Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pile87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pile87 » 26 jun 2015, 14:57

Ahmetovic je igrac koji bi nekada dao 30 golova u nasoj ligi ali nije mogao igrati ni drugu ligu ni kazahstansku jednostavno isluzen i potrosen igrac koji moze dati jedno 5-6 golova u sezoni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 15:02

pile87 je napisao/la:Ahmetovic je igrac koji bi nekada dao 30 golova u nasoj ligi ali nije mogao igrati ni drugu ligu ni kazahstansku jednostavno isluzen i potrosen igrac koji moze dati jedno 5-6 golova u sezoni.
Dao tri gola za 200-250 minuta igre :tokralju: :wave:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2015, 15:06

nije on ni istrošen, ni potrošen, zar to može biti igrač u PLBiH? :urnebes:

Ahmetoviću fale neke stvari koje nije imao kad je na polosezoni došao kod nas, stvari kao fizička sprema, zdravlje i motivacija, ako sve to bude imao ove sezone, biti će druga priča, pa ćemo vidjeti tih 5-6 golova

čovjek je prvo kolo proljetnog dijela sezone, protiv Travnika, odigrao totalno nespreman, zabio gol, bio najbolji igrač na tekmi, a Husref poslije tekme reče da je morao stavit' Ahmetovića koji je bio na 50%, jer nije mogao računat' na Krpića :kafa: poslije je zabio još dva gola (oba Mladosti), a sve tekme izuzev te protiv Travnika, bio je na klupi i dobivao jako malo minutažu, ne više od 15 min svaku tekmu, čak nisam siguran ni da je ušao svaku tekmu :damn:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2015, 15:07

Kad se sjetim pitarskih najava Bilbija najbolji napadac lige, 20 golova minimum. :lol:

A onda se pojavio Rijad Bajic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2015, 15:10

Elegant je napisao/la:Kad se sjetim pitarskih najava Bilbija najbolji napadac lige, 20 golova minimum. :lol:

nece nemanja a zato hoce leon :cool:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 15:12

Elegant je napisao/la:Kad se sjetim pitarskih najava Bilbija najbolji napadac lige, 20 golova minimum. :lol:

Tu je doktor Leon.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 jun 2015, 15:14

Benko ce vam zabijati, a Stepanov ce vas prebijati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 15:15

Sabinho je napisao/la:

Tu je doktor Leon.
Mrsko mi skorlat citavu tekmu jel ima gdje onaj potez Bilbija-Pirić :mrgreen:
Nullius in verba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jun 2015, 15:15

de ba ljudi malo realnosti: Sarajevo, Zrinjski i Siroki u jaci od nas.. Zeljo, Olimpic, mi i Celik smo bara-bara...sigurno je da ce neko podbaciti, ali mislim da ce sitnice odluciti izmedju ovih timova ko ce zavrsiti 3. ili 4., a ko 7. ili 8.

prvo treba sacekati da mi zavrsimo sva ova pojacanja (slucaj Skahic itd itd), pa vidimo kako to stoji na terenu, pa vidimo hoce li jos ko doci itd itd

ako bi sve ove igrace sto treniraju s nama zavrsili na pravi nacin i doveli jos jednog vrhunskog igraca na desnu stranu onda bi opravdano imali velika ocekivanja...nas najveci adut je taj vezni red..Amer Ordagic je igrac kojeg bi svi u ligi voljeli vidjeti u svom timu, Zajko Zeba usuti 25.000 ljudi na najefikasniji nacin koji sam ikad vidio, a znaju navijaci Zrinjskog koliko je kvalitetan igrac Stjepanovic.

a sto se tice Ahmetovica najjace mi ja kad neko kaze kako nije dokazan igrac koji je uzeo najmanje milion u svojoj karijeri, a dokazan je neko ko se citavu karijeru lomata po PL BiH za par hiljada mjesecno heheheh...smao je stvar motiva i zelje, treba mu pokazat sta se misli o njemu, da se jos vise naljuti hahah..za Bajica se ne zna, mlad je i veliki potencijal , mozda zavrsi u ligi 5,a mozda flopira ko jos neki kojima se predvidjala liga 5 (Stanic, Kvesic, Zolotic, Svraka, Adilovic)

al porediti ga sa nekim drugim igracima koji nisu maknuli iz BiH a covjek toliku lovu digao u Rusiji u kontinuitetu je malo smijesno..to je isto sutra Dragan Mrdja dodje u PL BIH, jbg nije to dokazan PL igrac, bolji Uros Stojanov :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2015, 15:18

pile87 je napisao/la:Ahmetovic je igrac koji bi nekada dao 30 golova u nasoj ligi ali nije mogao igrati ni drugu ligu ni kazahstansku jednostavno isluzen i potrosen igrac koji moze dati jedno 5-6 golova u sezoni.
Imao momak rijetku "bolest" koja se zove "qurcobolja" i za kazahstansku i ovu Premiership ligu.....i kao takav je medju 5...cuo sam da se naljutio i da je obeco' da ce se ozbiljnije pozabaviti davanju golova u PL.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jun 2015, 15:42

ElCartel11 je napisao/la:

Benko ce vam zabijati, a Stepanov ce vas prebijati.
Samo tog drugog Zoranu pošalji, džaba mu mišići :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2015, 16:11

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti, kone drage. :wave:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 16:38

Heller je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Tu je doktor Leon.
Mrsko mi skorlat citavu tekmu jel ima gdje onaj potez Bilbija-Pirić :mrgreen:
:?: ovo?

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 16:50

E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nullius in verba

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jun 2015, 16:52

Skver je napisao/la:
Imao momak rijetku "bolest" koja se zove "qurcobolja" i za kazahstansku i ovu Premiership ligu.....i kao takav je medju 5...cuo sam da se naljutio i da je obeco' da ce se ozbiljnije pozabaviti davanju golova u PL.
Ne bih ja rekao da je rijetka. Šta više, u Premijer ligi veći broj igrača boluje od nje. :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2015, 17:00

Heller je napisao/la:E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bas je ova sezona bila puna nekih lijepih poteza i golova. Poslije svakog kola naslovi " taj i taj postigao pogodak kakav se rijetko vidja na nasim terenima ! " :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 17:08

ZZtop10 je napisao/la:
Heller je napisao/la:E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bas je ova sezona bila puna nekih lijepih poteza i golova. Poslije svakog kola naslovi " taj i taj postigao pogodak kakav se rijetko vidja na nasim terenima ! " :D
Najbolji kojih se ja mogu sjetit je onaj Saidov iz mrtvog ugla i onaj Stanicev, a i Zeba je imo gotvnih poteza ove sezone protiv Zeljeznicara i Sarajeva je uvalio golcine
Nullius in verba

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 26 jun 2015, 17:16

Jedan od ljepsih golova.
[youtube][/youtube]

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2015, 17:23

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
akcija i gol oko 2:00
[youtube][/youtube]
Ovog se sjecam ovako na prvu, a ima tu jos dosta odlicnih poteza kao sto je gol Zebe pitarima, ona akcija mladosti VO :mrgreen: koju nikako ne mogu da nadjem itd..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 jun 2015, 22:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:de ba ljudi malo realnosti: Sarajevo, Zrinjski i Siroki u jaci od nas.. Zeljo, Olimpic, mi i Celik smo bara-bara...sigurno je da ce neko podbaciti, ali mislim da ce sitnice odluciti izmedju ovih timova ko ce zavrsiti 3. ili 4., a ko 7. ili 8.

prvo treba sacekati da mi zavrsimo sva ova pojacanja (slucaj Skahic itd itd), pa vidimo kako to stoji na terenu, pa vidimo hoce li jos ko doci itd itd

ako bi sve ove igrace sto treniraju s nama zavrsili na pravi nacin i doveli jos jednog vrhunskog igraca na desnu stranu onda bi opravdano imali velika ocekivanja...nas najveci adut je taj vezni red..Amer Ordagic je igrac kojeg bi svi u ligi voljeli vidjeti u svom timu, Zajko Zeba usuti 25.000 ljudi na najefikasniji nacin koji sam ikad vidio, a znaju navijaci Zrinjskog koliko je kvalitetan igrac Stjepanovic.

a sto se tice Ahmetovica najjace mi ja kad neko kaze kako nije dokazan igrac koji je uzeo najmanje milion u svojoj karijeri, a dokazan je neko ko se citavu karijeru lomata po PL BiH za par hiljada mjesecno heheheh...smao je stvar motiva i zelje, treba mu pokazat sta se misli o njemu, da se jos vise naljuti hahah..za Bajica se ne zna, mlad je i veliki potencijal , mozda zavrsi u ligi 5,a mozda flopira ko jos neki kojima se predvidjala liga 5 (Stanic, Kvesic, Zolotic, Svraka, Adilovic)

al porediti ga sa nekim drugim igracima koji nisu maknuli iz BiH a covjek toliku lovu digao u Rusiji u kontinuitetu je malo smijesno..to je isto sutra Dragan Mrdja dodje u PL BIH, jbg nije to dokazan PL igrac, bolji Uros Stojanov :mrgreen:

ŠIROKI VIŠE NIJE. MISLIM NA EKIPU.DUGOVI SU DRUGA PRIČA.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []