Fino što nas izjednači sa onima što su ti stadion zapalili, i grad okupiralifedeltafrotta je napisao/la:pa zenica i jeste srbijai tuzla je tu negdje
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ni Tuzla ni Zenica nisu Srbija. Ipak mi ni pedalj ne damo! Na stranu sva prepucavanja i skandiranja ne malog dijela simpatizera iz Zenice, u svakom gradu se svaceg nakotilo i to je tako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Coraco je napisao/la:Fino što nas izjednači sa onima što su ti stadion zapalili, i grad okupiralifedeltafrotta je napisao/la:pa zenica i jeste srbijai tuzla je tu negdje
dosta vas fura to poređenje, bez da malo mućnu glavom
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj, cekaj. Jesam li ja to upravo procitao da je gore psovati Anera/Mirzu nego baciti bombu na djecije igraliste? Pa kad covjek napise bacili bombu na djecije igraliste to ni jedna psovka ne moze opravdati ni umanjiti. Rijeci ne ubijaju, bombe, nazalost ipak da.
U svakom gradu ima debila, nasi debili prozivaju i psuju Anera/Mirzu, vasi miniraju, bacaju bombe. Hmm.. mala razlika svakako.
U svakom gradu ima debila, nasi debili prozivaju i psuju Anera/Mirzu, vasi miniraju, bacaju bombe. Hmm.. mala razlika svakako.
Celik!3,2,2.
E sto umrtviste temu u pm
Ko ce da se kladimo da Sloboda nece biti u top 5 ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Yeboti obitelj jesi dosadan, isto bekan ponavljas jedno te istoAllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, cekaj. Jesam li ja to upravo procitao da je gore psovati Anera/Mirzu nego baciti bombu na djecije igraliste? Pa kad covjek napise bacili bombu na djecije igraliste to ni jedna psovka ne moze opravdati ni umanjiti. Rijeci ne ubijaju, bombe, nazalost ipak da.
Yebi mi mater sad hajdeeeee
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Dje je onaj solinas on je najludji kad se iznervira hahahaha 
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto sa mnom za avatar xdbrile je napisao/la:E sto umrtviste temu u pm![]()
Puno je to cekati, haj vako prvi nas medjusobni duel ja tipujem na Zelju tebi dajem dvoznak na Slobodu u avatar na tri mjeseca, jel dogovoreno ?tuzlak1987 je napisao/la:Eto sa mnom za avatar xdbrile je napisao/la:E sto umrtviste temu u pm![]()
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije posteno prema tebi ako budete gostovali
prihvatam nije frka..
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Pastrmka je idol Rodjenih, pare u padje, kitu u bilo dje, a velez u vrapce. Pastrmka je guzitelj iz sjene.
On cita Henry Millera i ponasa se kao glavni glavic iz djela.
Pastrmka je idol Rodjenih, pare u padje, kitu u bilo dje, a velez u vrapce. Pastrmka je guzitelj iz sjene.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 26 jun 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I onako smo bolji u gostima. Eto dogovorenotuzlak1987 je napisao/la:Nije posteno prema tebi ako budete gostovaliprihvatam nije frka..
Evo i iz Milana svi bjeze, sta je sa ovim velikanima ove godine, prvo Zeljo pa Milan. Ko je treci ?
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ko je prvibrile je napisao/la:I onako smo bolji u gostima. Eto dogovorenotuzlak1987 je napisao/la:Nije posteno prema tebi ako budete gostovaliprihvatam nije frka..
![]()
Evo i iz Milana svi bjeze, sta je sa ovim velikanima ove godine, prvo Zeljo pa Milan. Ko je treci ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Probisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Plot twist Pastrmka je Nerko TrenerkaProbisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Pastrmka se nafuro na Bukovskog
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko ti trese kavez? Sta ti je? Umij se pa pisi nesto.brile je napisao/la: Yeboti obitelj jesi dosadan, isto bekan ponavljas jedno te isto
Yebi mi mater sad hajdeeeee
Celik!3,2,2.
Probisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Ja shvatam da su te sve stvari koje karikiras i ismijavas tebi science fiction al decko suoci se sa surovom istinom. Ne zive svi ogranicen zivot kao ti, sto prije skontas to bolje po tebe. Takve stvari postoje.
Grad soli, panonska jezera i jedan rudarski grad na kraju svijeta za koga niko ne mari .. s druge strane grad sunca , pun turista i jedan stari player ... ona stvar u svoje vrijeme , prva ljubav u svoje ...
A o vrijednosti druga pastrmke govori i cinjenica ...danima pisete o njemu a covjek nije tu ... al eto u poznim godinama zivota mozete se djeci hvaliti kako vas je upravo drug pastrmka licno kara.o. mentalno na forumu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nova taktika nenadmasnih forumasa iz grada soli ,izadju u sitne sate kad je velika vecina ljudi u dubokom snu da nekoga prozivaju
A kad je covjek kojeg prozivaju prisutan na forumu onda ide ignore
Iznenadjenjima slane forum-garde nikad kraja

A kad je covjek kojeg prozivaju prisutan na forumu onda ide ignore
Iznenadjenjima slane forum-garde nikad kraja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Grad gdje je kulturni vrh ganga kojoj se smijetekimbo je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Ja shvatam da su te sve stvari koje karikiras i ismijavas tebi science fiction al decko suoci se sa surovom istinom. Ne zive svi ogranicen zivot kao ti, sto prije skontas to bolje po tebe. Takve stvari postoje.
Grad soli, panonska jezera i jedan rudarski grad na kraju svijeta za koga niko ne mari .. s druge strane grad sunca , pun turista i jedan stari player ... ona stvar u svoje vrijeme , prva ljubav u svoje ...
A o vrijednosti druga pastrmke govori i cinjenica ...danima pisete o njemu a covjek nije tu ... al eto u poznim godinama zivota mozete se djeci hvaliti kako vas je upravo drug pastrmka licno kara.o. mentalno na forumu.
Nullius in verba
- Probisvjet
- Kontakt:
bRATO u sitne sate dolazim iz rudarske jame. Tezak zivot nas rudara. Odatle javljanje u sitne sate.rodjenisa je napisao/la:Nova taktika nenadmasnih forumasa iz grada soli ,izadju u sitne sate kad je velika vecina ljudi u dubokom snu da nekoga prozivaju![]()
![]()
A kad je covjek kojeg prozivaju prisutan na forumu onda ide ignore![]()
![]()
Iznenadjenjima slane forum-garde nikad kraja![]()
Ne brini se za pastrmku, on u to vrijeme svrsava nekoj grkinji, azijatkinji, romkinji... po stomaku u svojoj kamenoj vili. Potamani konzervu hajne i opet ozezi. Nadje se tu indijki, flamanki, bantu afrikanki... I tako u nedogled, jednu yebe, a druga mu pusi...
Jedino sto nam nikada ne isprica cime se hrani, sta jede... Vjerovatno kavijar, mrene
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.