RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
sretan rođendan Rođeni, živjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne može bolji poklon za rođendan !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Izgleda ovaj UO krenuo bas jako
@shaman poklon je mogo bolji bit, +cevra

@shaman poklon je mogo bolji bit, +cevra
#musvdg
E tog ni špahtlom ne možeš oguliti.1922VFC1981 je napisao/la:Izgleda ovaj UO krenuo bas jako![]()
![]()
@shaman poklon je mogo bolji bit, +cevra![]()
-
konjicanin01
- Kontakt:
Imali sta konkretno za rodjendan,hoceli bit kakvih pojacanja majkamu stara 
stvoreni su uvjeti za pojačanja. još ne znamo konkretno o kojim je igračima riječ.konjicanin01 je napisao/la:Imali sta konkretno za rodjendan,hoceli bit kakvih pojacanja majkamu stara
Pejić više nije član Veleža!
Matijas Pejić napustio Velež: Ponosan sam što sam nosio dres Rođenih
Hajdarovic, Hadzic, Blagojevic, Hebibovic, Pejic, Škahic(?), imal ko više? Puno igrača iz prve postave, valjda nam spremaju pojačanja
Izgleda da će ekipa doživjeti veliki remont. Nadam se konzistentnosti rostera ubuduće. Naravno, pri tome mislim na zadržavanje igrača koji su vrijedni ambicija koje klub postavlja pred igrače.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da ce i Reljic otici jer lik nije nista pokazao osim one utakmice cini mi se protiv sirokog.shaman7 je napisao/la:Hajdarovic, Hadzic, Blagojevic, Hebibovic, Pejic, Škahic(?), imal ko više? Puno igrača iz prve postave, valjda nam spremaju pojačanja
Dalje sto se tice Zvonica nadam se da nikad vise u Velez nece doci,dosta je bilo njegovih sjajnih partija u dresu Rodjenih.
Moje misljenje je to da trenutno jedan dio uprave radi na zamjenama doticne gospode(konkurs) koje su(na fb ima komentar o ovome) razrjeseni duznosti i na pronalasku novca za pojacanja i nadam se na poboljsanju infrastrukture na stadionu,ali isto mislim da odredjeni dio uprave radi punom parom na pojacanjima jer da nemaju nekoga vec dogovorenog sumnjam da bi ovako lahko raspustali ove igrace.
Meni se cini da ova uprava zna sta cini i trebamo joj svi dati punu podrsku u radu i naravno dolaziti na tekme i bodriti svoje Rodjene.
- pravnik1981
- Kontakt:
Peja hvala ti za sve ti si ljudina...znam da ces pricati o Velezu sve najbolje gdje god da odes...Hvala ti na svemu Rođeni
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Peja je veliki gospodin bio i ostao hvala na srcanoj igri prijatelju,naklon do poda 
#musvdg
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Jesu brato, od jutros. Mora da si na poslu bioRodjeniiBrato je napisao/la:Izgleda da su Tana i Mrkva dobili nogu...
Hvala oko ,tako se gradi normala odnos medju navijacima razlicitih klubovaSuljo20002 je napisao/la:Sretan rođendan Velezu !
Sto se tice Skahica kriv je sam on jer mu je ona budaletina Husara menadzer.
Pozz od strane normalnih Tuzlaka
Naravno i tebi ostalim rega Tuzlacima pozdrav i sretno.
Pozdrav i hvala za sve druge momcine koji su nam danas uljepsali dan svojim iskrenim cestitkama
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
konjicanin01
- Kontakt:
Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.
sad možeš dovesti ali je pitanje koliko bi dotični tražio, a koliko bi naši pristali na njegove uslove? ipak je rizik dovesti ovakve igrače, koji su totalno van ozbiljne forme, pa dok se uigraju, prođe sezona...konjicanin01 je napisao/la:Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Ma sta ce trazit cim je stigao do premier lige nema se tu sta puno traziti,a upravu si jeste rizik mada se uistinu radi o kvalitetnom igracu kojem je karijera otisla silaznom putanjom potpisom za Sevilju.AlemC85 je napisao/la:sad možeš dovesti ali je pitanje koliko bi dotični tražio, a koliko bi naši pristali na njegove uslove? ipak je rizik dovesti ovakve igrače, koji su totalno van ozbiljne forme, pa dok se uigraju, prođe sezona...konjicanin01 je napisao/la:Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.