NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Pappy
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Pappy » 16 jun 2015, 20:58

SamoTravnik je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ništa novo. Travnik svaki prelazni rok dovede 10-12 igrača, i zadrži se njih 4-5 do kraja sezone. :D
Napisao je da Vitez dovodi 10 igraca a ne Travnik.
Aa, pa vidim da je na temi Travnika pa kontam o vama priča.

Ali i u Travniku će tako bit, zar ne ? :D

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 19 jun 2015, 12:10

Pappy je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ništa novo. Travnik svaki prelazni rok dovede 10-12 igrača, i zadrži se njih 4-5 do kraja sezone. :D
Napisao je da Vitez dovodi 10 igraca a ne Travnik.
Aa, pa vidim da je na temi Travnika pa kontam o vama priča.

Ali i u Travniku će tako bit, zar ne ? :D
Ovaj put nece. Ostat ce vecina od prosle sezone i mozda 2-3 nova igraca i to je to.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 23 jun 2015, 15:04

Danas bi trebala doći dvojica novih pojačanja,ne znam tacno ko su, ali informacija je provjerena. :D

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 jun 2015, 09:18

Na Piroti ponovo rasulo.Prozivka odgodjena.Nihad Selimoovic najavio povlačenje zbog nerada svih ostalih u klubu.Čovjek vidio koliko je sati i da samo djabe baca novac.Niko nece qurcem da mrdne i covjeku dopizdilo.Niko od igraca gotovo nema ugovor potpisan...Ako se odmah nesto ne rjesi propast...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 jun 2015, 10:19

slobodnjak je napisao/la:Na Piroti ponovo rasulo.Prozivka odgodjena.Nihad Selimoovic najavio povlačenje zbog nerada svih ostalih u klubu.Čovjek vidio koliko je sati i da samo djabe baca novac.Niko nece qurcem da mrdne i covjeku dopizdilo.Niko od igraca gotovo nema ugovor potpisan...Ako se odmah nesto ne rjesi propast...
Sve je to tako kako si ti napisao ali sutra ce vec biti druga prica. Nihad ce ostati, igraci su tu i svi nastavljaju samo da on potvrdi, prema tome i nije bas neko rasulo, najveci problem je uprava i MIdhatovi igraci koje apsolutno boli ona stvar za klub i nece ni marke da uloze a on je do sada 95% svojih para dao, trazio je u par navrata da se klub privatizuje sto naravno elita iz SDA neda, tako da je jedino jedna stvar sigurna, ako ne dopuste da Nihad uzme klub on ce mozda i na polusezoni otici, ako ne tad na kraju sigurno.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jun 2015, 12:30

Selimović ostaje koliko ja znam. A u pregovorima ste sa dva nekadašnja fudbalera Slavije. Zadnjim veznim, i bekom.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 27 jun 2015, 14:43

Sutra zakazana prozivka, Selimovic valjda ostaje

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 jun 2015, 16:25

Pa normalno da ostaje, ja sta napisem to mora tako biti. :thumbup:
Pappy upravu si ali nije jos zavrseno, mozda i drugi dodju u kombinaciju.

Evo sa zvanicne stranice:

Šef stručnog štaba Almir Memić zakazao je prozivku nogometaša Travnika za nedjelju, 28.juna u 17,00 sati, na stadionu “Pirota”.

Na prozivci se očekuju svi igrači koji su završili prethodnu sezonu, a očekuje se i dolazak nekoliko novih igrača. Igrači su u ljetnoj pauzi radili po planu i programu koji su dobili od stručnog štaba, tako da se očekuje da će se vratiti potpuno spremni.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jun 2015, 16:27

Ja znam za ovu dvojicu, da su blizu. :D

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 jun 2015, 16:29

Pappy je napisao/la:Ja znam za ovu dvojicu, da su blizu. :D
Znat ce se sve uskoro. :D

delegat
Kontakt:

Post Postao/la delegat » 27 jun 2015, 18:06

Sto je sadikovic prešao u Vitez

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 jun 2015, 19:04

@delegat
Ponudili mu bolje uslove.

Prozivci su se odazvali sljedeći igrači Nurković, Terzić, Nuhić, Ribić, Čivić, Čurić, Jašarević, Durak, Peco, Varupa, Fazlić, Smajić, Kadrić, Đogić dok su opravdano odsutni kapiten Dudić, Aleksić, Kovač i Musić.
Treninzima je priključeno i pet juniora : Gazić, Muratagić, Ramulj, Đulabić, Đaja i Haračić.
U nastavku pripremam Vezira pridružit će se i nekoliko kvalitetnih i ciljanih pojačanja.

Drago mi je vidjeti da Durak dolazi sebi i ako bude sve ok, ove sezone ce i zaigrati a to je sigurno pojacanje.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 29 jun 2015, 19:58

Zna li možda neko da li se vratio Lastro, danas prolazim pored stadiona i stanem da pogledam trening malo, kad on tamo.Znam da se pričalo da u Vitez opet ide.
Isto tako sam vidio još jednog novog momka, ali ne znam tacno ko je.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 jun 2015, 22:13

TravnikBoy je napisao/la:Zna li možda neko da li se vratio Lastro, danas prolazim pored stadiona i stanem da pogledam trening malo, kad on tamo.Znam da se pričalo da u Vitez opet ide.
Laštro je u Februaru potpisao ugovor s Osjekom.Došao je kao slobodan igrač i potpisao na godinu i 6mjeseci.Igrao je dobro i čisto sumnjam da će ga Osjek pustiti...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 29 jun 2015, 23:31

slobodnjak je napisao/la:
TravnikBoy je napisao/la:Zna li možda neko da li se vratio Lastro, danas prolazim pored stadiona i stanem da pogledam trening malo, kad on tamo.Znam da se pričalo da u Vitez opet ide.
Laštro je u Februaru potpisao ugovor s Osjekom.Došao je kao slobodan igrač i potpisao na godinu i 6mjeseci.Igrao je dobro i čisto sumnjam da će ga Osjek pustiti...
Lasto je u Travniku, u Osijeku su vec doveli zamjenu za njega.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 30 jun 2015, 20:40

Još neki crnoputi igrač je došao, ne znam zašto službena stranica ne objavljuje, ali eto nek smo i mi krenuli sa pojačanjima. :D

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 30 jun 2015, 22:41

TravnikBoy je napisao/la:Još neki crnoputi igrač je došao, ne znam zašto službena stranica ne objavljuje, ali eto nek smo i mi krenuli sa pojačanjima. :D
taj crnoputi je produžio za Vitez a Laštro nabija cijenu

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 30 jun 2015, 22:46

TravnikBoy je napisao/la:Još neki crnoputi igrač je došao, ne znam zašto službena stranica ne objavljuje, ali eto nek smo i mi krenuli sa pojačanjima. :D
Bit ce sve objavljeno samo polako, taj i jos neki igraci su (ili ce biti) na probi ali nece se svi zadrzati koji dodju.
Imat cemo finu ekipu, vecina je starih igraca plus Neven Lastro i Durak i jos 2 pojacanja ako sve bude kako treba.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 01 jul 2015, 16:28

Radosavljević Duško, bivši igrač FK Slavije, novo je pojačanje NK Travnika.
Idemo dalje. :D Kroz koji dan, bit ce jos koje novo ime.
Klub na sljedecoj skupstini ce predstaviti nacrt novog statuta po uzoru na FK Sarajevo, za divno cudo elita SDA podrzava da se klub djelomicno privatizuje.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 02 jul 2015, 12:33

Kouadio i Plakalo došli na posudbu iz FK Sarajevo, objavljeno i na sluzbenoj stranici.
Sutra putuju na pripreme u Fojnicu do 17. jula, a u nedjelju protiv Bosne iz Visokog prva utakmica.
Sada imamo prilično solidan tim, pogotovo ako Lastro ostane.
Lijepo je vidit da se napokon daje prilika i omladincima, nekoliko juniora trenira sa prvim timom i idu na pripreme sa njima, Kadric je već potpisao ugovor na kraju prošle sezone i dobivao je priliku nekoliko utakmica. :thumbup: :clap:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 18 gostiju.