FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bitno k'o preklanjski snijeg. nek' se niko nije povrijedio.
Treba zabraniti komentarisanje dok traje utakmica 
ma daj ne valjamo nista vidis da bet365 to kaze plus izmjena plus utakmica utorak,ali mi ne valjamo tako su eksperti rekli molim da se uvaziChWilla je napisao/la:bitno k'o preklanjski snijeg. nek' se niko nije povrijedio.
- corleone87
- Kontakt:
Kraj
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
diata dvije tekme dva gola,kad se sjetim kada je dosao u zvijezdu prvu utakmicu je dao dva gola i dvije asistencije.
neka mu je sretno u zelji momak je legenda i volio bi da uspije jos dalje otici od ove nase lige
neka mu je sretno u zelji momak je legenda i volio bi da uspije jos dalje otici od ove nase lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
mukitmovac
- Kontakt:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
19 utakmica bez poraza zaredom 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
Hahah al je zakuca..Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=WYLZVTayCaY
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
neko da opali po lopti k'o kreten, a ne sve na finese... 
- corleone87
- Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar
Davno sam ja pisao o Secubi i prvi napisao da ce kod nas doci.
I tada sam napisao da ocekujem njegovu exploziju u plavom dresu i da se nametne Odi i da zestoko zakuha konkurenciju
Ja vjerujem da njegovo tek pocinje..
I tada sam napisao da ocekujem njegovu exploziju u plavom dresu i da se nametne Odi i da zestoko zakuha konkurenciju
Ja vjerujem da njegovo tek pocinje..
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 25 jun 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sutra brazilac potpisuje na dvije godine
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ono bas dusmanski
Dobra provjera pred evropu i jednim i drugim. Sudeci po onom kratkom klipu sa rs.ba Livaja je rupa al vidjet cemo na cemu smo protiv Maltezana. Da je dovest jos nekog iskusnijeg pa da se opiremo u 2. pretkolu.
Dobra provjera pred evropu i jednim i drugim. Sudeci po onom kratkom klipu sa rs.ba Livaja je rupa al vidjet cemo na cemu smo protiv Maltezana. Da je dovest jos nekog iskusnijeg pa da se opiremo u 2. pretkolu.
-
mukitmovac
- Kontakt:
kojisuper je napisao/la:sutra brazilac potpisuje na dvije godine
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
@super, sta je sa ovim Amerikancom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- zubanovic89
- Kontakt:
Zrinjski je najvise kupovao u ovom prelaznom roku i 1:1 sa njima znaci da nismo krampa od ekipe i da smo opet kandidati za sami vrh. Na Odi je sad da to slozi kako treba, realno je ocekivat da cemo nenadano dobit pojacanje u nekom od ovih juniora tokom sezone i da ce "prinove" eksplodirati. Tu najvise mislim na brazilca i Diattu jer od njih najmanje ocekujemo. Malo me brine desna strana, po onom klipu iz prvog poluvremena sve sanse Zrinjskog su isle s desne strane, a Livanju smo najavili ko cvrstog igraca koji je dobar u defanzivi, nadam se samo da je los dan.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Diatta vam je dobar za pola sata igre.Grmi sijeva,a onda ga nema nigdje.Samo ga za kraj ostavljajte,kada rezultat nije u vasu korist.Ako bude starter,svo njegovo sportsko umijeće se raspe u dijelove na 90.min.Nesto sto je Dzeko u svom klubu,to Diatta kod vas moze biti.Zna fascinirat,ali zna i početnički zabrljat.
Sudeci po ovom sto sam procitao na ovom portalu i ovom drugom,poprilicno izjednacena utakmica je to bila.Prilika imali i oni i mi,na kraju po jedan gol svakome.Eh kako je to izgledao na terenu,igra i ostalo,ne znam,ako ima neko da je gledao uzivo bilo bi lijepo kad bi nam napisao vise detalja..No,da je dobro ne biti porazen u generalnog probi pred evropske utakmice dobro je,to ne moze niko sporiti. Drago mi je zbog Diatte,vec drugi gol 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.