AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 26 jun 2015, 18:29

IlPrincipino je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Eto znaci Bertolacci, nije lose, Bertolacci je novi Marchisio zapamtite sta vam kazem :D

------------Lopez---------------
-Abate---X----Palleta--Antonelli(De Sciglio)
------------De Jong--------------
----X-------------------Bertolacci---
---------Bonaventura(Menez ili neki kreativac)----
----------X---------El Shaarawy---------------

Znaci jos 3 igraca nam trebaju za prvu postavu, mozda bi bilo i pametno da ne trosimo puno ovo ljeto, da sacuvamo nesto para i za zimu, i da li se negdje spominje bek po medijima, da li planiraju beka uzimati ili ce ostati na ovim postojecim.
Ovo ti je tim opet za peto ili sesto mjesto...Ovako ne bi smjela izgledati ni Verona a ne Milan...
Teren ce opet najbolje pokazati ;)
Po twiteru pise da je spreman Milan ponuditi 27 miliona plus bonuse za Witsela, ocekuje se odgovor u narednih 24/48 sati od Witsela, pa ako on bude spreman prihvatiti ponudu Milana onda salju ponudu i Zenitu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 26 jun 2015, 18:37

Isto pise da Sevilja za Baccu trazi 30 miliona...moglo bi se to dog za 25mil lagano.

edit:Agent Martineza: "Predsednik Porta odbija da pusti mog klijenta u Atletico, jednostavno se ni ne želi sastati sa njihovim čelnim ljudima". :lol:
Zadnja izmjena: Champion1, dana/u 26 jun 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 26 jun 2015, 19:09

Ja sam protiv Bacce igrac slican s Borrielu ili Destru bez jakog veznog reda nema nista od njega..milanu treba spic koji zna sam sebi stvoriti sansu za gol, medjutim to kosta danas :D

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 26 jun 2015, 19:15

FACT:
Nigel De Jong has made 190 interceptions in 61 Serie A games last two seasons.
Arturo Vidal has made 85 interceptions in 60 Serie A games.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 jun 2015, 19:33

Prenapuhana cijena za Baccu, davat će i Pazzo kamaru golova kad bude imao top vezni red koji dijeli lopte. Bacca može samo da propadne sa invalidima u veznom redu.

Bertolacci 20 mil. :urnebes:
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jun 2015, 19:42

Claus je napisao/la: Mjerodavan pokazatelj ljudskih kvaliteta Berlusconija i Gallianija je činjenica da Paolu nikada nije ponuđena nikakva funkcija u klubu, a zaslužio je najveću moguću. Za razliku od njih, Inter je Zanettija bez razmišljanja postavio u fotelju kao zahvalnicu za sve što je dao klubu.
:thumbup:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 jun 2015, 20:23

Maestro21 je napisao/la:Prenapuhana cijena za Baccu, davat će i Pazzo kamaru golova kad bude imao top vezni red koji dijeli lopte. Bacca može samo da propadne sa invalidima u veznom redu.

Bertolacci 20 mil. :urnebes:

Isti daj Bertollaci nam je dao gol, pa skoro s centra je kreno, pa je na njemu bio penal, lik nas je doslovno unistio :D ako moze Imbula vrijediti 30 koliko vec mil, sto ne bi i Bertollaci, da je iz Sudana, Mali ili neke trece africke drzave sa francuskim papirima vrijedio bi i vise :D Na kraju krajeva bolje i on nego potrosene zvijezde Essien Muntari i co...opet ponavljam doce igraci merccato zvanicno nije ni poceo, nije Ćelavac budala zapamtite!!

Čitam da se iskompliciralo kod Martineza, Torres je dobio 9, bas me zanima sta ce na kraju biti!? :D

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 jun 2015, 20:54

Nas je svaka šuša uspjela obrukati, nije on jedini koji je ismijavao našu odbranu i vezni red. Imbula je navikan od strane medija, većina ljudi nema pojma ko je taj igrač.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2015, 21:35

Da taj Bertolaci klinca vrijedi ne bi ga prodavali vec bi ga ostavili ili u najgorem slucaju produzili posudbu sa Genovom. Al' dobro ajd, novi Markizio, ahaaaaa :zzz:

nabijem im u su*ak tih 20 miliona :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 jun 2015, 21:55

Maestro21 je napisao/la:Imbula je navikan od strane medija, većina ljudi nema pojma ko je taj igrač.
slika
Kažu slika govori više od hiljadu riječi :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 jun 2015, 22:15

Ispade lik bolji od Pogbe i Vidala :D

Nisam mislio na to da je loš ili slično, cijena mu je napuhana kao i Kondogbiji.
Forza Milan!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 jun 2015, 22:23

Ma danas je svima prenapuhana cijena, ako hoćeš imalo solidnijeg igrača moraš 20+ iskeširat. Kad pomislim kako je Inter 1997 za 30 mil. kupio zvanično najboljeg igrača na svijetu Ronalda koji je uz to imao samo 20 godina. Pa danas bi takav koštao 200 miliona.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 jun 2015, 23:59

A dobro, ova statistika mu ide u prilog. Mada tu dosta faktora utiče da on ima više presječenih lopti ili veću tačnost dodavanja. Pogba i Vidal igraju za klub koji uglavnom drži loptu u posjedu i napada. Šta će oni tu presjecati? Kome da oduzmu loptu kad je u većini slučajeva kod njih? Ili npr. ova tačnost u dodavanjima kod koje je fazon da je Imbula čisto defanzivni vezni koji kao i Medel dodaje loptu uglavnom igraču do sebe ili par metara na stranu, nazad i sl. Pogba i Vidal puno više rizikuju, jer moraju, logično. Zato kod nas Bonucci i Chiellini imaju preko 90% preciznost dodavanja. Kod Intera je to Medel i sl. Pa neće niko reći za njih da su vrhunski razigravači.

Normala da će imati malo veći procenat u svemu, jer u Juventusu imaš Vidala, Pogbu i Marchisia koji taj procenat na neki nači dijele, jer su sve trojica klasa od igrača pa se to balansira. Nemaš npr. samo jednog na kojeg spada skoro sva odgovornost.

Itd. itd. al' da ne objašnjavam više, jer znam da se razumijete u fudbal.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 jun 2015, 00:13

L'Avvocato je napisao/la:... Imbula čisto defanzivni vezni koji kao i Medel dodaje loptu uglavnom igraču do sebe ili par metara na stranu, nazad i sl. Pogba i Vidal puno više rizikuju, jer moraju, logično.
Nije Imbula ni sličan Medelu, evo jedan podatak: Imbula je igrač sa najviše uspješnih driblinga u protekloj sezoni Francuske lige, debelo iza njega su ofanzivci od kojih se to i očekuje(Lucas Moura, Fekir...). Odličan i defanzivno i ofanzivno, preferirao sam ga u odnosu an Kondogbiu ali ako možemo obojicu još i bolje :mrgreen:.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jun 2015, 00:21

A dobro, nisam fakat pratio Francuze toliko, ali ono što sam uspio vidjeti je da čovjek igra par metara iza ostalih u veznom redu i uglavnom ima zaduženja da presijeca protivničke napade. Ne kažem da je čovjek loš, daleko od toga, zato sam i napisao da mu statistika ide u prilog, ali nisu na mjestu poređenja sa igračima u većim i jačim klubovima.

A primjetio sam da navijači Intera vole porediti svoje igrače sa igračima Juventusa. Pa često izađe da je npr Kovačić bolji od Pogbe, Guarin od Vidala, Juan Jesus od Bonuccia, Handa od Buffona i sl. A sve to zbog neke statistike....
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jun 2015, 00:50

Valjda vlasnik Porta ili ko vec blokirao transfer Martineza u Atletico. Zeli da ispostuje usmeni dogovor sa Milanom. Ja tog Martineza sad ne bih nikako doveo,zdrao :kafa:
Trener Shakhtara Lucescu izjavio da su bili dogovorili sve sa Al Ahli-em oko Luiza Adriana,ali igrac nije htio ici u UAE. Sada ce se vratiti sa pregovorima sa klubovima koji su ranije bili zainteresovani za njega a to su Milan,Roma i Monaco.
Bertolacci dolazi na lijecnicki pregled u Ponedjeljak.
Sky prenosi da bi Rami mogao biti ukljucen u ponudu za Baccu.
Faraon izjavio da ostaje jer mu se kao svidja projekat,bla bla bla.
Toliko :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jun 2015, 01:17

Ne vjeruj svemu sto se pise :mrgreen:

Jedina istina je da ste kupili Bertollacija.Ovo ostalo je daleko od realnog.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 27 jun 2015, 01:18

Curva Sud potvrdila da neće doći na okupljanje igrača 3. Jula pred Casa Milan.
Ovo je njihov jedan od vida protesta protiv uprave Milana koja nije uspjela da dovede vrhunske igrače kako su obećali.

Upravu su, Witsel i Bacca nisu igrači koji će nam donijeti slavu.

El Shaarawy : "Mihajlović je na mene ostavio dobre impresije, ćaskali smo nekoliko minuta. Veoma je posvećen i nadam se da nas može vratiti na pravi put."
"On je trener koji se oslanja na mlade snage, razgovarali smo o taktici 4-3-1-2 i mene vidi na poziciji Trequatriste baš kao što sam igrao u Padovi."

Također i Mihajlović je izjavio da će El Shaarawy igrati veliku ulogu u njegovom planu. Znači Trequatrista El Shaarawy :njanjanja:

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jun 2015, 01:47

@Manuel ako sam prenio informacije ne znaci da vjerujem u iste :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jun 2015, 10:18

Meni se ne svidja ta pozicija za faraona, ja bi njega u napad gurnuo, nije mi on za pozicije koju je igrao kaka, hmmm

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []