Dajte, ljudi, malo ozbiljnije otvarajte teme, nemojte započinjat novu temu rečenicom "Valjda neće obrisat".

Moderator/ica: GracanicaAA
cokara je napisao/la:Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema HodžiMetalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .
Aloooo dijasporac dođeš dva puta godišnje u BIH i ti pričaš o BH fudbalukakanjac62 je napisao/la:cokara je napisao/la:Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema HodžiMetalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .
Je si naporan .Kako sam sebi ne dosadis .Ko o cemu ti osavezu I sudijama .Pisi malo o stanju u tvom klubu I o ambicijama kluba .Pusti se sudija I saveza .Ne moze niko uci bez dobre ekipe I ulozenih para u provjerene igrace .Tebi je gospodin Kazlagic nocna mora .Nije to bas tako kao sto ti pricas popusti malo dosta je kukanja I plakanja kao I optuzivanja drugih za sopstvene neuspjehe .Okrenite se sebi I uzdajte se u se I u svoje kljuse .Nemojte ocekivat od drugih da vas uvedu na lijepe oci u PL.Jednostavno ljudi koji uloze tri puta vise od vas I 100 puta su organizovaniji od vas I disu ko jedan bez trzavica I problema zasluzuju da uspiju u svojim namjerama kao ovi na koje ti aludiras.Ne okrivljuj nikoga za svoje neuspjehe I bice ti laksi zivot ,ai drugi cete vise respektovat.Ovako tvoji komentari su posni I dosadni covjece.
Sto se tice ulaska u PL po meni su Methalge Gosk Zvijezda ,ali nemojte odbacivat Bratstvo Radnicki jedinstvo jer smo vidjeli mnogo puta da se stvari dogadjaju u proljetnom djelu sezone .Jesen je po meni neko opipavanje snaga I kalkulisanje.
I nakon onog videa na Youtubu (SRAMOTNO SUDJENJE)pojedinci pokusavaju da nas uvjere kako nije to tako bilo,kakanjac62 je napisao/la:cokara je napisao/la:Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema HodžiMetalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .
Je si naporan .Kako sam sebi ne dosadis .Ko o cemu ti osavezu I sudijama .Pisi malo o stanju u tvom klubu I o ambicijama kluba .Pusti se sudija I saveza .Ne moze niko uci bez dobre ekipe I ulozenih para u provjerene igrace .Tebi je gospodin Kazlagic nocna mora .Nije to bas tako kao sto ti pricas popusti malo dosta je kukanja I plakanja kao I optuzivanja drugih za sopstvene neuspjehe .Okrenite se sebi I uzdajte se u se I u svoje kljuse .Nemojte ocekivat od drugih da vas uvedu na lijepe oci u PL.Jednostavno ljudi koji uloze tri puta vise od vas I 100 puta su organizovaniji od vas I disu ko jedan bez trzavica I problema zasluzuju da uspiju u svojim namjerama kao ovi na koje ti aludiras.Ne okrivljuj nikoga za svoje neuspjehe I bice ti laksi zivot ,ai drugi cete vise respektovat.Ovako tvoji komentari su posni I dosadni covjece.
Sto se tice ulaska u PL po meni su Methalge Gosk Zvijezda ,ali nemojte odbacivat Bratstvo Radnicki jedinstvo jer smo vidjeli mnogo puta da se stvari dogadjaju u proljetnom djelu sezone .Jesen je po meni neko opipavanje snaga I kalkulisanje.
Evo ja znam za Jednistvo 300 000 KM općina + privratnicizmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
ok,hvala na odgovoru....ovo tražim iz prostog razloga da na kraju sezone vidimo koliko je ko napravio,sa kojom količinom novca..Iceplayer je napisao/la:Evo ja znam za Jednistvo 300 000 KM općina + privratnicizmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
Od ti 300 000KM potrosi se 100 000 - 150 000 KM u vrh glave, a ostali dio kolača se raspodjeli između insekata koji već 10 godina unistavaju klub.Iceplayer je napisao/la:Evo ja znam za Jednistvo 300 000 KM općina + privratnicizmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
340.000....Od ovih odbijes 50-60 za Rukomet i za ostalo...I rece mi lik Daso tu jos namakne para za Bratstvo + sponzori ti nekizmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
Koliki je budzet Zvijezde za ovu sezonuzmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
Sigurno je tako, s 300k (minimalno, ako se uz to napisa "+ privatnici") moraš osvojit ovu ligu s petnaest bodova prednosti. Tragedija od društva i države, tragedija.Rafael30 je napisao/la:Od ti 300 000KM potrosi se 100 000 - 150 000 KM u vrh glave, a ostali dio kolača se raspodjeli između insekata koji već 10 godina unistavaju klub.Iceplayer je napisao/la:Evo ja znam za Jednistvo 300 000 KM općina + privratnicizmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.