Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
PROUD TO BE BOSNIAN

Salihovic je to asist i sad jos dao gol na asist Ibisevica.Lijepe vijesti.Principatus je napisao/la:Obasi zabio 4:1, ko je to pripremio?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
Hahaha tooooo, Ibisevic asistira Salihovicu.
5:1
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisu normalni. Ovako su igrali prosle sezone, ali samo onaj prvi dio iste. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čudo je Vedo dodao, da ono nije bio Sejo čisto sumnjam da bi je dao
Sve u svemu dobra uvertira za Dzeksona i Misketa
Sve u svemu dobra uvertira za Dzeksona i Misketa
Salihović izbacio Obasia pred Rosta - ovaj samo potrcao i zabio.Principatus je napisao/la:Obasi zabio 4:1, ko je to pripremio?
Evo sad i Vedad asistirao sa Salihovića...poludio Hoff totalno
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Hoce li biti prijenosa iz Wolfsburga ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hoce i to odmah poslje ove utakmice.Bosnier je napisao/la:Hoce li biti prijenosa iz Wolfsburga ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Rate,kamate,ofo ono.RiNo je napisao/la:E sad vec pretjeruju...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako me samo iritira ovaj komentator na Eurosportu
Kao da jedva ceka da se zavrsi utakmica 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Mozda covjek tipovao na HSV,pa se zezno na kladi,pa mu se zuriLara je napisao/la:Kako me samo iritira ovaj komentator na EurosportuKao da jedva ceka da se zavrsi utakmica
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Sad je već sigurno da je Vedad došao u kontakt sa svojim killer instinktom… to su dobre vijesti! Pregled, odlučnost, elegancija, tehnika, borbenost… sve je tu! A Sejin gol je samo šlag na tortu.
Kao što maslačak može da raste i u najnepogodnijim uslovima, tako je samo bilo pitanje vremena kad će naši momci procvjetati kroz sivilo Hoffenheima…

@Lara: možda je komentator mislio po rezultatu da gleda rukomet
Kao što maslačak može da raste i u najnepogodnijim uslovima, tako je samo bilo pitanje vremena kad će naši momci procvjetati kroz sivilo Hoffenheima…

@Lara: možda je komentator mislio po rezultatu da gleda rukomet
Definitions belong to the definers, not the defined
-
vedo & sejo
- Kontakt:
uuuuuuuuuuuuuuuuu Ibizevic
Vedo mi te volimo
Vedo mi te volimo
Haha, ma moze biti svasta
A moguce da je i ljubomoran 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zavrsi se i ova nocna mora. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne, inače su ovi komentatori slabi. Jednostavno, kao da prenose dodjelu Oscara i govore o haljinama na crvenom tepihu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Ukljucite zvucnike i do daske
:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Vedad odličan DANAS, ni nalik na igrača koji u 500 i kusur minuta nije zabio gola. Kao što rekoh i na temi o Džeki, malo realnosti nije naodmet, da bi se moglo konstatovati da se vratio (on se po mnogima ovdje, koji prizivaju neke pljuvače, vraća 74 put ove sezone) on mora uhvatiti neki kontinuitet dobrih igara.
I da, čudno mi je kako odjednom ekipa proigra. Valjda kada postižu golove onda ekipa može da igra, u suprotnom su naravno loši. Znači, ima i do Vedada to što ekipa igra loše, ako je neko zaboravio, i Vedad je sastavni dio ekipe.
I da, čudno mi je kako odjednom ekipa proigra. Valjda kada postižu golove onda ekipa može da igra, u suprotnom su naravno loši. Znači, ima i do Vedada to što ekipa igra loše, ako je neko zaboravio, i Vedad je sastavni dio ekipe.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.