FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2015, 16:26

kenan_tm87 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.

Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
A otkuda ti znaš ko je balavac? A sve kao nisi došao da provociraš!
Ja sam napisao normalan post, a kada su balavci krenuli sa smajlijima i upadicama nekakvim o Hodzurdi, o desetim stvarima, onda mi to daje potpuno pravo da zakljucim sta su, imam ja iskustva sa takvima.
A vidi se da si nekakav fin,normalan i dobronamjeran i virtualno iskusan,a ovi naši balavci to ne cijene...e vala baš...a toliko si nam korisne statistike izručio...Baš ti hvala. Bolje si upoznat sa potencijalnim pojačanjima FKS već sa aktuelnim igračima NKŽ.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 17:43

O MIlanovoj karijeri se nema sta pricati! Porto, Malaga, LŠ...Na vrhuncu karijere (ajmo reci 2007-2009) bio kvalitetom medju 4-5 srpskih stopera, sto je samo po sebi veliki uspjeh, s obzirom da su mu konkurencija bili Vidić, Krstajić, Biševac...
Nisam ga pratio proteklih par god. ali pamtim ga kao stamenog, skocnog, borbenog...Ne pretjerano brz (jedna od rijetkih mana), ali sa sasvim solidnim citanjem igre i postavljanjem!

Nema sumnje da bi 1 takav igrac bio pojacanje za Sarajevo i malo je reci da su neosnovane price o "starosti", zalasku karijere itd..Jedan Krstajić je u 35-oj bio doktor u Partizanu i igrao sa crno belima 2010 LŠ...
Slicna stvar kao i sa Pavićevićem, koji je prosle god. bio jedan od stubova u osvajanju titule i prekidu Partizanove dominacije!
Takvi igraci, sa tolikom internacionalnim iskustvom, mogu zatvorenih ociju igrati ove nase lige! E sad, druga je stvar kako i koliko je on fizicki spreman...

P.S. Neko pomenu Zvezdu i Partizan u kontekstu ove price...Stepanov se provlacio proteklih par god kao eventualno pojacanje vecitih, ali sada je situacija nesto drugacija, jer smo i mi i oni dobro popunjeni na stoperu i dugo stvarno nisam cuo pricu o njemu kao potencijlnom pojacanju jednih ili drugih...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 17:45

marconato je napisao/la:O MIlanovoj karijeri se nema sta pricati! Porto, Malaga, LŠ...Na vrhuncu karijere (ajmo reci 2007-2009) bio kvalitetom medju 4-5 srpskih stopera, sto je samo po sebi veliki uspjeh, s obzirom da su mu konkurencija bili Vidić, Krstajić, Biševac...
Nisam ga pratio proteklih par god. ali pamtim ga kao stamenog, skocnog, borbenog...Ne pretjerano brz (jedna od rijetkih mana), ali sa sasvim solidnim citanjem igre i postavljanjem!

Nema sumnje da bi 1 takav igrac bio pojacanje za Sarajevo i malo je reci da su neosnovane price o "starosti", zalasku karijere itd..Jedan Krstajić je u 35-oj bio doktor u Partizanu i igrao sa crno belima 2010 LŠ...
Slicna stvar kao i sa Pavićevićem, koji je prosle god. bio jedan od stubova u osvajanju titule i prekidu Partizanove dominacije!
Takvi igraci, sa tolikom internacionalnim iskustvom, mogu zatvorenih ociju igrati ove nase lige! E sad, druga je stvar kako i koliko je on fizicki spreman...

P.S. Neko pomenu Zvezdu i Partizan u kontekstu ove price...Stepanov se provlacio proteklih par god kao eventualno pojacanje vecitih, ali sada je situacija nesto drugacija, jer smo i mi i oni dobro popunjeni na stoperu i dugo stvarno nisam cuo pricu o njemu kao potencijlnom pojacanju jednih ili drugih...
:bow: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 25 jun 2015, 17:46

Ljudi izgleda ne mogu skontati da je ogromna razlika izmedju svijetskog fudbala i naseg.
Kondiciom i snagom igrac koji je proveo citav radni vijek u ligama petice moze u nasem prvenstvu igrat komotno do 40. godine zivota.

Evo Benko koji nije imao toliku ulogu u ligama petice ovdje izgleda kao robot

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 18:20

marconato je napisao/la:O MIlanovoj karijeri se nema sta pricati! Porto, Malaga, LŠ...Na vrhuncu karijere (ajmo reci 2007-2009) bio kvalitetom medju 4-5 srpskih stopera, sto je samo po sebi veliki uspjeh, s obzirom da su mu konkurencija bili Vidić, Krstajić, Biševac...

:thumbup: Bravo!
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 jun 2015, 18:44

kenan_tm87 je napisao/la:Dobro, ti tako mislis, ja ovako, tema je da se diskutuje, tako i normalno kao ti, izneseš mišljenje, a ne kao ovi balavci, jarani iz mašinske.

Da je u iole kakvoj formi odigrao bi vise od ovih 5 utakmica u slaboj ligi za Omoniu, nakon sto je doveden zbog evropskih utakmica, kao sto i vi sada zelite.
Kenane ti mozda imas zelju da diskutujes ali isto tako i KONSTATUJES da gospodin Ibrakovic nije na vrijeme procijenio situaciju i da je usao nespremno. Sve i da je to tako trebao si (u duhu diskusije) reci da ti MISLIS da gosp... itd. Na kraju da li sebe smatras dovoljno kompetentnim da ovako "diskutujes". Meni kao navijacu FKS ne smeta diskusija sa navijacima drugih klubova naprotiv, ali mi se ucinilo da kroz diskusiju pokusavas diskreditirati rad uprave mog kluba i nametati misljenje. U nadi da nisi imao takvu namjeru pozdravljam te. I vjeruj mi gresaka ima i bit ce ih uvjek ali ovako velikim u nasem klubu vise nije mjesto.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 25 jun 2015, 19:58

Procitah sve sto pametni kenan napisa...sve zna levat , bas sve a dole mu se opet bombe stavljaju. E vidis , to nije znao isto ko sto nece da prizna da im se kop raspo (i sami priznaju na anamo njihovom pdf)...ali sve zna o nama.
Ovo je prototip jedne kospe...sve znaju ali kad su oni u pitanju ni dan danas ne znaju gdje je lova od Sehe i jos milion stvari

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 20:01

Tako je objasni neznalicima i "statisticarima". :lol: :lol:

sanjinho
Kontakt:

Post Postao/la sanjinho » 25 jun 2015, 20:13

kenan_tm87 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:@bordobijeli, nisam rekao da je los, nego da nije u formi nikako i da je bilo boljih rijesenja za te velike pare, upravo zbog forme koju sam vec obrazlozio.

Head, a de nemoj me prijavljivati. HAHAHAH. :D :D :D Sad cu i ja tebe jer si prvi poceo sa offtopicom, a i to je zabranjeno. :D HAHAH. Cuj, sad cu ti prijaviti postove. :D HAHAHA. Ocigledno se i sam smatras balavcem pa ti je to uvreda. Ja sam na Grbavici, kakvi Bonovici :D Pozz tebi i tvojoj maloj raji.
prvo ne znamo kolike ce pare dobiti ,drugo ja ti kazem said nije igrao tri godine pa razvaljivao ,Benko bio godinu u kini pa p 8 mjeseci nije igrao pa 9 komada utrpa za polusezonu tako i ovaj mozda bude pun pogodak ,ja ne znam nista o njemu i nisam ga gledao vidim ti pises kako je promasaj zbog cega :?: jedini razlog ti je sto nije igrao godinu ,slazem se da to nije dobro ali nije presudno (kvaltet je presudan ) predlozi koga boljeg da dovedemo :?:
Prvo, znamo, takvi igraci nisu jeftini, a takvih u ovoj ekipi nemate ni jednog osim eto blizu Benke. ;) Drugo, Said je tada imao 24 godine i trenirao je sa Werderom, ovaj sezonu nije imao nikako kluba, pa onda plus jos jednu sezonu odigrao samo 5 utakmica u ligi (zasto ga oni nisu stavljali u igru nakon evropskih utakmica koje je odigrao i zbog kojih je doveden, u tako jakoj ligi Cipra?), a ima 32 godine, nikakav motiv za napretkom za razliku od Saida. Opet ponavljam da ne pisem da je promasaj, nego diskutujem na osnovu prethodnih sezona i to je moje misljenje, da se za te pare mogao dovesti bolji stoper, ali Ibrakovic ocigledno nije na vrijeme razmotrio situaciju i nespreman je usao. Sad da gledam koji ima mlad stoper, sa finim klubovima, evropskim iskustvom, stvarno mi se ne da, jer za to nisam placen i nemam bas vremena da listam po klubovima igrace, itd.
Bolje i takav igrač nego vrla imena kao sto su Diatta, Hodzurda, Livaja i neki Brazilac koji uopce ne postoji na Googlu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 25 jun 2015, 20:34

Cuj HODZURDA

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2015, 21:08

@marconato; svaka cast na kvalitetnom osvrtu!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jun 2015, 21:15

Definitivno nema upucenijeg covjeka na ovom forumu sto se tice Srbijanskih igraca. :thumbup:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 21:31

Hvala...To ja onako uopsteno o njemu i iz iskustava nekih drugih igraca povratnika u JSL. Ponavljam, nisam dugo gledao Stepanova, ali cisto sumnjam da je taj suvi kvalitet samo tako izlapio! Forma je nesto drugo... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2015, 22:31

- Sarajevu TA plaća samo charter let, nama m97 dao autobus, para, mesa, fišeka, jogurt, dvije plavuše da ga puše mulaliću dok on pjeva "dodirni mi kolena" tajči i pije kaltenberg
-Diatta bi mogo eksplodirati, prije će nuklearna bomba eksplodirati nego Diatta
-Tan ne postoji, izmislio ga dino, unajmili kineza da ga glumi, rekli mu da se utrpa da bude uvjerljivije, želju kupuju svi, amerikanci, slovenci, šejkovi, **** tana bolje brajlović, on došao uzeti pare iz hudnog Sarajeva, ima nam šta i uzet, mi bar imamo hrenovki ako ništa
-Igrali nam pjetlići cijelu sezonu - realnost prosjek godina u 0,2 u obje ekipe, javljam se dobrovoljno za tal za pampers jer nisu finansijski stabilni, a taman ova dva pojačanja Hodžurdu i Livaju nek zaposle da ih presvlače, jer za lopte nisu
-gradi se mercedes arena, zvaće se Osim vozi mercedes, e da znate da i vozi, vašim parama, ukro 5 mil, rastalio sa žujom, sad pije cappy i dođe na pripreme izdere se na Adžema na utakmici, Odoviću da par savjeta gdje šta potplatiti
-Mi imamo 10 malih sponzora, bolje i to nego generalni, Sarajevo nema samo 2,3 ...ono visitmalesya i Ta, i 64 puta više malih sponzora
-Nemamo poraza, najjača nam ekipa, u biti imaju 6,7 remija, ono u 90 minuti nonšalanto, a nisu ni jednom bili na 1. mjestu od početka sezone ,zamalo im titula izmakla
- 3 years ago : Benjo Čolić, dede mi reprezentativni kalibar, al prvo stana pa on, odu im za 0 km u olimpik i u sportplus kladionicu,zajednička osobina reprezentativci u brzom ispijanju džin tonika i pušenja cigara simultano
- Ta će Benko, ne može krenuti, plaćenik, frajer pretrči ko njihov zadnji vezni, pardon ne posjeduju ga
- Najveći brend u BiH, željo ti je ba đe god kreneš, u biti imaju 1 plakat za utakmicu, duplo manju posjetu, i hiljadu i 23 člana od tog, 4 aktivna, Gredić produžio pred intervju da ne bude ofirno
-Kakav Vukčević i Stepanov, pa oni s Realom igrali, portugal, ovo ono, reprezentativci svojih zemalja, za njih je Uzelac Marko materazzi i nesta u jednom, kad je porto uzelca tražio mi viršle jeli, al on izabro želju jer je to najbolja opcija da se ide iz ove države, realnost, idu im najbolji igrači za dž svake godine jer nemaju platu da im daju
-Dovesće nam Amar šejka, Amar čita i drka **** i kupa se u dolarima i šejkovim i željinim, otvorio kafić daje besplatno cugu, hajmo ga svi obožavati
-Nije nam niko bitan otišo svi ovi što su došli amre mi su bolji od onih što su otišli: Tomić, Čolić, Zeljković, STanić, sve redom najavljivani ko reprezentativci BiH, premećeni sistemi vrijednosti apsolutno, isti ljudi to pišu
- Imamo 42 titule više od vas , kod vas više prašine nego titula, u zadnje dvije sezone nisu bajramski turnir osvojili, a mi 2 titule, al eto biće, niste osvojili 8 godina kontaš, zabravljaju da su bili 11 u ligi kad im nije bilo babuke
-LEch, nije to onaj lech kad je štila igro kontaš, da im igra štila zabili bi vam 7 golova, od tog 4 njegove asistencije i het trick, manijaci mu poklonili tortu, došo Džumhur, zasvirala se harmonika, jbga ne zaboravljaju ni oni njih ni ovi njih, to je porodica
- Napravili Višću, frajer došo odande đe ću ja biti kad mi aleksandar pročita post

Samo neke mitomanije, iz riznice mitomanske, al eto šta mi znamo nikad titule uzeli nismo, država nas osnovala, slavimo titulu na glavnom skveru, imamo ulicu po fudbaleru, sanjjaju da nas stignu, onaj izjavljuje da će otimati da nas stigne, onaj tare sekretaricu zbog boljitka kluba, kod nas se dovode mega zvjezde, osvajaju se trofeji, imamo 30 000 na tekmi, al **** ga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 25 jun 2015, 23:17

Evo potpisao vam Stepanov ! Kakvu početnu postavu očekujete/priželjkujete protiv poljaka ?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 jun 2015, 23:20

primasquadra je napisao/la:Evo potpisao vam Stepanov ! Kakvu početnu postavu očekujete/priželjkujete protiv poljaka ?
Delač
Hebibovic -Stepanov -Džemo -Puzigaća
Radovac -Cimirot
Duljević-Stojčev-Velkoski
Benko
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 25 jun 2015, 23:21

primasquadra je napisao/la:Evo potpisao vam Stepanov ! Kakvu početnu postavu očekujete/priželjkujete protiv poljaka ?
Poznavajuci Dzenana nista spektakularno i sto nismo vidjeli.

Delac/Ostrakovic na golu
Hebibovic i Puzigaca na bekovima
Dzemo i Stepan odbrana
Cimirot Radovac na sredini Stojcev istureniji na krilima Duljevic i Krste
napad Benko

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2015, 23:26

moze cijene karata za kosevo...nesto trazim posto su nasi digli na cenera pa da vidim kod ovih iz vrha kolko se krecu..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 23:27

staragarda je napisao/la:moze cijene karata za kosevo...nesto trazim posto su nasi digli na cenera pa da vidim kod ovih iz vrha kolko se krecu..hvala unaprijed
5-8-10 liga
Derbi i evropa budu skuplje.
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 jun 2015, 23:28

Kenane, halali nam :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Google [Bot], juka55, kogmagie46, rishovski, Zigazaga i 47 gostiju.