FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nesto kontam nije Ostri los golman, naprotiv... Nece biti drama i ako on bude branio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dzeno je vec izjavio da je ostri pogresna investicija. E sad dali nasi imaju zamjenu za delaca to neznam. Delac je preskup (jes da vrjedi) al puno para i sigurno ga nebi celzi prodo bez 3- 4 miliona € negdje sam cito da je mateja produzijo jos 2 godine sa celzijem.
Mozda je husara bio u pravu za pirica i njegovim rukama ko u orla hehehhehhe. Dalekomu kuca od titove 38 b bila.
Mozda je husara bio u pravu za pirica i njegovim rukama ko u orla hehehhehhe. Dalekomu kuca od titove 38 b bila.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bas tako, ali sigurno se uvelike radi na golmanuSabinho je napisao/la:Ma nesto kontam nije Ostri los golman, naprotiv... Nece biti drama i ako on bude branio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa naravno da nece. Samo da nebude u evropi kao Bandovic da ne ispadnemo zbog njegovog neiskustva i gresaka o tome ja razmisljam. Ipak je Delac klasa vise i to se vidi. Za ligu je svakako dobar jer imamo prejak tim. Nije branio prvenstvo i sad tek tako da uskoci od jednom protiv Lecha, neznamSabinho je napisao/la:Ma nesto kontam nije Ostri los golman, naprotiv... Nece biti drama i ako on bude branio.

Ma nasi su nasli zamjenu 100% samo su dali neki rok za chelseu o odgovoru za mateja mozda iduce hefte I golman novi potpise a I matej se vrati on je sa svojim klubom na pripremama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bit ce sve uredu braco, naci ce se vec neko rjesenje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Stipi Pletikosi ističe ugovor za koji dan.. Idemooo

Sto se tice junora posudit sve u visoko nek se bosna vrati pl ..steta za juniore al niko nije kriv kad sa djecom taksisti rade limari iz gp puta ...cudime da nasi nisu Envera uzeli da bude trener golmana, bar bi imali dobrog trenera golmana. Posto je u FCS najteze uspjet mladom igracu zato sto je FCS najveci klub u drzavi i takvi klubovi nemaju strpljenja. Znaci moras bit Said huseinovic alen skoro super starovi a od prosjeka da napravis igraca moras imati VRHUNSKE TRENERE da bi djecu mogli pripremit (psihicki i dizicki) za iskorak u seniorskoj ekipi
36 godina samo standardan je bio cak i zadnju sezonu branio 32 utakmice za Rostov. 112 Utakmica branio za HrvatskuBenjooJutub je napisao/la:Stipi Pletikosi ističe ugovor za koji dan.. Idemooo![]()

Potpises ga na 6 mjeseci **** ga

- BenjooJutub
- Kontakt:
Van Der Sar bio u top 3 na svijetu sa 39 godina.. Mada teško je pričati o Pletikosi i sličnim, ne zbog reputacije Sarajeva nego zbog loše reputacije lige. Trebo je Tan kupiti cijelu ligi i svima barem infrastrukturu sredit, tad bi mozda i dolazili bolji igračiAjax je napisao/la:36 godina samo standardan je bio cak i zadnju sezonu branio 32 utakmice za Rostov. 112 Utakmica branio za HrvatskuBenjooJutub je napisao/la:Stipi Pletikosi ističe ugovor za koji dan.. Idemooo![]()
![]()
Potpises ga na 6 mjeseci **** ga![]()
a ako napravimo nesto u Evropi ili on pokaze fenomenalnu formu jos produzis. Buffon sa 37 godina brani finale lige prvaka. Neki Golmani mogu duze da igraju od igraca i to nije nimalo rijetko.

Ma Pletikosa je sigurno jeftiniji puno od Delaca. Samo sa njim je problem sto je on kratkotrajno rjesenje. A da bi koristio protiv Lecha ( i sljedecih protivnika ako ih bude ) to bi vjerovatno jer je ocigledno u punoj trenaznoj formi a da o iskustvu sa EP/SP i ne govorim. I nevidim nikako da je Ostrakovic tu bolje rjesenje. Mozda to i nije lose jedan ovako stariji golman a Ostrakovic bi imao vise prostora u Premijer ligi i neka se nauci od ovako iskusnog golmana. 

Ne kontam te baš, kao da vjeruješ da već ove ili naredne sezone možemo u grupe. Ja ne mislim tako.Ajax je napisao/la:@hilmo Plakala, Mihojevica, Andjusica, Kobiljar mozda cak Kovacevica posudit u nekog premijerligasa pod uslovom da ce igrati bar preko 50% utakmica. Predobri su to igraci da igraju Federalnu. Ali ako nemoze Premijer ligu onda bolje i Federalnu nego da sjede na klupi. Njima treba iskustvo.
Zašto onda ulagati desetke miliona KM u akademiju ako nekima odmah nakon izlaska iz juniora nećeš dati priliku? Ovima koje si nabrojao ne trebau nikakvi prvoligaši ili osrednji premijerligaški klubovi za napredan, nima treba FK Sarajevo za napredak, a su tako razmišljali ostali bi u Trebinju, Bihaću, ili u SAD-u.
Mihojević i Anđušić moraju ove sezone dobiti priliku da igraju mnogo više nego neki ranije. Ako se to ne desi posumnjat ću u ono što svi pričaju na svakoj press konferenciji. Prvi pik za prodaju na ljeto naredne godine po meni je Duljević, naravno ako bude na nivou kao do sad i bolji, e šta treba sad opet tražiti kojekavog "kapitalca", pripaliteta iz Srbije ili preskupog latinoamerikanca, bolje je do tad da Nemanja dobije priliku.
Nemamo toliki pritisak da se nešto mora kao prethodnih sezona i ako nekog od ovih akademaca ne afirmišemo malo, bojim se da ćemo polati lošu sliku svim potencijalnim članovima Akademije u narednom periodu.
Pominjao sam ih ranije, Kadušić, Herić, Veladžić, Handžić, Klarić i Burović su igrači koji imaju potpisan ugovor, e njih možemo poslati na posudbe. Ne treba zaboraviti da su Alem Plakalo, Alija Čulov, Haris Muharemović, Adnan Hrelja igrači koji su sigurno u određenom procentu na našem platnom spisku. Oni po meni nemaju kvalitet za FKS i treba ih se riješiti.
- Evolution87
- Kontakt:
Kad bi kako mogli dogovoriti da ovu sezonu placamo Delaca, ali uz uslov da ce se nama prikljuciti nakon isteka ugovora sa Celzijem.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dovedeš ako mozes naravno Pletikosu nek potpise na godinu dana i taman kad slijedeće godine istekne ugovor Delacu dovedes ga kao svog golmanaAjax je napisao/la:Ma Pletikosa je sigurno jeftiniji puno od Delaca. Samo sa njim je problem sto je on kratkotrajno rjesenje. A da bi koristio protiv Lecha ( i sljedecih protivnika ako ih bude ) to bi vjerovatno jer je ocigledno u punoj trenaznoj formi a da o iskustvu sa EP/SP i ne govorim. I nevidim nikako da je Ostrakovic tu bolje rjesenje. Mozda to i nije lose jedan ovako stariji golman a Ostrakovic bi imao vise prostora u Premijer ligi i neka se nauci od ovako iskusnog golmana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
ako se ne vrati Delac ,ostrakovic je broj jedan i to je kraj price

Sto se mene tice- miran sam k'o beba. Ciljano dovedena pojacanja, popunjene deficitarne pozicije ekstra igracima. Svaki igrac ima minimalno jednu alternativu, ima par polivalentnih igraca koji mogu igrati na vise pozicija. U svakoj liniji imamo barem jednog klasnog igraca, visegodisnji ugovori, sve uredno i decidno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
@hilmo ako zelimo da Sarajevo postane bosanski Dinamo ili Partizan onda je ovakva realnost. 10-15 igraca ce biti u najboljim igrackim godinama puni iskustva ( ili ovi vrhunski malo stariji kao sto su Benko, Stepanov ) i to ti je kostur ekipe. Onda ti treba par ovih starijih igraca za rotacije. I jednostavno tesko je tu uklopit naprimjer 5 juniora i dati ima potrebnu minutazu da napreduju. Posebno jer ce prvenstvo biti sve neizvjesnije znaci sa malo laganih utakmica. Po meni od tih pet. sest igraca zadrzis dva, tri a ostale posudis nekom premijerligasu i pratis razvoj njihov. Pa ih prikljucis sljedece sezone kada napreduju. Posebno ako znamo da Dzeno ne voli previse da rotira. Nisu svi kao Radovac pa da mogu sa 17 igrati potpuno ravnopravno sa seniroima. Nekima treba par sezona iskustva u losijem klubu pa da pokazu svoj maksimum. Pa jedan Modric nije imao mjesta u Dinamu pa je igrao premijer ligu gdje je stekao koristno iskustvo prije nego sto se je vratio njima. Sto se mene tice moze biti i 5 juniora u prvih 11 samo pod uslovom da imaju potreban kvalitet.
A sto se tice evrope treba vec sada ici na prolaz a ne cekat dvije godine. Ko zna sta ce biti kroz dvije godine i kakav ce biti protivnik tada. Tako je bar moje misljenje i slazem se da treba mlade igrace afirmisat i da je to pravi put.
A sto se tice evrope treba vec sada ici na prolaz a ne cekat dvije godine. Ko zna sta ce biti kroz dvije godine i kakav ce biti protivnik tada. Tako je bar moje misljenje i slazem se da treba mlade igrace afirmisat i da je to pravi put.
Pa mi imamo isto mišljenje onda, bar što se tiče ovog citirano, samo sam ja malo detaljnije napisao gore. Nisu samo Mihojević, Anđušić i Plakalo juniori (ako je Emir još juniorAjax je napisao/la: I jednostavno tesko je tu uklopit naprimjer 5 juniora i dati ima potrebnu minutazu. Posebno jer ce prvenstvo biti sve neizvjesnije znaci sa malo laganih utakmica. Po meni od tih pet. sest igraca zadrzis dva, tri a ostale posudis nekom premijerligasu i pratis razvoj njihov. Pa ih prikljucis sljedece sezone kada napreduju.

- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tice odlazaka juniora u druge klubove, mislim da je upravo iz tog razloga nasa uprava ostvarila partnerske odnose sa Bosnom V. Vjerovatno imaju cilj ulazak u Premijer ligu za jedno 2,3 godine (neide im na ruku sad skracenje lige jer ce borba biti zesca). Mada nebi bilo lose kad bi isti odnos uspotavili sa novim PL Mladost DK, njima bi super doslo jer su ovi nasi igraci iz drugog plana sigurno bolji od njihovih. Ako potpise Barbaric mislim, da ce nas Dzemica napustiti ili ti Baric-Protic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mladost, Travnik, Velez. Velez bi bio idealan jer oni imaju istoriju dobrog rada sa mladim igracima i vjerovatno ostaju u ligi. Samo trenutno je to malo teze. Poslat im ovih par juniora ali i ove starije ( Baric - Protic ) u paketu ili bar prodat im jeftinije. Jer nece ti neki klub razvijat igraca ako on nema koristi od toga. Znaci ako cete razvijat nase mlade igrace evo vam jos par starijih koji su vam potrebni.ElCartel11 je napisao/la:Sto se tice odlazaka juniora u druge klubove, mislim da je upravo iz tog razloga nasa uprava ostvarila partnerske odnose sa Bosnom V. Vjerovatno imaju cilj ulazak u Premijer ligu za jedno 2,3 godine (neide im na ruku sad skracenje lige jer ce borba biti zesca). Mada nebi bilo lose kad bi isti odnos uspotavili sa novim PL Mladost DK, njima bi super doslo jer su ovi nasi igraci iz drugog plana sigurno bolji od njihovih. Ako potpise Barbaric mislim, da ce nas Dzemica napustiti ili ti Baric-Protic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], keli, miguelramos, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, Sinfoc1986 i 88 gostiju.