Yebo dres, nije bitno kakav je, dok god ga nose majstori ko Stepanov, Benkara i sl. To je bitno, a nek nove dresove predstavljaju ovi koji nemaju za pojacanja.
Valjda ce se Adnan Hajrulahovic potrudit, i mozda naucit iz nekih nasih proslih reakcija na dresove koje nam je on dizajnirao. Moramo i da izgledamo lijepo u europi osim sto cemo dobro da igramo.
joker90 je napisao/la:Yebo dres, nije bitno kakav je, dok god ga nose majstori ko Stepanov, Benkara i sl. To je bitno, a nek nove dresove predstavljaju ovi koji nemaju za pojacanja.
+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da ne ureknemo sve ovo hajmo malo biti nezadovoljni.
Dresovi su nam, yebovi obitelj svi imaju bolje
Ovaj ikande dosao na probu kafana nezna jel fudbaler il svirač, odnosno jel Ikande il je Harmony.
Moracemo libera ubacit kao tampon zonu jer su nam ova dva nova stopera razlicitih nacija uklizace jedan drugom. Samo sto jest jest neznam koji vise nije igrao.
De ba malo negative, svi me pitaju sto sam zbunjen i nisam nervozan.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
FrancescoTotti je napisao/la:Valjda ce se Adnan Hajrulahovic potrudit, i mozda naucit iz nekih nasih proslih reakcija na dresove koje nam je on dizajnirao. Moramo i da izgledamo lijepo u europi osim sto cemo dobro da igramo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bih vam predložio ZeroMo Sport iz Mostara. Stvarno nemam ništa sa njima niti ih reklamiram, ali su kvalitet samo takav. Štaviše i Olimpic je prepoznao pa je odradio 2 garniture pred Evropu. Imaju i slike na svojoj stranici pa cu poslati u inbox onom koga zanima. E sad znam da imate sponzorski ugovor sa njima, nego eto ovo je neki prijedlog, više offtopic
FrancescoTotti je napisao/la:Valjda ce se Adnan Hajrulahovic potrudit, i mozda naucit iz nekih nasih proslih reakcija na dresove koje nam je on dizajnirao. Moramo i da izgledamo lijepo u europi osim sto cemo dobro da igramo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bih vam predložio ZeroMo Sport iz Mostara. Stvarno nemam ništa sa njima niti ih reklamiram, ali su kvalitet samo takav. Štaviše i Olimpic je prepoznao pa je odradio 2 garniture pred Evropu. Imaju i slike na svojoj stranici pa cu poslati u inbox onom koga zanima. E sad znam da imate sponzorski ugovor sa njima, nego eto ovo je neki prijedlog, više offtopic
Nista to.. Haad je sasvim dobar nama, jos je Sarajevska firma.
Iskreno, ja jedva cekam te nove dresove jer sam zbavio svaki koji smo imali od nike-a pa nadalje. A imam i onaj sampionski iz 85-te.. Jednostavno, dresovi su moja strast
Totti, jel taj iz 85-te ima neku svoju cijenu mozda?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hrvatski fudbaler Barbarić:
Dogovor sa Sarajevom nije postignut
Fudbalski klub Sarajevo želi dodatno ojačati defanzivnu liniju, a nakon Milana Stepanova ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine mogao bi potpisati i Tomislav Barbarić. Naime, nekadašnji član zagrebačkog Dinama do kraja sedmice trebao bi i zvanično staviti paraf na ugovor sa Sarajevom, a preostalo je još samo da riješi situaciju sa svojim trenutnim klubom Splitom. "Danas sam dobio mnogo poziva oko Sarajeva, ali sa čelnicima kluba nisam uopšte postigao dogovor, niti sam potpisao ugovor. To je sve što mogu reći u ovom trenutku, iako želim naglasiti da mi još uvijek važi ugovor sa Splitom. Potrebno je prvo to riješiti", kazao je Barbarić za SportSport.ba. Vrijedi istaći da je 26-godišnji Barbarić prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske, a osim Dinama i Splita igrao je još za Istru, Lokomotivu iz Sturm iz Graca.