FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cijene za ulaznice treba malo dignuti ako je nekome skupo neka kupi sezonsku,**** više zajebanciju.
ne sviđa mi se ovo, nema pojačanja, a očekujemo desnog beka i možda desno krilo 
Azmir doveo tri igrača i uobrazio se
Azmir doveo tri igrača i uobrazio se
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to mi ocekujemo na forumu..a oni imaju drugu racunicu hehe..ako se Veselinovic pokaze kao dostojna zamjena za Sarica, onda smo u full-u za narednu sezonu..mozda jedan igrac koji pokriva desnu stranu AKO se sta povoljno nadje...ako ne, to je to
i naravno pratit ovo sa Skahicem
i naravno pratit ovo sa Skahicem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
kod Veselinovića postoje dvije opcije, da on bude to desno krilo ili da igra beka
kao back up centralni vezni u slučaju povrede ili suspenzije nekog od igrača, on može upast', al' ako ne dođe novo krilo, lično bih Veselinovića stavio gore, a doveo beka
malo mi žao što svi stavljamo Mujića na klupu, a moguće je da će on biti standardan
Sloboda72
Negotivim te posebno ovdje
Ali svaka cast druze.naklon
Nadam SE da CE vrapcicani takodje malo SE informisat prije nego pocnu lajat
Negotivim te posebno ovdje
Ali svaka cast druze.naklon
Nadam SE da CE vrapcicani takodje malo SE informisat prije nego pocnu lajat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I sta je na kraju sa Saricem? Neozbiljno od tog momka da ni Husref nema pojma zasto nije dosao na prozivku, nesto kao Skahic u VElez. 
A i Piric produzeni odmor?
A i Piric produzeni odmor?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
dok su drugi već 'ladili muda, Pirija je bio s mladom repkom u Norveškoj ..Batva je napisao/la:A i Piric produzeni odmor?
Chinaglia je napisao/la:kod Veselinovića postoje dvije opcije, da on bude to desno krilo ili da igra bekakao back up centralni vezni u slučaju povrede ili suspenzije nekog od igrača, on može upast', al' ako ne dođe novo krilo, lično bih Veselinovića stavio gore, a doveo beka
malo mi žao što svi stavljamo Mujića na klupu, a moguće je da će on biti standardan
OVAJ VESELINOVIĆ JE TEHNIČKI POTKOVAN IGRAČ. MUJIĆ TO NIJE .PREMA JUČER VIĐENOM ON JE U PREDNOSTI U ODNOSU NA MUJIĆA.ISTINA, ON MOŽE IGRATI U SREDINI ALI SIGURNO NIJE DOVEDEN PRIMARNO ZBOG TOGA.ONO ŠTO SU JUČER ODIGRALI NA DVA GOLA I NA 2 DODIRA JE DUPLO BRŽE OD NAŠE IGRE OD PROLJETOS.VIDI SE DA MUJIĆ U TAKVOJ IGRI ŠTRČI.
NARAVNO I EFENDIĆ.
Ja volim FK Tuzla City
Treba li su Saric i Piric biti na prozivci kakav produzeni odmor to nema nigdje i ruzno je to kad trener ne zna gdje je igrac nije fer od Sarica
Piric je opravdano odsutan ,Saric nije.
Jeste li culi neki binzismen pomaze selji ima na dnevnom avazu
ZA PIRIJU SE PRIČALO JUČER(NEZVANIČNO), DA BI MOGAO BITI PRODAT. GLEDAJUĆI GOLMANA NIKOLIĆA, VIDI SE DA JE ODLIČAN GOLMAN . NE VJERUJEM DA ĆE ON BITI REZERVA, BAREM NE DUGO.
Ja volim FK Tuzla City
Zodiac je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

"Modra boja,na bijelome platnu,
mnogo decko pametujes kad poredis veselinovica i mujica, stvarno ne znam kakvim si ti ocima juce trening gledo, mujic prespreman, igra prema naprijed, ovaj momak tipa kise igra veznog nema BOGA da igra prema naprijed il po strani sto mujic igra ! stvarno ne znam vise koliko gluposti procitam na ovom forumusloboda72 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kod Veselinovića postoje dvije opcije, da on bude to desno krilo ili da igra bekakao back up centralni vezni u slučaju povrede ili suspenzije nekog od igrača, on može upast', al' ako ne dođe novo krilo, lično bih Veselinovića stavio gore, a doveo beka
OVAJ VESELINOVIĆ JE TEHNIČKI POTKOVAN IGRAČ. MUJIĆ TO NIJE .PREMA JUČER VIĐENOM ON JE U PREDNOSTI U ODNOSU NA MUJIĆA.ISTINA, ON MOŽE IGRATI U SREDINI ALI SIGURNO NIJE DOVEDEN PRIMARNO ZBOG TOGA.ONO ŠTO SU JUČER ODIGRALI NA DVA GOLA I NA 2 DODIRA JE DUPLO BRŽE OD NAŠE IGRE OD PROLJETOS.VIDI SE DA MUJIĆ U TAKVOJ IGRI ŠTRČI.
NARAVNO I EFENDIĆ.
1919 <3
Svi Zeljini mladi reprezentativci dobili produzeni odmor kao i nas Piric, samo navodim primjerMIsija je napisao/la:Treba li su Saric i Piric biti na prozivci kakav produzeni odmor to nema nigdje i ruzno je to kad trener ne zna gdje je igrac nije fer od Sarica
Porucio dajdza: Efendic desni bek i kapiten
........ falil vam mozda cincilator....
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eke kapitenSkver je napisao/la:Porucio dajdza: Efendic desni bek i kapiten........ falil vam mozda cincilator....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bio je na jednoj utakmici, ne sjecam se kojoj, jos kad dajdza dodje iz Svice ima i ti u stroju da stojisstaragarda je napisao/la:eke kapitenSkver je napisao/la:Porucio dajdza: Efendic desni bek i kapiten........ falil vam mozda cincilator....
![]()
...salis se
Sad citam na FB stranici Sloboda godiste 2003 tako nesto...pismo poslo roditelj,opet javasluk u reziji nasih legendi Soka & co.Azmire reaguj i rastjeraj bandu u pm.Pa nije ni cudo da djeca odu na nacin koji odu iz kluba,sta dozive od malih nogu
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.