FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2015, 09:14

tuzla87 je napisao/la:Gojkovic slobodan al ga menadzer ebe nenormalno
propale mu sve kombinacije za inostranstvo tako da ce se vjerovatno vratiti u Celik
Treba mu ponuditi ugovor od 3-4 godine bolji je od Kostica i Mujkica sigurno
U Celiku je imao 800-1000 KM mislim da mu i mi mozemo toliko punuditi
U Gradini i Orasju se igra za 700KM, jaci igraci, a u Jedinstvu Brckom 1. Tk za 800..

Kakvih 800 do 1000 (Gojkovic) :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

IstocniKartel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IstocniKartel » 26 jun 2015, 11:57

Ti Benjo sanjas kakvi 800 KM pa nema Gojkovic ni tolko gdje ti zivis druze cccc

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 26 jun 2015, 12:00

![/quote]
sve do jedne ekipe su nas PROBIJALE po efinoj strani...on je popravio igru i stvarno je odigrao dobro zadnjih 6,7 utakmica...nije los na beku protiv radnika,travnika i slavije....sve zavisi kakve su nam ambicije i ja mislim da ce se to vidjeti po dovodzenju beka...jer on ne moze meda na kasiku protiv OZBILJNIH EKIPA....zakaric ga je silovao na Tusnju,kokot na grbavici takodze,Bekic na kosevu isto...zrinja je na Tusnju svaki napad isao preko njegove strane....znaci,da se ne lazemo...za 5.,8. mjesto je ok...za napad na evropu,kup on nema mjesta u 11[/quote]

a jesil u tim utakmicama primjetio da je naprijed igro ili bekic ili mujic koji ga ostave 2 na 1 uvijek nazad i ne vrate se ? dani alves ne bi odbranio 2 na 1... :salut: :salut: :salut: :salut:
1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2015, 12:21

panini je napisao/la:!
sve do jedne ekipe su nas PROBIJALE po efinoj strani...on je popravio igru i stvarno je odigrao dobro zadnjih 6,7 utakmica...nije los na beku protiv radnika,travnika i slavije....sve zavisi kakve su nam ambicije i ja mislim da ce se to vidjeti po dovodzenju beka...jer on ne moze meda na kasiku protiv OZBILJNIH EKIPA....zakaric ga je silovao na Tusnju,kokot na grbavici takodze,Bekic na kosevu isto...zrinja je na Tusnju svaki napad isao preko njegove strane....znaci,da se ne lazemo...za 5.,8. mjesto je ok...za napad na evropu,kup on nema mjesta u 11[/quote]

a jesil u tim utakmicama primjetio da je naprijed igro ili bekic ili mujic koji ga ostave 2 na 1 uvijek nazad i ne vrate se ? dani alves ne bi odbranio 2 na 1... :salut: :salut: :salut: :salut:[/quote]

kakvih bolan 2 na 1 i kakav bolan alves..nadzi na tubu snimak sta mu je radio onaj junac kokot iz selje...znaci,silovanje...kazem ti ponovo..ako je cilj izborit top 10 onda je on sasvim ok igrac...ako se ganja evropa,kup, nema on sta trazit u prvih 11 a ti nastavi po svom :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 jun 2015, 12:26

panini je napisao/la:!

a jesil u tim utakmicama primjetio da je naprijed igro ili bekic ili mujic koji ga ostave 2 na 1 uvijek nazad i ne vrate se ? dani alves ne bi odbranio 2 na 1... :salut: :salut: :salut: :salut:[/quote]
De bolan o cemu pricas, 1 na 1 ispusi redovno, odbija se od ljude kao da su Hazard ili ne znam ti sta. I Iveticu je Bekica igrao naprijed ili Mehidic pa ga prodje samo onaj crnjo iz Olimpica, al' i to u prvom poluvremenu samo, u drugom ga zatvori totalno ;). To ti se zove znanje i iskustvo care moj. Efendic protiv tog istog Olimpica od 7 centarsuteva pogadja igraca koji mu istrci ispred u blok, i to ima vremena do prekosutra da se namjesti za centarsut on opet u covjeka pogadja, da je gadjao ne bi uspio toliko puta. Nemojte mjesat kruske i jabuke molim vas, nije niko ovdje toliko glup.

075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2015, 13:25

IstocniKartel je napisao/la:Ti Benjo sanjas kakvi 800 KM pa nema Gojkovic ni tolko gdje ti zivis druze cccc
Eto ja sanjam, a nisam svaki dan s ovim igracima i sredjujemo gdje ce ici, nisam upucen u to i oko Gradine i svega. U Miricini unaprijed 3000KM nudr i 50 po utakmici (15x50KM).

Pa Gojkovic da nema 800KM,a da znas koliko Skahic il Kostic lupam imaju u Slobodi vidio bi gdje mi zivimo.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 13:30

Benjo_AFC86 je napisao/la:
IstocniKartel je napisao/la:Ti Benjo sanjas kakvi 800 KM pa nema Gojkovic ni tolko gdje ti zivis druze cccc
Eto ja sanjam, a nisam svaki dan s ovim igracima i sredjujemo gdje ce ici, nisam upucen u to i oko Gradine i svega. U Miricini unaprijed 3000KM nudr i 50 po utakmici (15x50KM).

Pa Gojkovic da nema 800KM,a da znas koliko Skahic il Kostic lupam imaju u Slobodi vidio bi gdje mi zivimo.

Husara :mrgreen: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jun 2015, 13:32

Heller je napisao/la:
Izda se čovjek... :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2015, 13:34

NKMramor je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Izda se čovjek... :kafa:
Sekretar :urnebes:
🔴⚫️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 jun 2015, 13:35

I ove sto ne znaju citirat, treba odma poslat na izlet u Banovice pa nek uce, jbt ne moze se normalno procitat nista.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2015, 13:50

Fura te bolan...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2015, 14:30

staragarda je napisao/la:Fura te bolan...
Po prici Zeljinih forumasa izgleda da bolje placa Gradina, Brcko od Zelje....agencija je cudo....sad malo kake po Azmiru, sad ga kovaju u zvijezde...ne znam sta je sledece. Providni su ko flic papir.
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jun 2015, 14:35

Al se ovi manijaci primaju na postove forumasa iz Tuzle, pola nas a i vise sigurnoo ne govorimo o tituli nit da ce Sloboda izborit Evropu sljedece sezone, nas cilj je opstanak u sljedecoj sezoni sto je i realno po svemu sudeci jer se Sloboda pojacala u skoro svim pozicijama, eh sad druga je stvar ako se ukaze prilika za 4 ili 3 mjesto sto da ne, ili mozda doci do Finala Kupa sto bi za nas navijace bilo sasvim solidno, ali liga jos nije ni pocela mi nagadjamo ovdje ko ce bit prvak a ko ce otici u Evropu, jedino je sigurnoo da su Sarajevo i Zrinjski najjace ekipe trenutno .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2015, 14:36

Treba shvatiti ljude, nije lako kad kad komsija napreduje.
🔴⚫️

MIsija
Kontakt:

Post Postao/la MIsija » 26 jun 2015, 15:15

zna li ko s kim igramo prvu utakmicu u pl bih ili to jos nije izvuceno

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 26 jun 2015, 15:41

staragarda je napisao/la:eo sam se raspitivao za cijene karata od ovih iz vrha..znaci
ZRINJSKI 3-5 km
ZELJO 5-8-15 km
SARAJEVO 5-8-10 KM
SIROKI 5-7 km
znaci tu smo....ako hvatamo prikljucak sa ove 4 ekipe organizacijski,infrastrukturno i sa igrackim kadrom zar nije normalno da i cijenama karata budemo tu negdje...u 5 deka smo...plus sto ce bit nagradnih izvlacenja...a nagdrade su odlicne...o cijeni SEZONSKE je smijesno i pricat i na to je stavljen akcenat....predobra cijena i vecini dostupna...slicno vam je i po evropi...recimo pojedinacna karta za neku ligu vam je 10 eura a sezonska 60,70 eura....jednostavno,nije ti isplativo kupovat pojedinacne karte..samo treba AGRESIVNO IZREKLAMIRAT sezonske i moglo bi to ici...ono ,da iz pastete iskacu
nemoj to tako porediti...u sarajevu duplo veca plata nego u tz....siroki iznad sarajeva...zapadni mostar puni ko brod....i sad nasu tuzlu porediti nema sanse.....nadji nekoga iz sirokog da nema posla mislim da nema sanse.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2015, 15:45

Jarane trola covjek ne zna ni odakle je ne znam sto ga citas ..mi ga ne citamo uopste jer je neko ko dangubi ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 15:47

KrojcicaHills je napisao/la:
staragarda je napisao/la:eo sam se raspitivao za cijene karata od ovih iz vrha..znaci
ZRINJSKI 3-5 km
ZELJO 5-8-15 km
SARAJEVO 5-8-10 KM
SIROKI 5-7 km
znaci tu smo....ako hvatamo prikljucak sa ove 4 ekipe organizacijski,infrastrukturno i sa igrackim kadrom zar nije normalno da i cijenama karata budemo tu negdje...u 5 deka smo...plus sto ce bit nagradnih izvlacenja...a nagdrade su odlicne...o cijeni SEZONSKE je smijesno i pricat i na to je stavljen akcenat....predobra cijena i vecini dostupna...slicno vam je i po evropi...recimo pojedinacna karta za neku ligu vam je 10 eura a sezonska 60,70 eura....jednostavno,nije ti isplativo kupovat pojedinacne karte..samo treba AGRESIVNO IZREKLAMIRAT sezonske i moglo bi to ici...ono ,da iz pastete iskacu
nemoj to tako porediti...u sarajevu duplo veca plata nego u tz....siroki iznad sarajeva...zapadni mostar puni ko brod....i sad nasu tuzlu porediti nema sanse.....nadji nekoga iz sirokog da nema posla mislim da nema sanse.....
Pa ništa onda otpustiti Zebu, Ahmetovića i ostale i nek idu dole...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2015, 16:00

KrojcicaHills je napisao/la:
ZRINJSKI 3-5 km
ZELJO 5-8-15 km
SARAJEVO 5-8-10 KM
SIROKI 5-7 km
ma tebra,ima tu logike i istine al sta cemo onda sa velicinom grada....siroki nema brat bratu 20 000 stanovnika....kod mene zgrada ima 254 stana x 4 clana u prosjeku...milja ljudi brate zivi u jednoj zgradi...ako mi sa 150 000 ne mozemo ispostovat 1000 sezonskih i jos 1000 ljudi da plate kartu onda gasenje brate il federalna pa igraj sa lukavcem i podgrmecom a karta ce ti bit petak...dobro neko napisa...hocemo evropu za nista....mos samo mislit sta ce bit sa cijenom ove karte i jos ako nedao Bog odigras nerjeseno neku kuci :urnebes: :urnebes: ...koje ce to pljuvanje bit :urnebes: :urnebes: ...a realno nije ti ni federalna za 5 maraka pa se placalo,jel tako

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 jun 2015, 16:11

Samo sto Tuzla pored svojih stanovnika zaposljava veliki broj radnika sa cijelog TK, veliki broj studenata iz cijele BiH, pa i sire, i tako dalje... pa se pitamo odakle nezaposlenost u Tz... al dje cu ja biti konobar ili kuhar u restoranu, ili jok da ja radim u marketu, ja sam iz carsije i hocu u birou kintu zaradjujem...

A ne smijem ni pomisliti kakve ce psovke smisliti onaj sto plati 10KM kartu, a Sloboda bude gubila (a desavat ce se, vrlo vjerovatno). Auu :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.