NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2015, 00:10

samozeljo1987 je napisao/la:malo ste mi ne jasni, dok ste bili u PL jedva sastavljali kraj s krajem, nikog niste mogli dovest od kvalitetnih igrača..
sad kad ste ispali ,odjednom se dovode igrači iz PL. Zasto ste ispali uopce ?.
Kako nismo mogli dovest uvijek smo imali dobru ekipu.pogledaj eto zadrzali smo sedam igraca a diata otiso u zelju ordagic u slobodu stojanov ce u neki premijerligaski klub covic u mladost puljic u zrinjski vjerovatno gadzo u ameriku.ekipa je bila solidna samo sto su nas neke druge stvari zeznule.
Ovim ispadanjem nismo na nekom gubitku jer imamo pare I vjerujem da cemo uci odma ove sezone.a tesko bi ostali I prezivili smanjenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 26 jun 2015, 00:12

Kod nas su problem bili treneri pocetak prvenstva vodio lik koji nema nikakvu licencz al bio podoban izgubili sve utakmice dodje segrt malo euforije posle nastavio ko i ovaj.jusufbegovic kad je dosao bilo kasno.
Nadam se povratku brzom jer mi to zasluzujemo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 jun 2015, 07:18

Ekipe koje ne prave nikakve mega transfere,koje se mal ne i ne oglasavaju u prijelaznom roku,nekada naprave spektakularne rezultate te pomrse račune mnogim.Samo bih prokomentarisao ove prvoligase sa kantona.Bez posebnih ulaganja većinom zadrzavaju postojeći igrački kadar baziran na sopstvenoj skoli uz par iskusnih igrača koji sebi ne izbore mjesto u Slobodi recimo.Njih većina nema premijerligaske ambicije,ali imaju za cilj da sto vise bodova naberu,a onda na proljeće bi za pare ginuli protiv rođenog babe.Tako će biti i ovaj put.Moras imati kvalitet na premijerligaskoj razini da bi izasao na kraj u proljećnom dijelu sa ovakvim ekipama.Prije svega Bratstvo,na tom principu zahuktaju na startu,budu u vrhu i onda u drugom dijelu čist biznis.Radnički da se i ne govori,pobijediti gore bez bilo kakvog incidenta je pravo čudo.Budućnost,kompaktnost na nivou.Nama moze biti problem neuigranost nove ekipe ma kakvim igračima raspolagao.Ali,mislim da je Nedim zvjerka i da moze na vrijeme sve to iskristalizirati.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2015, 07:28

Prođe još jedan dan a od pojačanja ni P. Priče od prije 10-15 dana i sad nebo i zemlja. Od onolike euforije i raznih igrača o kojima se pričalo na kraju dolaze igrači Š kvalitete.
Al neke možda danas sleti neki kapitalac tipa Stokića, Bilbije, Mešanovića što su neki spominjali. Da nije smiješno bilo bi žalosno.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2015, 07:43

combe je napisao/la:Prođe još jedan dan a od pojačanja ni P. Priče od prije 10-15 dana i sad nebo i zemlja. Od onolike euforije i raznih igrača o kojima se pričalo na kraju dolaze igrači Š kvalitete.
Al neke možda danas sleti neki kapitalac tipa Stokića, Bilbije, Mešanovića što su neki spominjali. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Ajd brate combe izvalii ti otih 50 000 km,pa nas obraduj bilbijom ili stokicem, :urnebes: :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2015, 07:48

crvenobijeli je napisao/la:
combe je napisao/la:Prođe još jedan dan a od pojačanja ni P. Priče od prije 10-15 dana i sad nebo i zemlja. Od onolike euforije i raznih igrača o kojima se pričalo na kraju dolaze igrači Š kvalitete.
Ajd brate combe izvalii ti otih 50 000 km,pa nas obraduj bilbijom ili stokicem, :urnebes: :urnebes:
Nije Čombe nikad ni spominjo Bilbiju i Stokića nego neki od vas zato i pišem parodiju na to. Vi ste spominjali od Bilbije, Mešanovića, Stokića, Đurića, Gojkovića, Bajraktarevića i da dalje ne nabrajam. A šta ste dobili????
Zato dječak opusti se i ne napdaj bez razloga. Prvo razmisli šta je pisac htio reć pa onda opleti. :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 07:52

zlajci je napisao/la:Radovanivic je za par prvih kola pokupio simpatije slobodasa. Mislim da je u prvih 5 kola zabio 4 gola i to pobjednicke protiv Celika i Zrinjskog.
Tada je dozivio povredu, bio je u Tz cijelu sezonu, radio rahibilitaciju, ali nije zaigrao.

Ako je zdrav on je pojacanje i za Premijeru, a kamoli za Federalnu.
jesi li nešto načuo da bi on trebao prema Gradačcu ili si pisao o njemu zato što smo ga komentarisali kao moguće pojačanje Zvijezde?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2015, 08:13

combe je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Nije Čombe nikad ni spominjo Bilbiju i Stokića nego neki od vas zato i pišem parodiju na to. Vi ste spominjali od Bilbije, Mešanovića, Stokića, Đurića, Gojkovića, Bajraktarevića i da dalje ne nabrajam. A šta ste dobili????
Zato dječak opusti se i ne napdaj bez razloga. Prvo razmisli šta je pisac htio reć pa onda opleti. :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Opusteno,niko te ne napada,desetkamarakane je spominjao te igrace,niko vise,a vidis da i piska se usuti,nema nista od tih top igraca,doce sigurno neki polovnjaci iz srbije ili crne gore,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 26 jun 2015, 08:17

Hamza daj nam danas kakvo zvučno ime , osim Brkovica i Savica ovo ostali sto su dosli sve je to tanko

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2015, 08:27

Opušten sam ja buraz. Svi će se oni ušutiti, jer najlakše je pucati na prvu i laprdati bez veze. Nekada situaciju treba sagledati realno. A Piska se ušutio jer je i on sam skonto da ga oni dole levate, prosipaju mu neke bombe a kasnije ništa.
Zato kažem da mi ga je nekad žao, jer nije on sam mogao bubati imena, za svakog igrača kojeg je spominjao , prvu mu je neko iz uprave morao reći za to. Samo mi piči po živcima jer uvijek ima neko opravdanje za njih a i sam vidi da su nehljebovci.
Neznam koji konj moraš biti kao što su oni bili pa izaći i govoriti provjerena imena iz Premier, najbolji iz federalne, ekspresan povratak itd. A onda kreneš dovoditi ovo što su oni doveli + neke ojebine na probu koji svi zajedno u zadnje dvije godine u svim klubovima što su igrali nemogu sakupiti 10 odigranih utakmica. Ako već ima para kao što oni pričaju da smo otišli do Srebrenika i Orašja našli bi 2-3 bolja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2015, 09:03

Daj combe popusti bolan malo.sacekaj kao I svi pa cemo onda napadat izgledas ko bolesnik. Ni jedan prvoligas nije ni poceo pripreme a ti se raspisao kudis ovo ono.doce jos pet sest igraca pa kakvi god budu sastavicemo ekipu I moramo biti uz njih.trener radi dobro atmosfeta u klubu je odlicna samo jos da se raja ujedini I stane uz klub.

Eto realno pogledaj mi u ekipi od premijerligaskih igraca imamo savu brku colica alibasica islamagica brkica isanovica to ti vec nema niko u ptvoj ligi.opusteno brate pa I ako ne udemo nije propast svijeta ko god misli drugacije nek ponese 200 000 km I u klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2015, 09:22

astra1922 je napisao/la:Daj combe popusti bolan malo.sacekaj kao I svi pa cemo onda napadat izgledas ko bolesnik. Ni jedan prvoligas nije ni poceo pripreme a ti se raspisao kudis ovo ono.doce jos pet sest igraca pa kakvi god budu sastavicemo ekipu I moramo biti uz njih.trener radi dobro atmosfeta u klubu je odlicna samo jos da se raja ujedini I stane uz klub.

Eto realno pogledaj mi u ekipi od premijerligaskih igraca imamo savu brku colica alibasica islamagica brkica isanovica to ti vec nema niko u ptvoj ligi.opusteno brate pa I ako ne udemo nije propast svijeta ko god misli drugacije nek ponese 200 000 km I u klub
Dobar si sad pričaš doće još 5-6 pa kakvi god budu a do neki dan si govorio doće 5-6 ekstra. Sami sebe demantujete.
A tih 7 što si nabrojo premierligaških evo ti već ko ima više Bratstvo 8 (Ivkić, Pantić, Delić, Diabang, Prodanović, Pljevljak, Huseinbašić, Smajlović).

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 09:27

astra1922 je napisao/la:Daj combe popusti bolan malo.sacekaj kao I svi pa cemo onda napadat izgledas ko bolesnik. Ni jedan prvoligas nije ni poceo pripreme a ti se raspisao kudis ovo ono.doce jos pet sest igraca pa kakvi god budu sastavicemo ekipu I moramo biti uz njih.trener radi dobro atmosfeta u klubu je odlicna samo jos da se raja ujedini I stane uz klub.

od ovih igrača si zaboravio napomenuti Fačića i pogotovu malog Šerbečića..ja od ove dvojice očekujem mnogo ove godine,stariji i zreliji su za jednu sezonu..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 26 jun 2015, 09:33

zmaj348 je napisao/la:

od ovih igrača si zaboravio napomenuti Fačića i pogotovu malog Šerbečića..ja od ove dvojice očekujem mnogo ove godine,stariji i zreliji su za jednu sezonu..
Serbecic....naknada za treniranje 40000...jos toliko plus obestecenje...izgleda ima ponudu

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 09:39

@desetkamarakane-ajde ti sad budi pametan,to je lijepa cifra za naše uslove ali onakav talenat se ne rađa svake godine..ovaj malac ako nastavi ovako napredovati mogao bi daleko dogurati,jel Sloboda u pitanju?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 jun 2015, 09:40

Ja bih malog pustio za dobre pare 100 000km a combe pazi da ti taj nick ne ode u zaborav kao TKanton. Opusti se ba reko sam ti kad si sjedio dole skart ove si dovodio. Navijači te iz šume prozivali. Tako pssst.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2015, 09:51

reddragon001 je napisao/la:Ja bih malog pustio za dobre pare 100 000km a combe pazi da ti taj nick ne ode u zaborav kao TKanton. Opusti se ba reko sam ti kad si sjedio dole skart ove si dovodio. Navijači te iz šume prozivali. Tako pssst.
Nikad Čombe nije bio ni blizu uprave, zato što se toga tiče nisi upravu. Ja sam samo jedan objektivni navijač koji Zvijezdu prati preko 20 godina. I ovdje je izgleda grijeh iznijeti svoje mišljenje. A siguran sam da ima dosta mojih istomišljenika, samo iz nekog razloga ćute.
Po stoti put ti ponavljam boli me kur.. i za prethodnu upravu i za ovu sada samo sam ti svaki put iznio činjenice koje idu u prilog prethodnima.

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 26 jun 2015, 10:11

zmaj348 je napisao/la:@desetkamarakane-ajde ti sad budi pametan,to je lijepa cifra za naše uslove ali onakav talenat se ne rađa svake godine..ovaj malac ako nastavi ovako napredovati mogao bi daleko dogurati,jel Sloboda u pitanju?
Ja sam čuo da ima ponudu iz Belgije

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 jun 2015, 10:22

combe je napisao/la:

Dobar si sad pričaš doće još 5-6 pa kakvi god budu a do neki dan si govorio doće 5-6 ekstra. Sami sebe demantujete.
A tih 7 što si nabrojo premierligaških evo ti već ko ima više Bratstvo 8 (Ivkić, Pantić, Delić, Diabang, Prodanović, Pljevljak, Huseinbašić, Smajlović).
Pantić i Musa nisu premijer ligu ni okusili,Ivkić isto tako,,,Smajlović je sad na nivou kantonalne lige,,,Pljevljak i Huseinbašić kad sastave svoje minute u premije ligi mogli bi nabrat 90 minuta,,,sve su to polovnjaci,,,kojima je ova liga vrh karijere,,, :lol: :lol:

zmaj348
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 10:22

moranjak je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:@desetkamarakane-ajde ti sad budi pametan,to je lijepa cifra za naše uslove ali onakav talenat se ne rađa svake godine..ovaj malac ako nastavi ovako napredovati mogao bi daleko dogurati,jel Sloboda u pitanju?
Ja sam čuo da ima ponudu iz Belgije
to je idealna zemlja za razvoj mladog fudbalera,pa neka dobro plate i momku ne treba zaustavljati karijeru...i Sloboda je bila zainteresovana jedno vrijeme i vjerovatno ih je cijena ohladila..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.