FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kenozoik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kenozoik » 27 jun 2015, 09:00

Mihojevica obavezno negdje na posudbu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2015, 09:13

Kelava bi mogao uletiti umjesto Delaca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 27 jun 2015, 09:20

Pa šta nam ovo rade moj Nedime, pardon Ibrače, ne mogu ni osvanuti a da se neko novo lice ne pojavi :opaopa: :opaopa:
Mosa RajvoSa

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 27 jun 2015, 09:22

Dobar igrac,glavni stub odbrane ce biti sa Stepanovom ali mi zao Tatka :(
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 27 jun 2015, 09:28

Sorry Lilicum...o drugom se liku radi. Welcome Barbaric. Samo pokazio ono sto znas ...prejak stoper

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jun 2015, 09:29

Aerodromsko je napisao/la:Dobar igrac,glavni stub odbrane ce biti sa Stepanovom ali mi zao Tatka :(
To je fudbal, ako su kvalitetniji od Tatka onda neka igraju ispred njega..
Mislim da na pocetku nece Tatko ispadti iz prvih 11, al vremenon sigurno, ako se ovi pokazu kao pravi igraci..

Mada, duga je sezona.. Kartoni, povrede, nikad ne znas sta moze biti..

Ja sam protiv gomilanja, al tri jaka stopera i jedan junior je idealno za jednu ekipu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 27 jun 2015, 09:30

Tatko je kapiten i ja mislim da ce igrati sigurno, morali su dovesti dva stopera barem zvog prve tekme :D sve mi je ovo ekstra, kao san, malo mi zao Delaca ali garant ce se i to zavrsiti, ma opusteno ko na slaufu :cool:
Mosa RajvoSa

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2015, 09:36

Još samo da Ikande potpise više i ako može golman na nivou Delaca nas je sigurno prolaz.
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 09:41

@bk e cuj sad prolaz... opet je Lech favorit, al nase sanse su sad dosta vece, valjda ih stisnemo i zgazimo na Kosevu.
Al nista ne garantuje siguran prolaz, taman kad bi doveli Pjanica.

Jel zna neko koji igraci idu u Jelah?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 27 jun 2015, 09:42

BosnianKingdom je napisao/la:Još samo da Ikande potpise više i ako može golman na nivou Delaca nas je sigurno prolaz.
Vidjece se sa njim jos, nisu mu bas cisti papiri cuo sam ali i dalabu je kazu
Mosa RajvoSa

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2015, 09:45

Ma znm da je Ikande luđak ali dosta je igrača tako bilo pa se smiri, najbolji primjer Tevez..

Gledam na TM u Lechu imaju 2-3 sjajna igrača od 20-23 godine koji vrijede 1m+ sigurno su dobri..
Sabrine mi moje!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 09:52

es konam u vezi tog feder kluba . Najpamenije bi nam bilo da sezonu poslije ove kad ispadnu klubovi i kad bude liga 12 gdje ce svaki klub biti jako vazan da ko Mamic koji je mora se priznati najveci maher na ovim prostorima dovedemo nasu Lokomotivu u Premier ligu. Sto za napredak mladih so za bodove . Bosni sljedece sezone posudit jake igrace i uvest ih u ligu .o se mora preslikat od Mamica . On iz Lokomotive vuce sve najbolje u Dinamo a posudi im 12 igraca .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2015, 09:55

paulus je napisao/la:es konam u vezi tog feder kluba . Najpamenije bi nam bilo da sezonu poslije ove kad ispadnu klubovi i kad bude liga 12 gdje ce svaki klub biti jako vazan da ko Mamic koji je mora se priznati najveci maher na ovim prostorima dovedemo nasu Lokomotivu u Premier ligu. Sto za napredak mladih so za bodove . Bosni sljedece sezone posudit jake igrace i uvest ih u ligu .o se mora preslikat od Mamica . On iz Lokomotive vuce sve najbolje u Dinamo a posudi im 12 igraca .
Bas to, razvijaju ti igrače,a uvijek u sredini tabele,a uvijek sigurni bodovi :ljepota:
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 10:02

Samo da li bi Visocani htjeli da budu to nama? Imaju i oni valjda neke ambicije, nisu poput lokomotive, jedini su klub u gradu, imaju i svoje navijace..
Bilo bi odlicno kad bi se to uradilo, ukoliko bi oni htjeli da budu filjala .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:03

BosnianKingdom je napisao/la:
paulus je napisao/la:es konam u vezi tog feder kluba . Najpamenije bi nam bilo da sezonu poslije ove kad ispadnu klubovi i kad bude liga 12 gdje ce svaki klub biti jako vazan da ko Mamic koji je mora se priznati najveci maher na ovim prostorima dovedemo nasu Lokomotivu u Premier ligu. Sto za napredak mladih so za bodove . Bosni sljedece sezone posudit jake igrace i uvest ih u ligu .o se mora preslikat od Mamica . On iz Lokomotive vuce sve najbolje u Dinamo a posudi im 12 igraca .
Bas to, razvijaju ti igrače,a uvijek u sredini tabele,a uvijek sigurni bodovi :ljepota:
Mislim ako smo pametni a mislim da ova uprava jest da je o model kojim treba raditi , Uvedes Bosnu i kad postanes dovoljno jak i Bosna stabilna onda se siris , eno Mamic sad osim Lokomotive ima utjecaj u Istri Osjeku sve posudjeni igraci. Dinamo ima oko 40 igraca po sezoni ako ne i vise normalno da ces nac 16 da valja plus sto su dosli do tog da diktiraju cjenu , sto bi po meni Sarajevo trebalo poce odma radit , ne kao Dinamo al npr Cimirot moze zaradit Sarajevu sam vise od pisljivih 600.000 eura koliko spominju .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:05

Al definitivno ne ove sezone , sad Bosni treba pomoc da ostane u Prvoj ligi federacije jer i tamo ce ispast masa klubova a sljedece sezone im dat ove trece i cetvrte igrace Sarajeva i nek udju u PL.Evo ovaj Rijad , bolje da igra nego da sjedi na tribinama isto i Kova

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:08

FrancescoTotti je napisao/la:Samo da li bi Visocani htjeli da budu to nama? Imaju i oni valjda neke ambicije, nisu poput lokomotive, jedini su klub u gradu, imaju i svoje navijace..
Bilo bi odlicno kad bi se to uradilo, ukoliko bi oni htjeli da budu filjala .
Mislis so bi bili Premijeligasi .Zato so taj uspjeh ne mogu postic sami, Imamo Ihtijarevica u klubu i plus u Visokom je kamara Hordasa .Ne znam koliko znate al svaki derbi i vaznija tekma kamara ljudi iz Visokog je na Kosevu.Ma joj filijala , za njih niko nece otvoreno moc rec da su filijala bas zato so su i drugom gradu a niko ne moze zabranit posudjivanje igraca . Pa svi veci klubovi u ovako manjim ligama to rade. jedino gdje ima para puno u ligama za to nema potrebe , npr EPL gdje jedan Newcastle koji se jedva spasio ce samo od elevizijskih prava dobit oko 70 miliona eura .A ove osale lige sve je to tako .I Sarajevo treba to iskoristit , na kraju krajeva ne mraju bit filijala u smislu da pustaju a dovoljno je dobro da imamo poslat gdje igrace da igraju jake tekme .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 jun 2015, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 27 jun 2015, 10:13

hilmo je napisao/la:Hrvati nemaju neki uspjeh sa mlađim kategorijama ali imaju sa A selekcijom, dok Srbija obrnuto a nas nema nigdje. Talenata imamo samo što ne znamo da radimo.

I da, stroga kontrola odnosa Mihojevića i Stepanovog van terena da ga ne bi privolio da ode igrati tamo.

Stroga kontrola odnosa? Čemu forsirati? Ne radi se o klubu, nego o reprezetaciji...nek igra za madagaskar ako ga osjeća svojom domovinom...a ovaj ako ima (a ima...) nek mu prenese nešto od iskustva koje ima...a mali nek bira repku srcem i to svako treba poštovati...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 10:14

I ko sad da bude u odbrani? Ocekujem tandem Stepanov-Barbaric protiv Lecha (iako su neuigrani), ali u ligi, da li ce to biti Tatko-Stepanov ili ona prva varijanta.
Neki od vas ce me napast, al ja bi Tatka na klupu, uz svo duzno postovanje, previse mi je njezan.
Ako ce Barbaric biti na nivou igara koje je pruzao u Dinamu, ja ne bi razmisljao ni sekunde.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:16

mohz87 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Hrvati nemaju neki uspjeh sa mlađim kategorijama ali imaju sa A selekcijom, dok Srbija obrnuto a nas nema nigdje. Talenata imamo samo što ne znamo da radimo.

I da, stroga kontrola odnosa Mihojevića i Stepanovog van terena da ga ne bi privolio da ode igrati tamo.

Stroga kontrola odnosa? Čemu forsirati? Ne radi se o klubu, nego o reprezetaciji...nek igra za madagaskar ako ga osjeća svojom domovinom...a ovaj ako ima (a ima...) nek mu prenese nešto od iskustva koje ima...a mali nek bira repku srcem i to svako treba poštovati...
Jest , slazem se , bolje da igra za Srbiju nego da igra za nas a istetovira RS i napravi problem ko onaj degen .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, Bejker, bordobijeli, Dobar, Hajdeee, nedimmmm1337, Proximic, Tarapi, VolimoSarajevo i 107 gostiju.