FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Majku mu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:
Costa vrijedi 25 mil..ta vrijednost u Ukrajini je kao 30-35 mil u ligama petice..sto znaci 30 mil je neka realna cijena za 24-godisnjaka, ostalih 5 bi dao u bonusima 
Mali je ljevak, igra desno u napadu, a mozda moze i lijevo..Pep ce to skontati, nema brige.
A Firmino je mogao biti dobra zamjena za Riberyja ali mislim da bi Hoff trazio oko 40 milki sto je previse..
Dalje cekamo tog desnog beka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mali je ljevak, igra desno u napadu, a mozda moze i lijevo..Pep ce to skontati, nema brige.
A Firmino je mogao biti dobra zamjena za Riberyja ali mislim da bi Hoff trazio oko 40 milki sto je previse..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prema svemu sudeci izgleda da je nas igrac, zapalio se net... Naguzise upravu, toliko o sposobnosti cijenkanja... A ne, garant je i za ovo Pep kriv, garant je naredio s vrha da se istresu te pare. 
Ja sam zadovoljan, nisu moje pare a svakako je bolji od ovakvog Riberija (ako ce vec igrati na njegovoj poziciji).
Igral Brazil veceras?
Ja sam zadovoljan, nisu moje pare a svakako je bolji od ovakvog Riberija (ako ce vec igrati na njegovoj poziciji).
Igral Brazil veceras?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Igrao je i dosta laznog napadaca znaci naprijed imas igraca sto pokriva svaku poziciju.muhamedhulk je napisao/la:Costa vrijedi 25 mil..ta vrijednost u Ukrajini je kao 30-35 mil u ligama petice..sto znaci 30 mil je neka realna cijena za 24-godisnjaka, ostalih 5 bi dao u bonusima
BackSpace United
BackSpace United
Ma kakav firmino, on je nesto slicno kao gotze moze igrati iza napadaca, a na krilu je nikakav...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle kosta prvi koji dolazi vratit će ovaj šamar Bilal. Ko je sljedeći trebaju nam još desni bek, napadač i jedan štoper
Timo Werner, Aymeric Laporte i Sheamus Coleman
-
Nerminovic
- Kontakt:
Laporte bi nam dobro dosao ali je sve u parama, Bilbao ga sigurno nece pustiti ispod 35-40M.Bayern@heart je napisao/la:Dakle kosta prvi koji dolazi vratit će ovaj šamar Bilal. Ko je sljedeći trebaju nam još desni bek, napadač i jedan štoper
BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ce stoper? Vala njih bas imamo..Boa, Mehdi, Javi, Holgi, Dante. Lijevo krilo i desni bek.. Samo jos to, ali isto da su kvalitet..napadaca moze i Thomica i Götze igrati..Bayern@heart je napisao/la:Dakle kosta prvi koji dolazi vratit će ovaj šamar Bilal. Ko je sljedeći trebaju nam još desni bek, napadač i jedan štoper
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Bastrubera mozes zaboraviti, on je gotov. A kad procitas ime Dante pored bilo kojeg/ih igraca onda tu nema nekog optimizma. Imamo Boatenga i Mehu koji se vise druzi sa ljekarskim osobljem nego sa trenerom.muhamedhulk je napisao/la:Sta ce stoper? Vala njih bas imamo..Boa, Mehdi, Javi, Holgi, Dante. Lijevo krilo i desni bek.. Samo jos to, ali isto da su kvalitet..napadaca moze i Thomica i Götze igrati..Bayern@heart je napisao/la:Dakle kosta prvi koji dolazi vratit će ovaj šamar Bilal. Ko je sljedeći trebaju nam još desni bek, napadač i jedan štoper
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle treba nam štoper Laporte da dođe kao što je došao i Javi iz Bilbaoa. Pored njega stvarno bih volio da vidim jednog od ovih mlađih njemačkih napadača Werner ili Volland kao zamjene Lewandowskommuamerc je napisao/la: Bastrubera mozes zaboraviti, on je gotov. A kad procitas ime Dante pored bilo kojeg/ih igraca onda tu nema nekog optimizma. Imamo Boatenga i Mehu koji se vise druzi sa ljekarskim osobljem nego sa trenerom.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/dougl ... .bild.html
Mozda i nije suplja prica...Bild pise da smo se dogovorili sa Shaktarom.

#miasanmia
ma on je nas, ja sam ga vec na Pesu prebacio 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Gdje vam je obraz, imate li truni jedne poštovanja prema nekome?
Dantea tako otpisati mogu samo oni najgori.
Costa, nisam ga pratio kao ni vi, te stoga ne komentarišite prema osjetilima kakvim, koja su kod većeine slaba, te pustite da odigra pa onda sudite.
Jedino što znam da je u dvomeču s nama bio puno nervozan, svakako osobina koja nije za pohvalu.
Willian je vrlo loš igrač, po mom sudu, samo da ne bude kao ovaj.
I ja sam skeptičan, no moramo se pomiriti sa činjenicom da zamjene za Roberija nema ni blizu, ko zna hoće li je ikada i biti, ovo što je na tržištu sve li la, di Maria bi bio najbolje rješenje, taj Grizman mene ničim nije impresionirao, a po riječima ovih nekih reklo bi se da je išao u duel sa Realovcima, a kako je bio blijed protiv Leverkusena to je posebna priča, Grizman je obična trkačica, i ako je žućo bio u planovima, onda mi je puno draži dolazak Coste, jer ovaj Kosta ako ništa zna s loptom, a Žućo ne zna ništa drugo osim trčati.
Samo je skup, boli glava...
Arda se nije pominjao, a Grizman najmanje 100 puta, čudno
, vama?
ps:Naježim se kad čujem da će se vjerovatno dovesti desni bek.
Dantea tako otpisati mogu samo oni najgori.
Costa, nisam ga pratio kao ni vi, te stoga ne komentarišite prema osjetilima kakvim, koja su kod većeine slaba, te pustite da odigra pa onda sudite.
Jedino što znam da je u dvomeču s nama bio puno nervozan, svakako osobina koja nije za pohvalu.
I ja sam skeptičan, no moramo se pomiriti sa činjenicom da zamjene za Roberija nema ni blizu, ko zna hoće li je ikada i biti, ovo što je na tržištu sve li la, di Maria bi bio najbolje rješenje, taj Grizman mene ničim nije impresionirao, a po riječima ovih nekih reklo bi se da je išao u duel sa Realovcima, a kako je bio blijed protiv Leverkusena to je posebna priča, Grizman je obična trkačica, i ako je žućo bio u planovima, onda mi je puno draži dolazak Coste, jer ovaj Kosta ako ništa zna s loptom, a Žućo ne zna ništa drugo osim trčati.
Arda se nije pominjao, a Grizman najmanje 100 puta, čudno
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zaboravio si Martinezamuamerc je napisao/la:Bastrubera mozes zaboraviti, on je gotov. A kad procitas ime Dante pored bilo kojeg/ih igraca onda tu nema nekog optimizma. Imamo Boatenga i Mehu koji se vise druzi sa ljekarskim osobljem nego sa trenerom.muhamedhulk je napisao/la:Sta ce stoper? Vala njih bas imamo..Boa, Mehdi, Javi, Holgi, Dante. Lijevo krilo i desni bek.. Samo jos to, ali isto da su kvalitet..napadaca moze i Thomica i Götze igrati.."Bayern@heart" je napisao/la:Dakle kosta prvi koji dolazi vratit će ovaj šamar Bilal. Ko je sljedeći trebaju nam još desni bek, napadač i jedan štoper
btw. Dante je odlican back-up za Boa, Mehdija i Javija..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Necemo biti nezadovoljni, trazili smo pojacanje evo ga tu je, zasto sad negodujemo?
Costa je vrlo prefinjeno krilo sa odlicnom tehnikom i driblingom a o brzini da i ne govorim i upravo se radi o igracu takvih karakteristika kojeg Bayern trazi i koji svojom igrom podsjeca na Robbena ili Riberya.
Brazilci igraju prekosutra pa cemo imati sansu da gledamo nase novo pojacanje.
Vjerojatno ce poceti mec s obzirom da im nema Neymara pa mora neko potegnuti s krila.
Costa je vrlo prefinjeno krilo sa odlicnom tehnikom i driblingom a o brzini da i ne govorim i upravo se radi o igracu takvih karakteristika kojeg Bayern trazi i koji svojom igrom podsjeca na Robbena ili Riberya.
Brazilci igraju prekosutra pa cemo imati sansu da gledamo nase novo pojacanje.
Vjerojatno ce poceti mec s obzirom da im nema Neymara pa mora neko potegnuti s krila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
to je to...treba sacekati..glupo je suditi ovako unaprijed...mozda nam momcina bude top pojacanje...mnogi su poceli sa pljuvanjem a momka nisu kako treba ni pogledaliKlare je napisao/la:Gdje vam je obraz, imate li truni jedne poštovanja prema nekome?![]()
Dantea tako otpisati mogu samo oni najgori.![]()
Arda se nije pominjao, a Grizman najmanje 100 puta, čudno, vama?
![]()
- BavaracZenica
- Kontakt:
E znaci otvorilo se 
Sta reci, osim da treba pricekat pocetak sezone ak je vec dosao, pa da vidimo na sta ce to licit.. Nadam se da ce biti na nivou i da cemo vec za par mjeseci pisati kak je dobar igrac, ili kad bude najbitnije da pokaze svoje pravo lice !
Sto se tice transfera, realno kad pogledas ogromna svota, ali klubovi nabijaju te cijene da jednostavno ne mozes ocekivat manje, samo da on opravda ocekivanja, bit ce to dobro, ja sam optimista.
Sta reci, osim da treba pricekat pocetak sezone ak je vec dosao, pa da vidimo na sta ce to licit.. Nadam se da ce biti na nivou i da cemo vec za par mjeseci pisati kak je dobar igrac, ili kad bude najbitnije da pokaze svoje pravo lice !
Sto se tice transfera, realno kad pogledas ogromna svota, ali klubovi nabijaju te cijene da jednostavno ne mozes ocekivat manje, samo da on opravda ocekivanja, bit ce to dobro, ja sam optimista.
FC Bayern !!!!!
jao sto ne mogu ovih sto pozivaju na obraz i dusu a kad je Javi Martinezu vadio dusu nije se usprezao
od kritika i raznih grozota upucenih Martinu .
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bild je objavio da je Costa Pep-transfer, gleda ga kao zamjenu za Riberija i alternativa za Robbena, mada Costa pokriva svaku poziciju naprijed tako da bi i mogao biti koristan kao napadac.
Dalje se pise da smo aktivirali Douglasovu otkupnu klauzulu i zato ga nismo mogli dobiti za manje pare.
Odlican transfer, mozemo biti zadovoljni ako je istina.
Dalje se pise da smo aktivirali Douglasovu otkupnu klauzulu i zato ga nismo mogli dobiti za manje pare.
Odlican transfer, mozemo biti zadovoljni ako je istina.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 25 jun 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.