NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Ja ne vjerujem kakvog ce Miami igraca dobit 10. pickom ... Definitivno all star potencijal, potencijalno bolja verzija Jimmy Butlera
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To sto si bivsi kosarkas uopste ne mora znaciti da ces biti dobar trener,GM,skaut itd....Obicnoi su,barem u NBA,bivsi kosarkasi( i to velike zvijezde te igre) upropastavali fransize svojim glupim odlukama sa svojih pozicija...Orton je napisao/la:Ako bih morao birat koga da slusam u vezu NBA-a a izbor mi Vlade i forumas onda mislim da bih slusao Vladu
Kaminsky ispred Winslowa
Kažem ostavite ga nama sa 27. da uzmemo
Ako i Miami ne zahebe
Kažem ostavite ga nama sa 27. da uzmemo
Ako i Miami ne zahebe
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Miamiju pada dar sa neba u vidu Justisea
NEZALAGANJE je napisao/la:To sto si bivsi kosarkas uopste ne mora znaciti da ces biti dobar trener,GM,skaut itd....Obicnoi su,barem u NBA,bivsi kosarkasi( i to velike zvijezde te igre) upropastavali fransize svojim glupim odlukama sa svojih pozicija...Orton je napisao/la:Ako bih morao birat koga da slusam u vezu NBA-a a izbor mi Vlade i forumas onda mislim da bih slusao Vladu
apsolutno je tacno to sto ti kazes.Ali sa kakvom lakocom pojedini forumasi sude i prave se znalci je nevjerovatno.
Nema teorije da iko sa foruma moze bolje znat od ljudi koji su 24h u NBA-u
NBA draft
Miami auuu justise, nisu ovo ni sanjali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma to je druga stvar...Pusti sta mnogi pisu,naravno da ne mozemo znati,ali se mi malo zezamo i sa SAC,jer su u proslosti birali uzasno i izbor ostavljali ljudima koji su vukli uzasne odluke.Orton je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:To sto si bivsi kosarkas uopste ne mora znaciti da ces biti dobar trener,GM,skaut itd....Obicnoi su,barem u NBA,bivsi kosarkasi( i to velike zvijezde te igre) upropastavali fransize svojim glupim odlukama sa svojih pozicija...Orton je napisao/la:Ako bih morao birat koga da slusam u vezu NBA-a a izbor mi Vlade i forumas onda mislim da bih slusao Vladu
apsolutno je tacno to sto ti kazes.Ali sa kakvom lakocom pojedini forumasi sude i prave se znalci je nevjerovatno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Potencijalna kradja bi mogla biti
Od ovih 10 ekipa, jedno 4 su uzele los fit ili ono sto nije trebalo tj rano igraca
Od ovih 10 ekipa, jedno 4 su uzele los fit ili ono sto nije trebalo tj rano igraca
vec sad možemo konstatovati da je Miami najveci pobjednik ovogodišnjeg drafta 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Kingse takve stvari ne važe. Oni su izuzetak iz svih pravila koje uključuju zdrav razum.Orton je napisao/la: Nema teorije da iko sa foruma moze bolje znat od ljudi koji su 24h u NBA-u
- PaskalHens
- Kontakt:
Pa i ne treba biti veliki stručnjak da skontaš da je Winslow veliki potencijal i da je MORAO biti bar u top8 na draftu, al' dobro.. Ima pred nama dosta sezona, pa ćemo vidjeti koliko će postići latvijac ili ovaj bijeli narkoman, pa i Hezonja, a koliko Winslow..Orton je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:To sto si bivsi kosarkas uopste ne mora znaciti da ces biti dobar trener,GM,skaut itd....Obicnoi su,barem u NBA,bivsi kosarkasi( i to velike zvijezde te igre) upropastavali fransize svojim glupim odlukama sa svojih pozicija...Orton je napisao/la:Ako bih morao birat koga da slusam u vezu NBA-a a izbor mi Vlade i forumas onda mislim da bih slusao Vladu
Viva la France, as they say in Rome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Winslow lici malo na Jamesa igrom..
Indiana velikog potencijala uzima, Turner moze postat odlican igrac, a moze i bezveze ispast. Definitivno vrijedan 11. mjesta, nije veliki rizik
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ko su bili 6, 7, 8 i 9 pickovi to sam fulio 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
WCS, Winslow i Turner. Sva tri lika koje je Ainge htio izmakoše na dohvat prstiju. 
Pošalji sad sve **** pickove i sve igrače na rosteru za Cousinsa, šta će ti ako ih nikad nećeš iskoristiti.
Pošalji sad sve **** pickove i sve igrače na rosteru za Cousinsa, šta će ti ako ih nikad nećeš iskoristiti.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: Odg: NBA draft
Kako da ne, stručnjače. Svi kritikuju navijače Knicksa na draftu, a niko ne gleda činjenicu da ni jedan lottery pick od 1985. nije postao All-Star. Ispravi me ako griješim stručnjače NBA lige.Donnie Darko je napisao/la:Navijači NYK su klošari. Uvijek bili, uvijek će biti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Svaki igrac visoko kotiran, inace svaki, je lutrija; nikad ne znas kako ce se razvijati, u kom smijeru ce ici pa tako ne mozemo znati koji tim ce dobro proci. Naravno, oni koji ubodu, a bice rijetki, moci ce se pohvaliti da su napravili posao. Do tad, treba sacekati i do pet godina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Odg: NBA draft
Niko sa imalo obraza ne može onako dočekati momka od 19 **** godina, NIKO! Sramota.Carlo je napisao/la:Kako da ne, stručnjače. Svi kritikuju navijače Knicksa na draftu, a niko ne gleda činjenicu da ni jedan lottery pick od 1985. nije postao All-Star. Ispravi me ako griješim stručnjače NBA lige.Donnie Darko je napisao/la:Navijači NYK su klošari. Uvijek bili, uvijek će biti.
Što je najgore, ko god da je izabran ista bi reakcija bila. Niko nije dovoljno dobar za arijevce iz New Yorka. Fuj.
eh da vidimo Sunse sad...daj ovog Portisa ili nekog drugog grmalja
- IlCapitano
- Kontakt:
Marc Stein @ESPNSteinLine 17s18 seconds ago
We are inching closer to a TRADE at last. ESPN **** say Milwaukee is closing in on acquisition of Raptors guard Greivis Vasquez
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.