FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da pozdravim ove goste na temi,sa cudnim nickovima
i da vas pitam,a boga ti kako ste?
jel sve ok trebal sta
vidim virite pa red je da vas priupitam 
Ovaj Ikande je neki ludjak zesci izgleda,nije dobar u glavu sekunde...gledam mu ove klipove odlican je bio u dosta jacim ligama od nase i sigurno da je po igrackim kvalitetama pojacanje,al pitanje je kako bi se odrazilo na ekipu njegovo dovodjenje i hocel se normalno ponasati posto on garant misli da je ovo nesta amatersko haman gdje ce se moci zajebavati.-.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Moze on materi biti ludak.Fino ga video skautmma_hz je napisao/la:Ovaj Ikande je neki ludjak zesci izgleda,nije dobar u glavu sekunde...gledam mu ove klipove odlican je bio u dosta jacim ligama od nase i sigurno da je po igrackim kvalitetama pojacanje,al pitanje je kako bi se odrazilo na ekipu njegovo dovodjenje i hocel se normalno ponasati posto on garant misli da je ovo nesta amatersko haman gdje ce se moci zajebavati.-.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
mma_hz je napisao/la:Ovaj Ikande je neki ludjak zesci izgleda,nije dobar u glavu sekunde...gledam mu ove klipove odlican je bio u dosta jacim ligama od nase i sigurno da je po igrackim kvalitetama pojacanje,al pitanje je kako bi se odrazilo na ekipu njegovo dovodjenje i hocel se normalno ponasati posto on garant misli da je ovo nesta amatersko haman gdje ce se moci zajebavati.-.
Ja sam opet suprotnog misljenja,da je svijestan da mu je ovo mozda poslednja prilika.Samo dobrim partijama u LŠ,moze da se ubrzo vrati na puteve stare slave.
Sumnjam da je dosao u ovu ligu da se zajebava,jer ovo mu je zadnja šansa.
Nadam se ljudi,nadam se jer se vidi da fkt zna lik...
@ado hahahahhah i to sto kazes..samo neka potpise prvo pa mu onda to pokazati..
@ado hahahahhah i to sto kazes..samo neka potpise prvo pa mu onda to pokazati..
FK SARAJEVO.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Što se tiče Ikandea - apsolutno svi Afrikanci imaju problematičan karakter, tj. mnogo su životali i često zbog toga dolaze u probleme kad su u Evropi. Moraš Afrikanca znati usmjeriti.
-
Kahric1991
- Kontakt:
Šteta što Travančić nije u SA da ga on usmjeri i smiri .. 
Jel Simon taj tajanstveni,ako nije kakva je situacija s njim (Simonom) dokle se doslo?[/quote]
Nije Simon tajanstveni, a ne znam dokle je tacno sa doslo u pregovorima s njim.j
Nije Simon tajanstveni, a ne znam dokle je tacno sa doslo u pregovorima s njim.j
Smjecanin ce njega dovesti u red--Kahric1991 je napisao/la:Šteta što Travančić nije u SA da ga on usmjeri i smiri ..
FK SARAJEVO.
Nije Simon tajanstveni, a ne znam dokle je tacno sa doslo u pregovorima s njim.j[/quote]kinosvra je napisao/la:Jel Simon taj tajanstveni,ako nije kakva je situacija s njim (Simonom) dokle se doslo?
Svi u napad jedan je Hase!!
Ma Todorović.BitiSrcemVezan je napisao/la:Prota ga isto voli i zna maznut pravo, a jeko TošaPappy je napisao/la:Jednom sam bio u njihovom društvu u kladionici, kada je Toša slavio što je otišao u Wc u trenutku kada je ekskluziva uhvatila ostatak.THEC je napisao/la:znam ja da im nije pravo bilo kad je on otisao
ps. a gdje su sad ?Najveći kafandžija je Pantić bio ubjedljivo. On nije u stanu bio.
![]()
Ma nisam ih u Bahusu odavno vidio zato kažem da ih nema.? Pantića se sjećam, a Toša je vjerovatno nadimak za nekoga pa se ne mogu sjetiti, šta je tih poluigrača protutnjalo kroz Sarajevo dok ne dođe Tan...
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ti je zivot, juce Ikande, danas Stepanov, sutra (mozda) Barbaric 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Rijad Kobiljar ostaje u Sarajevu: Mladi veznjak potpusuje ugovor sa Bordo timom 
Posto nisam u toku odakle je barbaric, pozicija ? 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 jun 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Kako stoji Lech sa pojačanjima ovog ljeta, koga su oni doveli?
Šta ti je život, jedan prelazni rok dovodiš Pehlića i slične, a za par godina Stepanova i njemu slične.
Šta ti je život, jedan prelazni rok dovodiš Pehlića i slične, a za par godina Stepanova i njemu slične.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
evo ih;

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://weaintgotnohistory.sbnation.com/ ... p-database
pa ako je Delacu ovolika godisnja plata onda me nece cuditi uopste ako nam se ne vrati jer Chelsea trazi da placamo odredjen procenat njegove plate
pa ako je Delacu ovolika godisnja plata onda me nece cuditi uopste ako nam se ne vrati jer Chelsea trazi da placamo odredjen procenat njegove plate
Pyro is not a crime !
Zadnju polusezonu igrao u Splitu i bio standardan, prije toga igrao za Sturm. Igra na poziciji štopera, a može bit koristan i na zadnjem veznom/desnom bočnom. Kao junior bio veliki potencijal u Dinamu, tad mu je vrijednost po TMu bila oko 1,5 miliona. Visok, jak u duelima, dobar u skoku... Uglavnom klasa za našu ligu, i ako dođe bit će pojačanje.sarajlija je napisao/la:Posto nisam u toku odakle je barbaric, pozicija ?
Sa teme malenih.
Vodi se debata jel im novo pojacanje fakat igrac, ili neka izbjeglica.
Trebao bi Ipe da snimi intervju s ovim brazilcem i nek brate kaze ko je i sta je, jel izbjeglica ili je fakat profesionalni igrac,imal papire i nek ih pokaze da vidimo.
Ja kluba i šrdancije majko mila,pa ovo nema ni u Africi.
Vodi se debata jel im novo pojacanje fakat igrac, ili neka izbjeglica.
Trebao bi Ipe da snimi intervju s ovim brazilcem i nek brate kaze ko je i sta je, jel izbjeglica ili je fakat profesionalni igrac,imal papire i nek ih pokaze da vidimo.
Ja kluba i šrdancije majko mila,pa ovo nema ni u Africi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 jun 2015, 17:03, ukupno mijenjano 4 puta.
Dobro doso MILANE. Jedan savjet slobodno krkanski igraj, nemoj ko nas kapiten sto trce oko igraca ko pudlica budi pit bul to se trazi u nasoj ligi u evropi igraj pametno.
Sto crnca tice on ce uzivat u nasem klubu, moci ce da se ponasa amaterski u i van terena, posto se vidi da ce on i takav da kara djecu po livadama BIH.
Al, svi se oni fino moraju da dokazu na terenu, hebo falu u prazno. Dokad se mogu prijavit igraci u ls ????
Travancic je u zatvoru najvjerovatnije, radi selnucenja sa dugom 9, trebaga dovest radi ikande i dzeme da imaju skim kockat i pit.
Da te volim oduvjek sam znaooooooooooo
Sto crnca tice on ce uzivat u nasem klubu, moci ce da se ponasa amaterski u i van terena, posto se vidi da ce on i takav da kara djecu po livadama BIH.
Al, svi se oni fino moraju da dokazu na terenu, hebo falu u prazno. Dokad se mogu prijavit igraci u ls ????
Travancic je u zatvoru najvjerovatnije, radi selnucenja sa dugom 9, trebaga dovest radi ikande i dzeme da imaju skim kockat i pit.
Da te volim oduvjek sam znaooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.