FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joker brat moj lijepi 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vodimo 2:1 u crncima 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja nista ne priznajem dok ne dodje Stepanov 
Uprava napolje

Uprava napolje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
haha baš sam to pomislio, čuj na probuBosnianKingdom je napisao/la:Čuj na probni hahaha Lik igro za tel aviv a da nama ne zadovoljava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Veceras stize i stepanov a ujutru stize i Barbaric.BosnianKingdom je napisao/la:Ovo je jedina osoba koja ima tačne informacije na forumu!kinosvra je napisao/la:Ne sekirajte se braco, sutra 3 igraca potpisuju. 2 stopera i zadnji vezni. S Celzijem traju pregovori i ne slusajte ove budalastine kad ovi dodju i kazu ja cuo na kafi, ne vjerujem ni ja al eto...dolazi Piplica
I sva trojica sutra potpisuju.
Uzivajte braco
p.s. sad nam je najjaci budjet...hahahahhahh
Logicno Head=glava=Ibrakzagorski je napisao/la:@Head=Ibrakadabra;sada mi je jasno zasto cesto odsustvuje sa foruma
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hoce li ista od Simona biti?kinosvra je napisao/la:Veceras stize i stepanov a ujutru stize i Barbaric.BosnianKingdom je napisao/la:Ovo je jedina osoba koja ima tačne informacije na forumu!kinosvra je napisao/la:Ne sekirajte se braco, sutra 3 igraca potpisuju. 2 stopera i zadnji vezni. S Celzijem traju pregovori i ne slusajte ove budalastine kad ovi dodju i kazu ja cuo na kafi, ne vjerujem ni ja al eto...dolazi Piplica
I sva trojica sutra potpisuju.
Uzivajte braco![]()
p.s. sad nam je najjaci budjet...hahahahhahh
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kinosvra brat moj
postovanje za tebe, nisi poput nekih 'insajdera' koji znaju bolje i od Dine i od Ibraka.
postovanje za tebe, nisi poput nekih 'insajdera' koji znaju bolje i od Dine i od Ibraka.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Hejteri
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nije u pitanju proba,vec ljekarski pregled i da se vidi u kakvom je stanju igrac.
Njegovi igracki kvaliteti su fantasticni.
Njegovi igracki kvaliteti su fantasticni.
Ovo bila frka kojeg stopera da dovedu jel su dva u opticaju,Ibrak pobudalio reko daj oba nemojte me peglati 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Krece polako. Garo ce biti po nekom mom instiktu, strasno pojacanje. Idemo dalje...
Piše se da je Ikande pravo nestašan, voli se pobiti i popiti. U tom slucaju ce se odlicno uklopiti 
Das Ist Walter
sad ce njega Puzi u svoj klan (Lukavica boys) da ih ne smije niko dirati 
edit: Ikande je zadnji vezni, Stepanov i Barbaric stoperi, jel to znaci da nam ide neki stoper, Tatko, Kovacevic ?
edit: Ikande je zadnji vezni, Stepanov i Barbaric stoperi, jel to znaci da nam ide neki stoper, Tatko, Kovacevic ?
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 25 jun 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mavi, pomocniDJUBRE, Redred, teamnorth1989 i 49 gostiju.