Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

NoName
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la NoName » 01 mar 2010, 13:51

mostar_mo je napisao/la:
biskitt je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:zna li mi iko reci da li su se ovi kreteni iz saveza uopce zalili na suspenziju od 4 utakmice za Salihovica ?

ne mogu vjerovat da je to potvrdjeno iz Uefe jer se obicno nakon zalbe smanji bar za jednu utakmicu...
mah ko zna jesu li se uopste zalili, treba neko sjesti i napisati zalbu, kod nas ti savez funckionise po principu "ne talasaj", jer ako upitaju stagod ili zale se, boje se da njih UEFA ne upita stagod i onda lete iz svojih udobnih koznih fotelja

ma bice da se nisu uopce zalili jer bi neki medij objavio da je kazna potvrdjena, ne mogu vjerovat covjece ...pa oni nisu normalni...ne mogu da shvatim da to Susic kao selektor nije odradio , tj. pokusao sa tom zalbom... :(
Sad je i to posao selektora? Šta misliš još da igračima sendviče pripremi i ponese danas na trening? :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 mar 2010, 13:55

nema susic nista s tim, rijesio bi to munib da se to moglo nekako odraditi sa nekim ruckom ili janjetinom kod gojka. A kad treba ici sluzbenim kanalima, malo je meso preveliko da se salje kao attachment. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2010, 18:39

Salihović: Ovo je naša pobjeda za Sušića
Pape je svojim dolaskom donio nešto novo u našem radu - kaže Salihović

Salihović: Pobjeda nad Ganom lijep je početak

Sejad Salihović je odigrao svih 90 minuta u velikom stilu. Prema riječima selektora Safeta Sušića bio je jedan od naših najboljih igrača.

Nađeno rješenje

Ispunio je sva Papetova očekivanja, ali i navijača, koji su svaki njegov odličan potez znali nagraditi aplauzom.

Mnogi su očekivali da će Salihović protiv Gane igrati samo u prvom poluvremenu, da će Sušić tražiti rješenje za lijevu stranu, nakon što je naš reprezentativac kažnjen sa četiri susreta zbog crvenog kartona protiv Portugala.

- Važno je da nismo pali nakon primljenog gola, već smo odmah tražili rješenje da se vratimo u susret. Kada smo poveli sa 2:1, protivniku nismo dozvolili da se vrati u meč što je naša najveća pobjeda. Nisu nam stvorili dosta šansi i to je prvi pokazatelj da igramo sve bolje kazao je Salihović.

Naš reprezentativac zajedno sa ostalim igračima želio je selektoru Safetu Sušiću uljepšati debi na klupi naše selekcije.

Ibiševićev Hofenhajm

- Ovo je naša pobjeda za Sušićev debi. On je sa svojim dolaskom donio nešto novo u našem radu i žarko smo željeli da mu se revanširamo za ovih nekoliko prekrasnih zajedničkih dana na pripremama. Pobjeda nad Ganom lijep je početak za sve nas - kaže Salihović.

Prilikom razgovora dotakli smo se i Hofenhajma. Nakon loše serije, tim iz Sinshajma, polako hvata priključak za vodećim ekipama Bundes lige.

- Još smo prilici da se plasiramo u Evropsku ligu, ali samo zahvaljujući Vedadu Ibiševiću. Vedo je sjajan u posljednje vrijeme, postiže golove, asistira, bori se za penale. On nas još drži u životu, a na nama je da mu se u narednim kolima priključimo kaže Salihović.

Još se nadam manjoj kazni

Salihović je kazao da se još uvijek nada manjoj kazni nakon što je isključen u posljednjem kvalifikacijskom meču za odlazak na Mundijal protiv Portugala u Zenici.

- Četiri susreta su mnogo, ali nije sve izgubljeno. Nadam se da će Disciplinski komitet FIFA-e daleko bolje procijeniti situaciju i smanjiti kaznu - komentirao je Salihović.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 apr 2010, 17:44

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2010, 16:26

Salihaga asistejsn iz kornejsn.Gol je dao Vukcevicsmotejsn nopokonejsn.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 08 maj 2010, 16:33

Sejo ima ako se nevaram oko 14/15 zutih kartona :shock:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 maj 2010, 16:35

Mislim da mu je ovaj danasnji karton ukupno 13. Bubice nedaju mira. :D

Ocigledno posljednje kolo u znaku nasih igraca. Ceka se Vedo?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2010, 16:45

omerbavarac je napisao/la:Mislim da mu je ovaj danasnji karton ukupno 13. Bubice nedaju mira. :D

Ocigledno posljednje kolo u znaku nasih igraca. Ceka se Vedo?
Nisu bubice,vec sto grize za svaku loptu.Sad sto je onaj bio lagan pa odletio ko' celofan kad ga je Salihovic startovao ebiga. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 maj 2010, 16:46

Zamjenjen Salihovic na pocetku II poluvremena :x
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2010, 16:48

seha je napisao/la:Zamjenjen Salihovic na pocetku II poluvremena :x
Vala zasluzio je i on malo odmoriti.Skoro bi najjacu minutazu imao.Da nije bilo povreda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 maj 2010, 02:27

joj ja veceras cuo, mozda nije istina (dabogda da nije), da je salihovic dobio ogromne pare da dobije crveni protiv portugala jer je navodno neka mafija uplatila da ce u tekmi bih-port. bit crveni tako da su dali salihovicu masne pare da dobije crveni karton. nemam pojma koliko ima u ovome istine i dali je mozda neko od vas nesto slicno cuo. kazem i ja licno ne vjerujem da je ovo istina jer mi salihovic ne djeluje ko taj tip da namjesta utakmice
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 02:33

CeMa je napisao/la:joj ja veceras cuo, mozda nije istina (dabogda da nije), da je salihovic dobio ogromne pare da dobije crveni protiv portugala jer je navodno neka mafija uplatila da ce u tekmi bih-port. bit crveni tako da su dali salihovicu masne pare da dobije crveni karton. nemam pojma koliko ima u ovome istine i dali je mozda neko od vas nesto slicno cuo. kazem i ja licno ne vjerujem da je ovo istina jer mi salihovic ne djeluje ko taj tip da namjesta utakmice
:lol: Garant schumljiv.Gubimo 1-0 i treba nam nam samo jos tri da uvalimo.A Salihovic do tog gola i cervenog jedan od igraca koji je najvise pretrcao i duela imao.Da ga nedobi.Mi bi 15 golova uvalili minimalno
100% on prodao tekmu,ebo sliku svoju. :lol: :mrgreen: ..................................... :shock: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 13 maj 2010, 04:19

ma kakva crna mafija i crveni... prvo ako je tako svaljuj na onog debilnog sudiju jer da je salihovic htio crveni zasluzio bi ga barem a ne onako da dobije ne znacuju ni zasto :P... vjerovatno je rekao Rossetiju daj mi crveni podjelit cemo pare i ovaj izvadio :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2010, 10:54

harishp je napisao/la: :lol: Garant schumljiv.Gubimo 1-0 i treba nam nam samo jos tri da uvalimo.A Salihovic do tog gola i cervenog jedan od igraca koji je najvise pretrcao i duela imao.Da ga nedobi.Mi bi 15 golova uvalili minimalno
100% on prodao tekmu,ebo sliku svoju. :lol: :mrgreen: ..................................... :shock: :roll:
Haha, ma da covjece, samo da nije u tim zadnjim minutama zaradio crvenu mi bi ko od sale zabili ta 4 gola i otisli na SP. :lol:

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 maj 2010, 10:56

hahahaha gluposti... sejad zaradzuje vise, neko sto ta mafia ima zajedno... tako to ti gasi glupu pricu... plus sejad je igracina i igra srcem... da si rekao da je neki igrac iz PL uradio to, mozda bi razmislio..
BLUE NATION.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 maj 2010, 12:39

jao ljudi moji pa rekao sam vam odma da i ja ne vjerujem da je to istina samo sa to jucer cuo i bezze sam vas pitao da nije neko od vas mozda nesto slicno cuo ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 14:47

CeMa je napisao/la:jao ljudi moji pa rekao sam vam odma da i ja ne vjerujem da je to istina samo sa to jucer cuo i bezze sam vas pitao da nije neko od vas mozda nesto slicno cuo ;)
Zbog tih bezze dezinformacija na forumu se dobije karta za Banovice.
Kad bi covjek pisao sta je cuo.Ovaj bi se forum isti moment ugasio i hakovo sam od sebe.Jer nebi mogao izdrzati svakakve gluposti koje bi se pisale. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 13 maj 2010, 15:23

CeMa je napisao/la:joj ja veceras cuo, mozda nije istina (dabogda da nije), da je salihovic dobio ogromne pare da dobije crveni protiv portugala jer je navodno neka mafija uplatila da ce u tekmi bih-port. bit crveni tako da su dali salihovicu masne pare da dobije crveni karton. nemam pojma koliko ima u ovome istine i dali je mozda neko od vas nesto slicno cuo. kazem i ja licno ne vjerujem da je ovo istina jer mi salihovic ne djeluje ko taj tip da namjesta utakmice
: smajli koji udara glavom od zid :

Ovako, meni kada bi neko nesto tako rekao (bez obzira sto mi je Sejo najdrazi u repki), nakon sto bih se posteno ismijala, sjetila bih se Sejadovih nastupa u kvalifikacijama (koje si, vjerovatno, gledao) i izbacila tu besmislenu, apsurdnu i naucno-fantasticnu ideju iz glave ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 maj 2010, 20:29

lejla je napisao/la:
: smajli koji udara glavom od zid :

Ovako, meni kada bi neko nesto tako rekao (bez obzira sto mi je Sejo najdrazi u repki), nakon sto bih se posteno ismijala, sjetila bih se Sejadovih nastupa u kvalifikacijama (koje si, vjerovatno, gledao) i izbacila tu besmislenu, apsurdnu i naucno-fantasticnu ideju iz glave ;)
naravno da sam gledao. pa i meni je sejo jedan od najdrazih u repki jer tokom meca se uvijek bori,trci,daje sve od sebe i zato kazem da i ja uopste ne vjerujem da je ovo istina. i ljudi sta me odma napadate ko da sam izvrsio genocid :D

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 13 maj 2010, 21:15

CeMa je napisao/la: naravno da sam gledao. pa i meni je sejo jedan od najdrazih u repki jer tokom meca se uvijek bori,trci,daje sve od sebe i zato kazem da i ja uopste ne vjerujem da je ovo istina. i ljudi sta me odma napadate ko da sam izvrsio genocid :D
Ma niko te ne napada, jednostavno je bespotrebno pisati takve stvari po forumu.
Ovo vjerovatno sam napisala jer smatram da nakon prikazane borbenosti u kvalifikacijama niko ne bi mogao i pomisliti da Sejad ima mutna posla.
Sve cool, da zavrsimo sa ovim. ;)
Pozz :)

PS
[youtube][/youtube]
Da se ne zaboravi !!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 25 gostiju.