FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Rooney88
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Rooney88 » 22 jun 2015, 15:22

A vidjeh sada, omakne se to tako nekad. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2015, 17:03

Lopta je okrugla, ni protiv koga nismo bez šansi... :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jun 2015, 18:11

Predrag Rajković, Marko Grujić i Vukašin Jovanović su obavešteni da bi trebalo da se stave na raspolganje šefu stručnog štaba Miodragu Božoviću već u nedelju. Oni sigurno neće biti u konkurenciji za prvi meč premijernog kvalifikacionog kola za Ligu Evrope, protiv Kairata, a u klubu postoji ideja da ne putuju ni na revanš u Almati zbog vremenske razlike i napora kojima su bili izloženi ovog leta.

Ekspedicija Crvene zvezde se vraća iz Termi Čatež u petak, a posle slobodnog dana, saigračima će se pridružiti i članovi šampionske generacije omladinaca Srbije. Ostaje samo da se vidi hoće li rukovodstvo crveno-belih po principu „sad i odmah“ naplatiti njihov uspeh. Posle kontradiktornih informacija i priča o prodaji, čelnici Crvene zvezde rešeni su da ponude novi ugovor golmanu Predragu Rajkoviću i tako odlože njegovu prodaju na godinu dana.

Rasplet oko statusa Grujića i Jovanovića se tek očekuje. Posle Hamburga, konkretnu ponudu vrednu 1.500.000 evra pre nekoliko dana je poslao Porto, uz opciju da Grujić ostane još godinu dana u Beogradu kako bi sticao iskustvo. Sa Marakane su poslali odričan odgovor, uz obrazloženje da bi Portugalci trebalo da izdvoje bar 1.000.000 evra više za transfer Grujića.

Za Vukašina Jovanovića, takođe, postoji interesovanje i to Spartaka iz Moskve.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jun 2015, 19:33

a za ristića se iinteresuje uža rodbina...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jun 2015, 19:50

DANTES je napisao/la:a za ristića se iinteresuje uža rodbina...
Ko zna zasto je i to dobro... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jun 2015, 12:10

Sta kazete na navodnu ponudu Milana od 3-3,5 mil za Rajkovića? Jel' to po vama ok ili mozemo izvuci i vise?

Takodje, Porto i Hamburg nude po 1,5 mil za Grujića...Nasi kao traze 2,5...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 24 jun 2015, 13:24

Ja sam pisao i prije ovog SP da ga ne bih dao bez 4-5 miliona.. a sada sam siguran da ne bih bez 4 + procenti ili bez 5 cistih.

Istog sam misljenja i za Grujica. Njega bih realno za 2 miliona i procente.. mada, da se pitam ne bih ga prodavao sada sigurno, nego na kraju sezone, dok se jos igracki afirmise.

Ako se neko mora prodati od tih talentovanih, onda bih prodao Jovanovica.. jer imamo Rendulica, Lukovica i Savu na stoperu, tako da se vjerovatno nece ni naigrati.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 14:52

Ma ne kažem ništa osim da je to premalo. Rajković je i prije sp vrijedio između 1,5 i 2 miliona, sad kad je postao svjetski prvak i dobio zlatnu rukavicu, mora se za njega više iskeširati od 3 miliona. Jedino ako ovi naši dogovore 3 miliona, neki procenat od sljedeće prodaje i pozajmicu godinu dana kod nas. To je ok, bar po meni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 15:50

Ne znam kako ce da iskombinuju, ali ovi igraci moraju jos jednu sezonu ostati u Zvezdi. Ali poznajuci vacaroski mentalitet clanova uprave tesko ce oni odoleti ovim ponudama za Rajkovica, evo sad je i Milan u igri. A cetvrtinom Rajkovicevog ugovora raspolaze Jagodina.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 16:07

Mlađe kategorije Crvene zvezde nastavljaju da nižu uspehe na međunarodnim turnirima. Posle osvojenog prvog mesta mlađih kadeta u Bijeljini, generacija ”2004” je trijumfovala na šestom izdanju ”Alpas Kupa” koji se prethodnog vikenda igrao na sportsko-rekreacijskom centru Kurilovec.

Završnica turnira je okupila 40 najboljih ekipa iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Rumunije, a tokom turnira je odigrano ukupno 152 utakmice. Crveno-beli su odigrali devet i ostvarili isto toliko pobeda, uz gol razliku 24:0.

Crvena zvezda je po prvi put slavila na turniru u Kurilovcu, i u svom drugom finalu uspela da po prvi put dođe do trona. Već nakon prvog dana mnogi su komentarisali kako Crvena zvezda i Dinamo igraju najlepši fudbal i da imaju najviše izgleda za pobedu. No, voljom žreba, ove dve ekipe su se sastale u polufinalu, u kojem su slavili naši fudbaleri rezultatom 1:0.

Finalna utakmica, u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Lokomotiva iz Zagreba, bila je prava poslastica. Obe ekipe su prikazale otvorenu igru u kojoj nije nedostajalo šansi za golove. Briljirali su golmani, a ključni detalj dogodio se u 20. minutu, kada je Stefan Leković pogodio mrežu Lokomotive za veliko slavlje na klupi Crvene zvezde.

– Ovo je bio sjajno organizovan turnir. Bilo je osam grupa po pet ekipa, mi smo imali devet utakmica do finala, sve smo pobedili, uz gol razliku 24:0. Deca su se sjajno ponašala i ovo je za nas veliko iskustvo. Godinama smo pokušavali da osvojimo ovaj turnir, i ovoga puta smo uspeli. Takođe, trojica naših fudbalera, golman i oba napadača, proglašeni su za najbolje igrače na svojim pozicijama – rekao je trener generacije ”2004”, Đorđe Aćimović.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 16:44

Tribalian je napisao/la:Ne znam kako ce da iskombinuju, ali ovi igraci moraju jos jednu sezonu ostati u Zvezdi. Ali poznajuci vacaroski mentalitet clanova uprave tesko ce oni odoleti ovim ponudama za Rajkovica, evo sad je i Milan u igri. A cetvrtinom Rajkovicevog ugovora raspolaze Jagodina.

zar Jagodini ne pripada 30%? Ako je 25% onda super. Sad čitam da i Stojadinoviću pripada 10% :crazy: :crazy:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 17:43

u Milanu bi imao šansu da bude prvi golman.. ne znam ko im brani sve, ali od Abijatija je bolji golman bio i prije 2 godine, a kamoli sada... naravno sad kad nudi Milan, uletiće i Inter da većim parama :-D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 18:37

alan_kardec je napisao/la:

zar Jagodini ne pripada 30%? Ako je 25% onda super. Sad čitam da i Stojadinoviću pripada 10% :crazy: :crazy:
Jos gore ako im pripada toliko, mi ovog ako prodamo za 5 miliona nekada, racunaj da cemo uzeti dva kad se namire svi ostali koji su ubaceni u klauzule Rajkovicevog ugovora.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 14:49

Nadam se da nije istina da pregovaramo za Matosa iz NP. Po meni nije nista posebno i ne treba zauzimati mjesto stranca.. jednostavno, nije kvalitet i lako bi mogao biti novi Onjilo kojem se Marakana smijala zbog prijema lopte.

Sto se tice danasnjih vijesti.. Situacija oko Plavsica bi trebala biti jasna sutra. Mene je on impresionirao protiv nas, ali ga nisam vise ni gledao pa necu da komentarisem nista vise..

Ibanjez ako dodje ja cu biti presrecan. Gledao sam ga prije nekoliko godina, tacnije prije nego sto sam krenuo na faks, kako igra u Dinamu.. i po onome sto sam vidio, za Andjelkovica je Roberto Carlos glavom i bradom. Narocito u ofanzivi.. gdje bi konacno dobili igraca koji je u stanju dati normalan centarsut (sto Andjelkovic i Cvetkovic ne mogu ni na treningu).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2015, 17:24

Crvena zvezda je ozbiljno zainteresovana za bivšeg mladog reprezentativca Izraela Idana Verada.

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 20:52

Dobili smo Karpate iz Ukrajine 4-1.

Gledao sam pred kraj prvog i drugo poluvrijeme. U drugom igrali sve klinci: Stojanović, Mbođ, Ristić, Avramovski, Živković, Jović.

Mec poceli: Kahriman - Cvetković, Rendulić, Pavićević, Anđelković - Savićević, Stojanović - Gavrić, Katai, Parker - Orlandić.

Strelci: Parker, Orlandić, Katai i Jović.

Ono sto sam vidio, sasvim zadovoljavajuca igra, dosta bolja od Lalatovićeve!

P.S. Mali Dušan Živković bi mogao biti otkrovenje ove sezone. Ljevak, prodoran po krilu, asisitirao Joviću kod gola... ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 25 jun 2015, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 20:57

I ja sam mislio isto napisati za Zivkovica.. ima dribling, brzinu, onu neku fudbalsku drskost.. kako je samo fino zalomio na kraju onog Ukrajinca, steta sto mu pobjeze lopta. Bas mi se cini kao dobar igrac.

Ali inace, nije on asistirao, nego Ristic :) ..

Ibanjez je gledao mec sa tribina, sto vjerovatno znaci da ce potpisati.. e ako potpise i ako ga mozemo registrovati, moja zelja za utakmicu na Marakani: Rajkovic - Petkovic, Pavicevic, Rendulic, Ibanjez - Ristic, Avramovski - Zivkovic, Katai, Parker - Jovic

Mada, da budem realan, cisto sumnjam da ce taj tim izaci.. mislim da nece igrati Petkovic, Avramovski i Zivkovic.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 21:09

Onda ocigledno nisam dobro vidio, jer je stream s vremena na vrijeme bio mrljav...a i stilom igre je slican Ristiću, tako da i nije cudo.. :)

Cisto sumnjam da ce prvu igrati, kako Petković, tako i Ibanez (ako potpise). Preozbiljan je Grof da odmah u vatru gura igrace koji nisu uopste odradili pripreme sa ekipom... ;)

Inace, kako ti se cini ekipa u odnosu na onu igru pod Lalatom?!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2015, 21:10

dscile je napisao/la: moja zelja za utakmicu na Marakani: Rajkovic - Petkovic, Pavicevic, Rendulic, Ibanjez - Ristic, Avramovski - Zivkovic, Katai, Parker - Jovic
:thumbup:

Ovaj sastav bez problema moze po duplu krunu a i u Evropi bi mogli necemu da se nadamo. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2015, 21:14

„' у $, а & стварно $, " % " за $-$! " $ нас су на ? & " $ " $ ' ?, ? " ? $ " $ $ " зато се ? & ' ?“, & је " за „Спорт“.

E ovako razmisljaju normalni igraci !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.