ma znam nako kazem da vidimo cavse sadalemsa je napisao/la:Frank isto, i Booker je mix, Towns je mix.QUARTERBACK je napisao/la:samo mora se reci da crnci dominiraju, sta je reci, samo dekker i onaj litvanac bijelci xd
Ali sta, jaci su ljudi u kosarci, nista cudno.
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: NBA draft
- tuzlak1987
- Kontakt:
Povrijedit ce njega Delly nas 
- IlCapitano
- Kontakt:
Ode on odmah u Minnesotu za dva picka druge runde.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Logican potez CLE,s obzirom da im ne treba garantovan ugovor u cap ludilu koje imaju...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bgm Jalen kaze ide Love na zapad, a Blatt nije dugorocno rijesenje na poziciji trenera jer nije dobar sa Jamesom...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nejasan pick CHI,za mene...Sta ce im PF,kad imas i Mirotica i Gibsona kao zamjene?' :/
Moguce je da Noah bude trade jer valjda kszu nece odgovarat sistemu..i Taj bi mogo otici tako da je logocan potez..igrac koji moze igrat a nekog ko bi bio starter nismo mogli naci...ja zadovoljan jer i Taj i Noah su povredjeni imalii ponovo operacije
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 jun 2015, 04:31, ukupno mijenjano 8 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Odg: NBA draft
Doug i Mirotic a Noah i Taj bi mogli otici a uz to su povredjeni ponovo su imali operacije...imamo sutere sad nije to strasno ..nama treba super star eto sta trebaJoseMourinho je napisao/la:Joj i Bullsa pa yebemu život šutera šutera godina vam treba, a oni se izgleda nadaju da ce rose postat curry![]()
Samo slabo trejdova čini mi se da je prošle godine vise ih bilo
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 jun 2015, 04:32, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- IlCapitano
- Kontakt:
Knicksi nemaju picka do 2017. godine, a draftovali su igrača koji će im moći pomoći tek za 1-2 godine. Osim ako ozbiljno ne profitiraju sa slobodnim igračima ovo ljeto ne piše im se dobro.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
košarkaški liverpoolIlCapitano je napisao/la:Knicksi nemaju picka do 2017. godine, a draftovali su igrača koji će im moći pomoći tek za 1-2 godine. Osim ako ozbiljno ne profitiraju sa slobodnim igračima ovo ljeto ne piše im se dobro.
spursi uzeše milutinova šta je reći
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma valja francuza nekom uvalit to ce biti težak poso, haj taj lahko ce se nac mušterija 
Al opet kad skontas da su ti tri najbolja šutera mirotic, rookie prošlogodišnji koji nema sve kad skupi minute tekmu jednu i muha bez glave Brooks slabo je to
Da vidimo koga ce SAS uzet
Auuu čuj milutinov
ostaje on u Europi koju godinu, al mogli su bolje nista on posebno nije 
Al opet kad skontas da su ti tri najbolja šutera mirotic, rookie prošlogodišnji koji nema sve kad skupi minute tekmu jednu i muha bez glave Brooks slabo je to
Da vidimo koga ce SAS uzet
Auuu čuj milutinov
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 26 jun 2015, 04:34, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prerano su uzeli MIlutinova. Pogotovo kad se uzme u obzir da ga Jokic odere kad igraju jedan protiv drugog
Pa ide Tiago, dolazi LMA, ovaj ce im s klupeQUARTERBACK je napisao/la:košarkaški liverpoolIlCapitano je napisao/la:Knicksi nemaju picka do 2017. godine, a draftovali su igrača koji će im moći pomoći tek za 1-2 godine. Osim ako ozbiljno ne profitiraju sa slobodnim igračima ovo ljeto ne piše im se dobro.![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
Uzeli su Milutinova da ga ostave u Evropi koju godinu. Ne treba im neko ko će uzimati dragocjene dolare od LMA-a.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uzasan pik,po meni i da i mi jednom fulimo.Medjutim,ni nama ne treba garantovan ugovor,posto nam treba cap prostora.Neka ga u Evropi,ko zna sta ce biti.Mig_Mig je napisao/la:A daj? seres. .
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ja ima logike samo nema ibre da postavi cijevialemsa je napisao/la:Pa ide Tiago, dolazi LMA, ovaj ce im s klupeQUARTERBACK je napisao/la:košarkaški liverpoolIlCapitano je napisao/la:Knicksi nemaju picka do 2017. godine, a draftovali su igrača koji će im moći pomoći tek za 1-2 godine. Osim ako ozbiljno ne profitiraju sa slobodnim igračima ovo ljeto ne piše im se dobro.![]()
glaj lakersa opet biraju, nisam upratio kako su sredili prije ove pickove u prvoj rundi ?
E bas, nisam se njemu nadao ni u najljudim snovima ! Ali hajde, sve cu oprostiti za LMA !NEZALAGANJE je napisao/la:Uzasan pik,po meni i da i mi jednom fulimo.Medjutim,ni nama ne treba garantovan ugovor,posto nam treba cap prostora.Neka ga u Evropi,ko zna sta ce biti.Mig_Mig je napisao/la:A daj? seres. .
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lakersi uzese seoskog momka iz Wyominga .. niko se nije nadao, jedno 10 pickova vec sve nenadano
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa sta je reci haman ce Love u LAL
EDIT : gledaj sad kad Boston uzme R.J Huntera, tu bi mi vec kraj bio

EDIT : gledaj sad kad Boston uzme R.J Huntera, tu bi mi vec kraj bio
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 26 jun 2015, 04:42, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Odakle ih izvlače 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.