FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mesha ako bude pravi to ce biti nase NAJVECE POJACANJE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sta bi od "preuzimanja" SFK 2000?
-
- Kontakt:
ne može piplica, on je malo više ostario.RN87 je napisao/la:I ja sam isto čuo..Coromandel je napisao/la:umjesto delaca dolazi rade zalad...
Spominje se i Piplica ?
jutros u klubu bili slobodan šujica i marijan vlak, samo se nisu uspjeli dogovoriti koji će braniti u prvenstvu, a koji u kupu.
Coromandel je napisao/la:ne može piplica, on je malo više ostario.RN87 je napisao/la:I ja sam isto čuo..Coromandel je napisao/la:umjesto delaca dolazi rade zalad...
Spominje se i Piplica ?
jutros u klubu bili slobodan šujica i marijan vlak, samo se nisu uspjeli dogovoriti koji će braniti u prvenstvu, a koji u kupu.

Kraljuuuu...i Lav Jasin kazu hoce da ustane iz groba da brani za Sarajevo...hahahahaha.
brat muslimankinosvra je napisao/la:
Kraljuuuu...i Lav Jasin kazu hoce da ustane iz groba da brani za Sarajevo...hahahahaha.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
menadžer im je hamid ragipović besko. navodno je husariću dao tarabu...Pantelija je napisao/la:brat muslimankinosvra je napisao/la:
insajderi na aparatima

Ako je istina, Delac vrijedi tih 7,5k e
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne sekirajte se braco, sutra 3 igraca potpisuju. 2 stopera i zadnji vezni. S Celzijem traju pregovori i ne slusajte ove budalastine kad ovi dodju i kazu ja cuo na kafi, ne vjerujem ni ja al eto...dolazi Piplica 

U najmanju ruku vrijedi bar toliko. Ne moze me niko ubjedit da nemamo para da mu dajemo toliku platu. A ako su neodlucni u klubu po pitanju te cifre (a ne vjerujem da je to u pitanju), onda je to sramota. Zaduzio nas je momak i to pravo.Zip je napisao/la:Ako je istina, Delac vrijedi tih 7,5k e
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kinosvra brate drzim te za rijec! Jos ako dodje onaj garo, ne sekiram se ni sekunde Cimi kad bude odlazio 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
2 stopera i vezni ? - onda to mogu biti samo Stepanov,Barbaric i Ikande 

Pyro is not a crime !
@kinosvra; nadam se da neces i ti iznevjeriti sa ovom insajderskom informacijom 
Nekako smo se uneozbiljili na forumu u posljednje vrijeme.

Nekako smo se uneozbiljili na forumu u posljednje vrijeme.
Sutra dan D za insajdere

Ma i ja sam to procitao na forumu klix.ba.Napisao neki Malezijac,ne mogu mu se tacno sjetiti nicka.
Frajer samo mlati bez veze,lozi raju a i ovde su se neki upecali pa pozuruli napisati.
Ne kazem da sutra nece neko potpisati,vala bi vise red bio narocito stoper.
Frajer samo mlati bez veze,lozi raju a i ovde su se neki upecali pa pozuruli napisati.
Ne kazem da sutra nece neko potpisati,vala bi vise red bio narocito stoper.
Kad svi imaju dojave moram i ja jednu da podijelim...
Sutra nam stiže 26 igrača uključujući Ronaldinha, Setpanova, Stevanovića, Huseinovića, Vukčevića, pominje se čak i Emil Haskey, a vjerovatno da se i Roy Keane vraća fudbalu i da će zauzeti tu poziciju zadnjeg veznog. Ibraković je vrlo blizu da dovede i Rivalda u Sarajevo. S obzirom da će Ronaldinho potpisati, a i Rivalndo je blizu, oni insistiraju da Sarajevo angažuje još i njihovog druga iz reprezentacije Denislona koji je već pomalo i zaboravljen. Naravno ako ovo sa Delačem ne uspije vjerovatno nam dolazi Asmir Begović na posudbu koji bi ipak radije branio u Sarajevu nego sjedio na klupi u Celziju.
Ibraković čak pregovara sa Gallianiem kako bi ga ovaj zamijenio na poziciji sportskog direktora. Ibraković je nezadovoljan svojim radom i on želi da smijeni sam sebe.
Prema nekim informacijama blizu smo dovođenja i Marca Materazzia jer on nije zadovoljan angažmanom trener/igrač u Indijskom Chennaiyinu. Ako dođe Galliani na mjesto sportskog direktora on će insistirati na dovođenju Bonere i Zaccarda i to na 36 jednakih mjesečnih rata + dovest će još nekoliko proslavljenih iskusnih igrača džaba.
Braćo samo se strpite do sutra i sve će biti mnogo jasnije!
Sutra nam stiže 26 igrača uključujući Ronaldinha, Setpanova, Stevanovića, Huseinovića, Vukčevića, pominje se čak i Emil Haskey, a vjerovatno da se i Roy Keane vraća fudbalu i da će zauzeti tu poziciju zadnjeg veznog. Ibraković je vrlo blizu da dovede i Rivalda u Sarajevo. S obzirom da će Ronaldinho potpisati, a i Rivalndo je blizu, oni insistiraju da Sarajevo angažuje još i njihovog druga iz reprezentacije Denislona koji je već pomalo i zaboravljen. Naravno ako ovo sa Delačem ne uspije vjerovatno nam dolazi Asmir Begović na posudbu koji bi ipak radije branio u Sarajevu nego sjedio na klupi u Celziju.
Ibraković čak pregovara sa Gallianiem kako bi ga ovaj zamijenio na poziciji sportskog direktora. Ibraković je nezadovoljan svojim radom i on želi da smijeni sam sebe.
Prema nekim informacijama blizu smo dovođenja i Marca Materazzia jer on nije zadovoljan angažmanom trener/igrač u Indijskom Chennaiyinu. Ako dođe Galliani na mjesto sportskog direktora on će insistirati na dovođenju Bonere i Zaccarda i to na 36 jednakih mjesečnih rata + dovest će još nekoliko proslavljenih iskusnih igrača džaba.
Braćo samo se strpite do sutra i sve će biti mnogo jasnije!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, johntravolta123, Lecler, nedimmmm1337, ovisnik, riki46, Rodman, Varijantas8 i 105 gostiju.