hezonja ce igrati krilomajestic24 je napisao/la:Nisu mi jasni ovi iz orlanda nikako. Uzimaju Hezonju a imaju Oladipa i jos 3-4 beka. wtf??
payton-oladipo-hezonja...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
hezonja ce igrati krilomajestic24 je napisao/la:Nisu mi jasni ovi iz orlanda nikako. Uzimaju Hezonju a imaju Oladipa i jos 3-4 beka. wtf??
po meni je glupo gurat ga na krilo, tamo nije tako poseban ko na beku.KK_Bosna je napisao/la:hezonja ce igrati krilomajestic24 je napisao/la:Nisu mi jasni ovi iz orlanda nikako. Uzimaju Hezonju a imaju Oladipa i jos 3-4 beka. wtf??
**** ti to dobro oni izgledaju. Njih trojica plus onaj Gordon i Vučević gore. Ako ne naprave neke ala Detroit+J.Smith poteze, bit će sila za nekoliko godina.KK_Bosna je napisao/la:hezonja ce igrati krilomajestic24 je napisao/la:Nisu mi jasni ovi iz orlanda nikako. Uzimaju Hezonju a imaju Oladipa i jos 3-4 beka. wtf??
Slobodno nek ga ostave do 27. pikaEpidaurus je napisao/la:
Ne moze on to igrati,defanzivno...Donnie Darko je napisao/la:Gledaj sad Kingsa kad prebace DeMarcusa full-time na četvorku
Ne može on to igrati ni na centru.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze on to igrati,defanzivno...Donnie Darko je napisao/la:Gledaj sad Kingsa kad prebace DeMarcusa full-time na četvorku
Ma nemoj tako,sad su top organizacija...Vlade je poznati "procjenjivac talenta!....Donnie Darko je napisao/la:Ne može on to igrati ni na centru.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze on to igrati,defanzivno...Donnie Darko je napisao/la:Gledaj sad Kingsa kad prebace DeMarcusa full-time na četvorku
Msm zezam se ionako, ali to zvuči kao potez koji bi Kingsi napravili.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.