Izvolite se braniti...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahhahhahhaha sta npisa, ne vjerujem, ubi me knjiga. Naravno Stojcev... e cuj stojanov hahahhahahhahSabinho je napisao/la:Onaj iz Gradacacke Zvijezde je li?macahz je napisao/la:Ma buraz samo im.daj loptu i pusti h da igraju. Pa realno imamo kostur tima na okupi 3 godine, imas na svakoj poziciji ultra dobrog igraca. Delac, Stojanov, Cimirot, Duljevic, Benko. Ostali bi ttebali biti vodonose, al mi umjesto vodonosa imamo strasne igrace tipa Stojceva, Radovca, Hebibovica, Vekloskog i Bekica2, Bekica1.esprit24 je napisao/la:Ovo ce biti nestvarna ekipa
Ne bih volio biti u kozi Dzenana Uscuplica jer ce ovo trebati sve sloziti. Dzeno, nek ti je dragi Allah na pomoci
Ocekujem prolaz 90%, prije dolazaka bilo je ocekivanje 65%
Samo me interesuje koliki je Lechov koef. i dal bi bili nosioci u 3.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
To je taj radhodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...
Goriiiiiihodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...

Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
E sada se možemo pomarisati sa plavim poljskim hadaljima:hodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...

i daleko manje od 40 000 ljudi je biloManuel je napisao/la:Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
To stoji. Drago mi je sto ce isti igraci istrcati kao i oni u Gladbachu, jos uz Benku i bez Bandovica a bogami i mnogo vise iskustva.Manuel je napisao/la:Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
A Barba?FrancescoTotti je napisao/la:mi sve i da potpisemo Ikandea, Stepanova pa da dovedemo i Vukcevica, opet nismo i ne mozemo bit favoriti protiv Lecha. Al imamo sanse, i to velike. Casa nam je do pola napunjena, sad na ekipi je da odluci jel poluprazna ili polupuna. Kvaliteta imamo i mi, i to velikog, ukoliko bi nam se sve poklopilo, pa i ponovili igru iz europe iz prosle godine, ja sam uvjeren da bi prosli Lecha, pa i mnogo dalje. Sada u odnosu na proslu godinu u europi imamo Delaca, Stepanova, Benku! to su 3 fenomenalna igraca, 3 igraca koja ekipi daju onu zvijezdicu vise.
Nemojmo zurit, sutra abd kad se probudim, volio bi da vidim ikandea i stepanova na naslovnici sportsport.ba kako se rukuju sa Ibrakom, eh nakon toga nek idu trenirat sa ostatkom ekipe, pa do 14. jula, i spektakla na AFH-u.
Eh tad braco moja, vidimo se na stadionu, pa da zajedno slavimo.
Laku noc .
izvolite bjezati. bicemo milostivi pa vam omoguciti slobodan izbor...ili lijevo ili desnoAjax je napisao/la:To je taj radhodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...![]()
Dobar je i Barbaric naravno.kinosvra je napisao/la:A Barba?
Protiv Haugesunda i Atromitosa u revans utakmicama sam uzeo jake pare na kladionici. Sa njima sam i otisao zadnje dane odmora u Budvu da to potrosim. Toliko sam bio siguran u prolaz dalje i ako nisam ni znao da Atromitos nije izgubio domacu utakmicu te sezone. Lech je za mene sada skroz druga prica.. Bice j.ebeno!!macahz je napisao/la:ma gubili smo kuci i od Haugesunda i od Atromitosa, nema to veze u obje utakmice puna podrska, al ni sekunde ne sumnjam u povoljan rezultat. tj. pobjedu bez primljenog gola u Sarajevu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.