FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la barca_87 » 23 jun 2015, 16:57

slika
pa svi bivsi uposlenici i igraci su protiv ovih bartomea i co

voli li njih iko osim 3-4 covjeka na ovom forumu :mrgreen:
pep koji je bio u doba i laporte i rosella rekao je svoje :cool:
nema niko upuceniji od njega u situaciju,ko je bolji za buducnost barce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 jun 2015, 17:37

Sportski rezultati 1-1
Finansije - Barto šiša Laportu u svakom pogledu, znači 2-1

Pametnome dosta, ko drugačije razmišlja previše je nostalgičan :kafa:

I mojne se sad vaditi finansije nisu bitne, itekako jesu, ako se hoćemo šaketati sa Realom, Cityem ili PSG-om na tržištu za najveća imena. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jun 2015, 18:54

slika
Pep Guardiola (trener Bayern Münchena): "Svi kandidati su vrlo dobri, ali ja ne krijem svoju privrženost i moj odnos sa Laportom, jednostavno on je za mene najveći. Jedini mi je on vjerovao kad nije niko drugi. Rekao sam to i prije, reći ću i sada i zauvijek."
ko sto bi prevodioc rekao "Hoy, mañana y siempre con el Laporta en el corazón" :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jun 2015, 19:00

Pep Guardiola (trener Bayern Münchena): "Svi kandidati su vrlo dobri, ali ja ne krijem svoju privrženost i moj odnos sa Laportom, jednostavno on je za mene najveći. Jedini mi je on vjerovao kad nije niko drugi. Rekao sam to i prije, reći ću i sada i zauvijek."

:hmmmmm: zanimljivo da Pep ovoliko cijeni i Bartomeua, od kojeg navodno nikad nije imao podršku :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jun 2015, 19:29

Skolski primjer politicke korektnosti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la barca_87 » 23 jun 2015, 19:52

let3 je napisao/la:Pep Guardiola (trener Bayern Münchena): "Svi kandidati su vrlo dobri, ali ja ne krijem svoju privrženost i moj odnos sa Laportom, jednostavno on je za mene najveći. Jedini mi je on vjerovao kad nije niko drugi. Rekao sam to i prije, reći ću i sada i zauvijek."

:hmmmmm: zanimljivo da Pep ovoliko cijeni i Bartomeua, od kojeg navodno nikad nije imao podršku :mrgreen:
svi kandidati su vrlo dobri i time pep cijeni bartu hahahh,jok pep ce rec barto je smece ,pa normalbo da ce rec svi su dobri ono radi reda ali... vaznije je sta je rekao poslije toga
veliki barto popisan opet :D
zna se koliko pep ima uticaja u barcelonizmu i ova njegova podrska laporti je jos jedan dokaz koliko laporta ce izdominirati izbore.

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 jun 2015, 19:56

Pa logično da će podržavati čovjeka koji mu je dao šansu, nema tu ništa čudno.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2015, 20:06

messilla je napisao/la:Pa logično da će podržavati čovjeka koji mu je dao šansu, nema tu ništa čudno.
Pa da, nece podrzat onog s kojim je zaratio :thumbup:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 jun 2015, 20:28

Nek pitaju Lucha koga on više gotivi. :kafa: Mada bi on vjerovatno prešutio, jer postoji mogućnost da najebe. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jun 2015, 23:30

Samo Laporta!

Za razliku od Barte i slicnih, Laporta ce ustat' kad treba i branit' ugled kluba...nece sigurni budite dozvolit' pljuvanje od strane Madrida (a toga je prethodne sezone bilo drama).

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 jun 2015, 23:44

Nego ko Laporti vodi ovu kampanju, ona konobarica što je porodicu ostavio zbog nje ili?
Qatar teroristi, Unicef kuknjava
Fakat se vidio da je jedva prikupio sredstva za kandidaturu.

A i ovaj tim mu je tanak sad govorim bez zajebancije. Očekivao sam Cruyffa malo bliže. Abidal sportski direktor ne znam vala, svi volimo Abija al' to ne znači da je dorastao funkciji.
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 jun 2015, 23:49

Pilar Rahola ?

slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2015, 15:06

:bow: :bow: :bow: :salut:
slika

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 00:38

Después de que MD informara el pasado domingo que el ‘scouting’ del Barça lleva siguiendo a Aymen Abdennour desde que estuviera en el Toulouse y en su paso por el Mónaco, el agente del jugador tunecino, Abdelkader Jilani, en declaraciones a la página francesa ‘Footmercato’, confirmó el interés del Barça “y de grandes clubes europeos” en el defensa del cuadro monegasco.

“Hay diversos clubes con los que ya hemos hablado. Inter y Milan en Italia, el Barcelona en España y después la Juventus, que ya se ha reunido con el Mónaco”, explicó el representante de Abdennour, asegurando que “no creo que el Mónaco se oponga a su venta”.

En este sentido, parece que la voluntad del jugador sería marcharse a uno de estos clubes, puesto que en declaraciones citadas por ‘Tuttosport’, el zaguero se deja querer. “Tengo contrato con el Mónaco y no me toca decidir a mi, pero puedo decir que quiero mejorar día tras día y me encantaría jugar en uno de los grandes clubes de los que se está hablando estos días. Estoy listo”, comentó Abdennour.

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jun 2015, 13:14

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

kad skontas da je imao samo 18 godina a sta je vec tad radio :crazy:
pogotovo na ovoj njivi u engleskoj :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jun 2015, 15:05

Yaya Touré: "Napuštanje Barcelone je definitivno najteža odluka u mom životu. Mnogo volim taj klub i njegove navijače."

slika
:salut: :salut:

Seydou Keita: "Sve što se veže sa Barçom je posebno. Svi ti ljudi su doista nevjerovatni, bili smo kao porodica."

slika
:salut: :salut:

MES QUE UN CLUB !!!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 jun 2015, 15:14

barca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

kad skontas da je imao samo 18 godina a sta je vec tad radio :crazy:
pogotovo na ovoj njivi u engleskoj :mrgreen:
Tek mu je 28,a vec deceniju sere po Realu i ostalim klubovima :D Ja mu se licno divim svakim danom sve vise i vise.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jun 2015, 16:06

Thierry Henry: "Kada sam došao u Barcelonu, Eto'o mi je rekao 'sada ćeš shvatiti šta je ljubav prema klubu' i bio je u pravu."

slika

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 14:48

slika
The Milan legend believes the Catalans' No.10 is destined toleave a better legacy than Diego Maradona and lauded the treble-winners' talent

Italian legend Paolo Maldini has predicted that Lionel Messi and his current Barcelona comrades are destined to “break all the records”.
In Luis Enrique's first season in charge at Camp Nou, the Catalans won La Liga, the Copa del Rey and the Champions League to complete the second treble in the club's history.
Having matched the achievements of Pep Guardiola's 2009 side, Maldini thinks Messi, Neymar and Luis Suarez can help Barca leave an even greater mark in the history books in the coming campaigns.

"Messi, Neymar and Suarez are phenomenal and the statistics speak for themselves," the iconic former defender told Sky Sport.

"Barcelona have already made history and the team's destined to break all the records."
Maldini, who won five European Cups and Champions League titles during his illustrious AC Milan career, also thinks that Messi could ultimately be considered better than former Serie A and international adversary Diego Maradona.

"Leo Messi is the best player in the world," he added. "From what I'm seeing, he's approaching the point where he is perhaps overtaking Maradona in terms of everything he's achieved in recent years."

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 jul 2015, 20:24

slika
potpisao za inter
sa srecom

da se prisjetimo... :salut:
[youtube][/youtube]

abd vratis se ko preporodjen nazad i dobijes priliku u barci koju si zasluzio

MES QUE UN CLUB !!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.