Borba za Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Borba za Premijer ligu

Post Postao/la nebeskasila » 25 jun 2015, 22:54

Koji će klubovi, po vama, biti u borbi za Premijer ligu u nadolazećoj sezoni? Talijanski Metalleghe? Budućnost? Rudar? Stalni kandidat Jedinstvo? Simpatični GOŠK? Možda Zvijezda? Netko od novih prvoligaša?

Dajte, ljudi, malo ozbiljnije otvarajte teme, nemojte započinjat novu temu rečenicom "Valjda neće obrisat". :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Borba za Premier Ligu

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2015, 23:05

metalege ovaj iz jajca il kako se vec zove i gabeljani posto im je savez ostao duzan..ovi iz jajca se ozbiljno pozabavili pojacanjima...ko na traci i to dosta provjereni igraci za federalnu ligu..ostali u 5 deka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2015, 23:09

Po meni
Gosk
Zvijezda
Metaleghe
Zvijezda nakon ispadanja najavila ekspresan povratak.prvi smo poceli pripreme zadrzali sedam igraca I vec doveli cetiri a ocekuju se jos par pojacanja.zvijezda ima ubijedljivo najveci usvojeni budzet I sa pravom je po meni kandidat koji ima najvece sanse za premijer ligu.bice teska borba do zadnjeg kola I neka je svima sretno

Temu preimenuj u prva liga 2015/2016
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 25 jun 2015, 23:17

Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema Hodži ;) Metalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 26 jun 2015, 00:07

Po meni ekipa koja ce uci u Premier Ligu je ona koja bude prva na tabeli :p :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 jun 2015, 00:40

Rano je jos o tome pricat.Po nekim najava sta ko planira Jedinstvo,Zvijezda,Metalleghe najveci kandidati sto se tice prici,pogotovo govorim sto se tice Jedinstva.E sad to su price samo a kakvo je stanje trenutno kod nas ne ubrajaj te nas u kandidate za PL,mi smo blizi opstanku nego vrhu.Nazalost realnost.Ja kao najveceg kandidata vidim Metalleghe prvo ljudi imaju para i ozbiljno su shvatili iducu sezonu,a drugi kandidat je Zvijezda ali njima ce biti jako tesko jer tesko se je vratit ekspresno iz ove lige odmah u PL.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 26 jun 2015, 04:07

cokara je napisao/la:Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema Hodži ;) Metalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .

Je si naporan .Kako sam sebi ne dosadis .Ko o cemu ti osavezu I sudijama .Pisi malo o stanju u tvom klubu I o ambicijama kluba .Pusti se sudija I saveza .Ne moze niko uci bez dobre ekipe I ulozenih para u provjerene igrace .Tebi je gospodin Kazlagic nocna mora .Nije to bas tako kao sto ti pricas popusti malo dosta je kukanja I plakanja kao I optuzivanja drugih za sopstvene neuspjehe .Okrenite se sebi I uzdajte se u se I u svoje kljuse .Nemojte ocekivat od drugih da vas uvedu na lijepe oci u PL.Jednostavno ljudi koji uloze tri puta vise od vas I 100 puta su organizovaniji od vas I disu ko jedan bez trzavica I problema zasluzuju da uspiju u svojim namjerama kao ovi na koje ti aludiras.Ne okrivljuj nikoga za svoje neuspjehe I bice ti laksi zivot ,ai drugi cete vise respektovat.Ovako tvoji komentari su posni I dosadni covjece.
Sto se tice ulaska u PL po meni su Methalge Gosk Zvijezda ,ali nemojte odbacivat Bratstvo Radnicki jedinstvo jer smo vidjeli mnogo puta da se stvari dogadjaju u proljetnom djelu sezone .Jesen je po meni neko opipavanje snaga I kalkulisanje.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jun 2015, 10:54

Rano je jos govorit ko ce biti prvi, ali po pojacanjima cemo viditi ko ce i kad biti prvi.
Opusteno gledajmo zajedno kako cemo igrati ba, vidit cemo ko ce biti sljedeci tim kojeg cemo optuzivati kao sto smo Mladost DK kao protiv Gradine, nas i itd...
Jer ko bude kao Mlaodst DK svi cemo njega kriviti i reci da ce on biti prvi, lahko je ljudi govorit on ce bit prvi ili drugi kada sagledamo realnost timova i po organizaciji i po dovodenju igraca u klub eh tad cemo vidit ko zasluzuje prvo mjesto.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 jun 2015, 11:14

kakanjac62 je napisao/la:
cokara je napisao/la:Ko najviše bude radio sa sudijama i bio pružene ruke prema Hodži ;) Metalleghe će to shvatiti na proljeće jer džaba ti beton ekipa protiv Kazlagića .

Je si naporan .Kako sam sebi ne dosadis .Ko o cemu ti osavezu I sudijama .Pisi malo o stanju u tvom klubu I o ambicijama kluba .Pusti se sudija I saveza .Ne moze niko uci bez dobre ekipe I ulozenih para u provjerene igrace .Tebi je gospodin Kazlagic nocna mora .Nije to bas tako kao sto ti pricas popusti malo dosta je kukanja I plakanja kao I optuzivanja drugih za sopstvene neuspjehe .Okrenite se sebi I uzdajte se u se I u svoje kljuse .Nemojte ocekivat od drugih da vas uvedu na lijepe oci u PL.Jednostavno ljudi koji uloze tri puta vise od vas I 100 puta su organizovaniji od vas I disu ko jedan bez trzavica I problema zasluzuju da uspiju u svojim namjerama kao ovi na koje ti aludiras.Ne okrivljuj nikoga za svoje neuspjehe I bice ti laksi zivot ,ai drugi cete vise respektovat.Ovako tvoji komentari su posni I dosadni covjece.
Sto se tice ulaska u PL po meni su Methalge Gosk Zvijezda ,ali nemojte odbacivat Bratstvo Radnicki jedinstvo jer smo vidjeli mnogo puta da se stvari dogadjaju u proljetnom djelu sezone .Jesen je po meni neko opipavanje snaga I kalkulisanje.
Aloooo dijasporac dođeš dva puta godišnje u BIH i ti pričaš o BH fudbalu ;) mani se nas nego se prihvati mistrije :salut:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 26 jun 2015, 12:39

Od glavnih konkurenata izdvajam Gosk,Zvijezdu i Metalege. Radnicki,Bratstvo i Rudar ce biti standardno pri vrhu.Ocekujem mnogo i od Sloge iz Ljubuskog jer imaju dosta dobre igrace. :)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 jun 2015, 12:50

Ovako na prvu je veoma teško reći.Ne zna se ko je došao-otišao.
Metalhegge(Jajčani)-imaju super ekipu,zadržali postojeće igrače,imaju novac,nekoliko pojačanja..i trebali bi biti najozbiljnijni kandidat za ulazak u PL
Gošk-takođe dobri,ako bude nekog preklapanja ,potkusurivanja za ovu sezonu,onda oni idu dalje da je i United sa druge strane
Goraždani-dugo su bili u vrhu,ne znam kako stoje sa igračkim kadrom,ako su zadržali igrače uz par pojačanja,mogli bi takođe biti veoma jaki
Bišćani--lično ne vjerujem da mogu nešto uraditi ,većina igrača im je čisti prosjek,pa i niže.Da bi bili ozbiljni treba im pola tima pa i više mijenjati,ne vjerujem da imaju novca da dovedu 7-8 kvalitetnih igrača,po meni stabilan prvoligaš.Da mi se komšije ne naljute ovo govrim zaista objektivno jer sam Jedinstvo gledao puno puta,i za nešto više treba tu puno rada i ulaganja...
Bratstvo,Budućnost--može biti,
Zvijezda -šta reći za povratnika,najavljuju exspresan povratak u PL,lično misli da su u 5 deka sa gore nabrojanima,ni bolji-ni lošiji
Ostali-borba za opstanak...od 7 do 16 mjesta će sve biti u 5 bodova

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 jun 2015, 13:36

kakanjac62 je napisao/la:

I nakon onog videa na Youtubu (SRAMOTNO SUDJENJE)pojedinci pokusavaju da nas uvjere kako nije to tako bilo, :lol: za ne povjerovati kakvih sve likova ima ovde. Ne vjeruj svojim ocima ali trebamo vjerovati tebi sto pises ovakve nebuloze ovde. Daj ba ljudi budite barem malo realni barem jednom u zivotu i ne valjajte gluposti ovde molim vas.

sodaacm
Kontakt:

Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la sodaacm » 26 jun 2015, 13:42

Po meni Metalci iz Jajca su glavni favoriti, jer imaju privatan kesh, odmah pored njih bi bili Gradacac te Gosk od ostalih ekipa ne vjerujem da iole ima sanse za plasman, Recimo Ljubusaci su mi ne poznanica ali ne vjerujem da bi mogli odmah uletiti U PL...
Sto se tice Buducnosti, Bratstva , Rudara ,Jedinstva i Radnickog ocekujem opstanak Izmedju 3 i 10 pozicije ,,,

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 13:56

može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 jun 2015, 14:25

zmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
Evo ja znam za Jednistvo 300 000 KM općina + privratnici

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2015, 14:33

Iceplayer je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:može li neko napisati okvirno koliki su budžeti klubova,može i pojedinačno svako za svoj klub?
ok,hvala na odgovoru....ovo tražim iz prostog razloga da na kraju sezone vidimo koliko je ko napravio,sa kojom količinom novca..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 jun 2015, 15:10

Iceplayer je napisao/la:
Od ti 300 000KM potrosi se 100 000 - 150 000 KM u vrh glave, a ostali dio kolača se raspodjeli između insekata koji već 10 godina unistavaju klub.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jun 2015, 15:49

340.000....Od ovih odbijes 50-60 za Rukomet i za ostalo...I rece mi lik Daso tu jos namakne para za Bratstvo + sponzori ti neki ;)
Dakle ispadne za Bratstvo nekih 250 iz Budzeta i jos sto Daso namakne tih para i opet dodemo na 300.000 ;)

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la moranjak » 26 jun 2015, 17:34

Koliki je budzet Zvijezde za ovu sezonu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jun 2015, 17:46

Rafael30 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Od ti 300 000KM potrosi se 100 000 - 150 000 KM u vrh glave, a ostali dio kolača se raspodjeli između insekata koji već 10 godina unistavaju klub.
Sigurno je tako, s 300k (minimalno, ako se uz to napisa "+ privatnici") moraš osvojit ovu ligu s petnaest bodova prednosti. Tragedija od društva i države, tragedija. :(
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.