NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Joj ovog combeta, na svakoj stranici preko 5 postova, de covjece polako...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Combe po tvom misljenju ko netreba biti u upravi?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
vijestifriske
- Kontakt:
I ja sam realno iznosio neke stvari i po piski sam i ja bio bivsi uposlenik. Tako da mi se nemili dzaba prepirat. Al 100% si upravu combe, pricaju ovdje godinu a rezultat i djela nigdje samo laprdaju a onda to piska ovdje prenosi i ispada budala! Dovode Sad na probu,Neke polovnjake tipa basic covjek u 3 godine ima 3 utakmice. Doista zapazeno. alibasic islamagic to igraci za napadanje premijer lige. Onda mi ne gledamo fudbal kao sport isstim ocima.combe je napisao/la:Nikad Čombe nije bio ni blizu uprave, zato što se toga tiče nisi upravu. Ja sam samo jedan objektivni navijač koji Zvijezdu prati preko 20 godina. I ovdje je izgleda grijeh iznijeti svoje mišljenje. A siguran sam da ima dosta mojih istomišljenika, samo iz nekog razloga ćute.reddragon001 je napisao/la:Ja bih malog pustio za dobre pare 100 000km a combe pazi da ti taj nick ne ode u zaborav kao TKanton. Opusti se ba reko sam ti kad si sjedio dole skart ove si dovodio. Navijači te iz šume prozivali. Tako pssst.
Po stoti put ti ponavljam boli me kur.. i za prethodnu upravu i za ovu sada samo sam ti svaki put iznio činjenice koje idu u prilog prethodnima.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno drug da ti kazem Ivkica,Pljevljaka i Prodanovica nema...Za ostale koje dolaze u klub ABD ce potpisati mogu popunit ovo mjesto...combe je napisao/la: (Ivkić, Pantić, Delić, Diabang, Prodanović, Pljevljak, Huseinbašić, Smajlović).
Šta je to combe loše uradio osim što je skeptičan?reddragon001 je napisao/la:Ja bih malog pustio za dobre pare 100 000km a combe pazi da ti taj nick ne ode u zaborav kao TKanton. Opusti se ba reko sam ti kad si sjedio dole skart ove si dovodio. Navijači te iz šume prozivali. Tako pssst.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Po Piski svi smo mi bivsi uposlenici Zvijezde koji nemamo pametnijeg posla nego da kritikujemo sadasnju ''sposobnu'' upravu i igrace hahahahhKapetan je napisao/la:Šta je to combe loše uradio osim što je skeptičan?reddragon001 je napisao/la:Ja bih malog pustio za dobre pare 100 000km a combe pazi da ti taj nick ne ode u zaborav kao TKanton. Opusti se ba reko sam ti kad si sjedio dole skart ove si dovodio. Navijači te iz šume prozivali. Tako pssst.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ovo za Šerbečiča je super stvar ako bi se moglo uzet te pare što spominjete, još uzet i procenat od narednog transfera. Sudeći da smo prethodno prodali Ordagića i uzeli naknadu za treniranje od Kuzmanovića ova sezona je odlična sa transferima. 
-
reddragon001
- Kontakt:
Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu. 
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
reddragon001 je napisao/la:Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu.
Pisko kako nema komšija ti počeo naše redom napadatireddragon001 je napisao/la:Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu.
I ja mislim da za Kuzmanovica nije se nista dobilo,tu je bio samo da se upise koji nastup u premijer lizi onda na isti nacin u reprezentaciji,igral taj sad igdje.reddragon001 je napisao/la:Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu.
Kao što sam i mislio piska je previše panglu da bi nešto skonta. Nemam veze ni sa jednim likom ovdje sa foruma niti bilo sa kim iz prethodne uprave, ali nemam se potrebe ni kome pravdat.reddragon001 je napisao/la:Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu.
Vidim da je ovdje problem ako imaš svoj stav i ako iznosiš istinu, odmah si nekom dosadan imaš previše postova itd. Ja sam vas čitao dok ste valjali gluposti 5-6 godina pod raznim nikovima i nije mi niko smetao. Čim vas neko pokuša pobiti činjenicama i dokazima odmah je problem.
Ali nema veze vrijeme će pokazati ko je bio u pravu.
-
vijestifriske
- Kontakt:
Tako je combe, dvojniku moj hahaha. Pisko zvani koeficijent inteligencije 11.8combe je napisao/la:Kao što sam i mislio piska je previše panglu da bi nešto skonta. Nemam veze ni sa jednim likom ovdje sa foruma niti bilo sa kim iz prethodne uprave, ali nemam se potrebe ni kome pravdat.reddragon001 je napisao/la:Ništa od kuzmanovica nismo dobili naknadu 20 000km dobila je modrica. Mi smo čak bili dužni kuzmanovicu pa je uzmiren dug prije par dana. Drugo vijestifriske i combe to je jedan te isti lik. Neću da ga imenujem niti je bitan. A devils bitno da je tvoj amidza bio sposoban dok je sjedio u klubu. Primao platu za pisanje po forumu.
Vidim da je ovdje problem ako imaš svoj stav i ako iznosiš istinu, odmah si nekom dosadan imaš previše postova itd. Ja sam vas čitao dok ste valjali gluposti 5-6 godina pod raznim nikovima i nije mi niko smetao. Čim vas neko pokuša pobiti činjenicama i dokazima odmah je problem.
Ali nema veze vrijeme će pokazati ko je bio u pravu.![]()
![]()
![]()
![]()
sve za nasu zvijezdu !!!!!
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Kako nam je živa tema trebali smo davno ispast
:D
Je li potpisao za Vas Dilaver? Posto je neko ovdje vec pisao da bi danas trebao doci u Zvijezdu.
Ne znamo drug ništa,ali poslao sam Pisku u klub i sada čekamo friške inf.ziher je napisao/la:Je li potpisao za Vas Dilaver? Posto je neko ovdje vec pisao da bi danas trebao doci u Zvijezdu.
A ljudi sve bolesnici pa I ja nevjerujem da cemo uci da ce doci pet klasa igracs pa ne pljujem ljude.trude se da dovedu ali nemogu sad dati pola budzeta za dva igraca..vjerovao sam da je lakse dovesti ali nece ljudi da igraju prvu ligu.pola igraca izgleda vole da griju klupu za duplo manjr para u premijer nego da igraju prvu postavu u prvoj za dobru paru...
Combe na prvi pogled izgledas kao pljuvator I da mrzis klub I nije to iznosenje svoga misljenja vidi se da konstantno pljujes a jos nije ni zavrseno trgovanje.ohani malo nit ce ti ko cestitati ako budes upravu nit ce te ko dirat ako te demantuju
Combe na prvi pogled izgledas kao pljuvator I da mrzis klub I nije to iznosenje svoga misljenja vidi se da konstantno pljujes a jos nije ni zavrseno trgovanje.ohani malo nit ce ti ko cestitati ako budes upravu nit ce te ko dirat ako te demantuju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ziher kakav je dilaver ako bi doso da znamo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dilaver nece doci u Zvijezdu, produzio je suradnju sa Mladosti na jos godinu dana. Istina je da je bilo kontakata s Vase strane ali Dilaveru je bila prioritet Mladost pa je i potpisao novi ugovor. A dobar je igrac pravi borac, nalazi se cesto u sansi dobro se krece puno radi na terenu. Meni je odlican i drago mi je sto ostaje kod nas
Ovu nasu novu upravu nebi trebalo kritikovati iz dva bitna razloga ,a to su da je ova uprava vratila dosta dugova kojih su navaljali oni prije sto su bili,a drugi je sto su ostranjeni pojedinci koji su srozali ugled omladinskog pogona i skole fudbala pa je djeci bila atraktivnija neka seoska skola fudbala od Zvijezdine.E sad svi mi prizeljkujemo ekspresan povratak i malo smo nervozni po tom pitanju,ali netreba zanemariti ove dvije bitne cinjenice,ko nevjeruje neka ode u klub i uvjeri se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.