Marc Stein @ESPNSteinLine 13s14 seconds ago
Toronto will get a future first and the No. 46 pick for Vasquez, according to ESPN ****
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA draft
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: Odg: NBA draft
Pa čovječe poslije Bargnanija i ostalih failova ti očekuješ da se aplaudira na odabir ovog litvanca?Donnie Darko je napisao/la:Niko sa imalo obraza ne može onako dočekati momka od 19 **** godina, NIKO! Sramota.Carlo je napisao/la:Kako da ne, stručnjače. Svi kritikuju navijače Knicksa na draftu, a niko ne gleda činjenicu da ni jedan lottery pick od 1985. nije postao All-Star. Ispravi me ako griješim stručnjače NBA lige.Donnie Darko je napisao/la:Navijači NYK su klošari. Uvijek bili, uvijek će biti.
Što je najgore, ko god da je izabran ista bi reakcija bila. Niko nije dovoljno dobar za arijevce iz New Yorka. Fuj.
Naravno da bi bio dovoljno dobar ili Mudiay ili Winslow. Ti stvarno misliš da bi Knicksi izviždali i Okafora/Winslowa/Mudiaya? Obzirom da govoriš da niko nije dovoljno dobar za Knickse.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A vjerovatno protected da ga nikad nece dobiti, ako nije onda su ovi moji Bucksi glupi totalno..
Bucksi u finalu istoka iduce godine.IlCapitano je napisao/la:Marc Stein @ESPNSteinLine 17s18 seconds ago
We are inching closer to a TRADE at last. ESPN **** say Milwaukee is closing in on acquisition of Raptors guard Greivis Vasquez
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni neki instinkt govori da su ovi s Kentuckya svi prevare od igraca osim Townsa,a ni za njega nisam nesto bio "prodan",iako jeste veliki potencijal...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja nebi dao prvi pick nikako u ovom tradu ali nikakoooGreivis je napisao/la:Bucksi u finalu istoka iduce godine.IlCapitano je napisao/la:Marc Stein @ESPNSteinLine 17s18 seconds ago
We are inching closer to a TRADE at last. ESPN **** say Milwaukee is closing in on acquisition of Raptors guard Greivis Vasquez
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta je reć, kakav je ovaj Payne?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Kentucky dva picka njihova zive na ovom draftu stalno od uspjeha ekipe i ne budu nesto..
A OKC uze sebi poene sa klupe, super pick. Novi Jackson 100%
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto ne? Ali dobro, imat će oni vremena da se najedu svojih govana kada im litvanac očita bukvicu. Bog te jadan momak draftovan, a vlastiti navijači ga izvižde iste sekunde. Mogu mislit kako je momku bilo.Carlo je napisao/la: Pa čovječe poslije Bargnanija i ostalih failova ti očekuješ da se aplaudira na odabir ovog litvanca?
Naravno da bi bio dovoljno dobar ili Mudiay ili Winslow. Ti stvarno misliš da bi Knicksi izviždali i Okafora/Winslowa/Mudiaya? Obzirom da govoriš da niko nije dovoljno dobar za Knickse.
Nemam razloga da ne mislim da bi izviždali bilo koga. Nije da im historija ide u prilog.
Greivis je igracina.SaltCityAttack je napisao/la:Ja nebi dao prvi pick nikako u ovom tradu ali nikakoooGreivis je napisao/la:
Bucksi u finalu istoka iduce godine.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uh,Jackson se razvijao 2-3 godine,polako...tuzlak1987 je napisao/la:Ma Kentucky dva picka njihova zive na ovom draftu stalno od uspjeha ekipe i ne budu nesto..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijaci New yorka su zvizdali jer ocajno hoce Amera ovdje, zvijezdu sa collegea godinama. Papanikolau im je bio jedne godine u mozak pick i Gallo.
Da su dobili Okafora bilo bi ludnica u New yorku, oni navijaci bi se sturili vjeruj
Da su dobili Okafora bilo bi ludnica u New yorku, oni navijaci bi se sturili vjeruj
Slicna situacijaDonnie Darko je napisao/la: Bog te jadan momak draftovan, a vlastiti navijači ga izvižde iste sekunde. Mogu mislit kako je momku bilo.
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
Opet ponavljam - ni jedan lottery pick nije bio All-Star od Ewinga.Donnie Darko je napisao/la:Zašto ne? Ali dobro, imat će oni vremena da se najedu svojih govana kada im litvanac očita bukvicu. Bog te jadan momak draftovan, a vlastiti navijači ga izvižde iste sekunde. Mogu mislit kako je momku bilo.Carlo je napisao/la: Pa čovječe poslije Bargnanija i ostalih failova ti očekuješ da se aplaudira na odabir ovog litvanca?
Nemam razloga da ne mislim da bi izviždali bilo koga. Nije da im historija ide u prilog.
Pusti se šuplje, tvrdio si da su Knicksi fantastično prošli s tradeom Bargnanija, stručnjače
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobar pick za Okc, njega sam htio u Rakete.
Dobar fit sa Westbrookom
Dobar fit sa Westbrookom
- IlCapitano
- Kontakt:
Pu jbmti, napraviše i oni odličan potez, Oubre je bio moj pick, odlično krilo.Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 21s21 seconds ago
Washington has traded for No. 15 and will select Kelly Oubre, **** tell Yahoo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Haj Morey Dekkera uzmi
Ma vama Tyus.alemsa je napisao/la:Dobar pick za Okc, njega sam htio u Rakete.
Dobar fit sa Westbrookom
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dekker, Jones ili Grant, kojeg god uzme, okGreivis je napisao/la:Ma vama Tyus.alemsa je napisao/la:Dobar pick za Okc, njega sam htio u Rakete.
Dobar fit sa Westbrookom
Trenutno korisnika/ca: linethreader i 3 gosta.