo i Seju Bucana.
Nullius in verba
Vjeruj necu ulaziti u diskusiju ali nije tako.Niste ni bili u toku pregovora,mozda kasnije.Razlog odbijanja igraca nije za portala.MortemHz je napisao/la:Lupus,MI SMO odbili da ga dovedemo nakon konsultacija,nije pozeljan od strane navijaca.
On je izabrao Olimpic.
Oni nijednog tog igraca nisu htjeli jer u ovoj ligi za njih nema pojacanja.Head je napisao/la:Ordagica uzela SlobodaHeller je napisao/la:Mi smo tražili Hodzurdu i Livaju, al morali se zadovoljit Govedaricom i Ordagicem :/Head je napisao/la:Trazili smo i Seju Bucana.
Govedaricu uzela Sloboda
Zakarica uzeo Zrinjski
Sarajevo uzelo Hebibovica
Jankovica nije htio niko ali je sam odustao.
Livaju, Diattu i Hodzurdu su ipak uspjeli dovesti na Grbavicu i tako pokazati zube gladnoj konkurenciji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da,izabrao je Olimpic zato sto nije pozeljan od strane navijaca i tu je sva prica zavrsilalupus je napisao/la:Vjeruj necu ulaziti u diskusiju ali nije tako.Niste ni bili u toku pregovora,mozda kasnije.Razlog odbijanja igraca nije za portala.MortemHz je napisao/la:Lupus,MI SMO odbili da ga dovedemo nakon konsultacija,nije pozeljan od strane navijaca.
On je izabrao Olimpic.
kad ce ovaj raspored izac pojedoh se
Aleme razocarao si me obecao si da je danas!
prošle i pretprošle godine je bilo tako, gdje se mjesec dana ranije žrijebaju parovi za PL, ybg naš savez pravi cirkus...KenoRob je napisao/la:kad ce ovaj raspored izac pojedoh se
nije do mene.
- maroonGiant
- Kontakt:
"Bilo je pregovora i sa ekipom Željezničara, ali Zrinjski je bio brži i konkretniji, tako da se nismo puno dvoumili."-Husarić.
Sad ce se naljutit' i dovesti Smriku iz Viteza
Sad ce se naljutit' i dovesti Smriku iz Viteza
Zrinjski Zeljeznicar 2-0(Zakaric, Mesanovic)
Sloboda Zeljeznicar 2-0(Ordagic, Govedarica)
1946
Zeljeznicar-Vitez 1:0 LivajaHead je napisao/la:Zrinjski Zeljeznicar 2-0(Zakaric, Mesanovic)
Zeljeznicar-Slavija 1:0 Hodzurda
Nullius in verba
- maroonGiant
- Kontakt:
Janković- Zeljezničar 1:0Heller je napisao/la:Zeljeznicar-Vitez 1:0 LivajaHead je napisao/la:Zrinjski Zeljeznicar 2-0(Zakaric, Mesanovic)
Sloboda Zeljeznicar 2-0(Ordagic, Govedarica)![]()
Zeljeznicar-Slavija 1:0 Hodzurda
Ministerio da Pesca Brasil- Zeljezničar 0-1 Tiaginho
Mogli ste komforno na temu Prepucavanja. Ova tema bi trebala da bude koliko toliko ozbiljna. 
Brate moj to ti je kad nabijes nekom visegodisnje komplekse pa se on sam jede jer zna kakav je klub Željo za razliku od njegove Slobode. Ali svakome na obraz.Ova je tekma bila normalna dok ovaj heler nije poceo pisati svakakve gluposti.Jedina normalna tema koja je ostala,a to je BH klubovi u europi.Pappy je napisao/la:Mogli ste komforno na temu Prepucavanja. Ova tema bi trebala da bude koliko toliko ozbiljna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.