panini je napisao/la:!
sve do jedne ekipe su nas PROBIJALE po efinoj strani...on je popravio igru i stvarno je odigrao dobro zadnjih 6,7 utakmica...nije los na beku protiv radnika,travnika i slavije....sve zavisi kakve su nam ambicije i ja mislim da ce se to vidjeti po dovodzenju beka...jer on ne moze meda na kasiku protiv OZBILJNIH EKIPA....zakaric ga je silovao na Tusnju,kokot na grbavici takodze,Bekic na kosevu isto...zrinja je na Tusnju svaki napad isao preko njegove strane....znaci,da se ne lazemo...za 5.,8. mjesto je ok...za napad na evropu,kup on nema mjesta u 11[/quote]
a jesil u tim utakmicama primjetio da je naprijed igro ili bekic ili mujic koji ga ostave 2 na 1 uvijek nazad i ne vrate se ? dani alves ne bi odbranio 2 na 1...

[/quote]
De bolan o cemu pricas, 1 na 1 ispusi redovno, odbija se od ljude kao da su Hazard ili ne znam ti sta. I Iveticu je Bekica igrao naprijed ili Mehidic pa ga prodje samo onaj crnjo iz Olimpica, al' i to u prvom poluvremenu samo, u drugom ga zatvori totalno

. To ti se zove znanje i iskustvo care moj. Efendic protiv tog istog Olimpica od 7 centarsuteva pogadja igraca koji mu istrci ispred u blok, i to ima vremena do prekosutra da se namjesti za centarsut on opet u covjeka pogadja, da je gadjao ne bi uspio toliko puta. Nemojte mjesat kruske i jabuke molim vas, nije niko ovdje toliko glup.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.