FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:19

FrancescoTotti je napisao/la:@bk e cuj sad prolaz... opet je Lech favorit, al nase sanse su sad dosta vece, valjda ih stisnemo i zgazimo na Kosevu.
Al nista ne garantuje siguran prolaz, taman kad bi doveli Pjanica.

Jel zna neko koji igraci idu u Jelah?
Samo nas strah nas moze izbacit olako . Mislim ne treba se bojati tog Lecha , vec sam pisao ako ih je mogao Litvanski i Islandski treceplasirani izbacit onda moze i Sarajevo. Meni samo je Delac bitan i mozda mozda Stojceva poziciju pokrit kad ga ne ide jer Alispahic nista nije pokazao , po meni sad ne znam slazel se ko .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:23

FrancescoTotti je napisao/la:I ko sad da bude u odbrani? Ocekujem tandem Stepanov-Barbaric protiv Lecha (iako su neuigrani), ali u ligi, da li ce to biti Tatko-Stepanov ili ona prva varijanta.
Neki od vas ce me napast, al ja bi Tatka na klupu, uz svo duzno postovanje, previse mi je njezan.
Ako ce Barbaric biti na nivou igara koje je pruzao u Dinamu, ja ne bi razmisljao ni sekunde.
Ne znam kolko je dobro dva Halfa koja nisu igrali sa ostalim igracima , jer ono ne znaju kako se krecu ostali . To ce biti onda citava zadnja linija komplet nova , ne znam jel to dobro za dvije tekme

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 27 jun 2015, 10:25

Barbarić i Stepanov su fenomenalna imena za našu ligu...još da vidimo u kakvom nam stanju dolaze i aBd da ih ne budemo morali čekati dugo za neku nama prihvatljivu formu...bit će to vrhunski posao..
Delača još da riješe i bilo bi vanserijski odrađen prijelazni rok..

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 27 jun 2015, 10:25

Pocelo je! Uzivajmo braco!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2015, 10:28

Čiji li će papiri opet hebavati stvari, mi svake sezone noramo imati jednog takvog.
Prema svemu sudeći protiv Lecha će ma teren istrčati zadnja linija koja nikad zajedno nije igrala. Zato Dženo na pripremama maksimalno mora forsirati zadnju liniju u sastavu Puzigaća-Stepanov-Barbarić-Hebibović da bi se što bolje uigrali. Radi se o kvalitetnim igračima tako da im neće trebati puno vremena.

Što se tiče ove moje opaske za Marka, ni ja s tim nemam problema neka igra za koga hoće, ali ima onih drugih koji bi uvijek stvarali lošu atmosferu i samim tim njemu odmagali.

EDIT:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/kob ... ajevo/2400
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 10:35

Slazem se da zadnja linija Hebibovic-Barbaric-Stepanov-Puzigaca izgleda strasno, bar za nasu ligu. Valjda bude nekog hajra protiv poljaka, a i ne mora, mi treba da znamo da uopste nemamo neki imperativ ni cilj u europi, tu smo da uzivamo.

i da @mohz87 kad pogledas da smo prije sedmicu pricali kako se svi pojacavaju osim nas, zrinjski ce nas ubit, sloboda ce se borit s nama za prvo mjesto i sad pogledas ova nasa pojacanja..pa mi smo bosanski Bayern!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jun 2015, 10:39

heboga više barbarić, kakav više barbarić polovnjak pravi... dok nam komšije uzimaju kapitalce na toj poziciji poput hodžurde ibrak seoska lola nam već drugog polovnjaka na istoj poziciji prodaje pod muda za bubrege preko svojih talova..

:rol:
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 jun 2015, 10:44

hifans je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Posto nisam u toku odakle je barbaric, pozicija ? :mrgreen:
Zadnju polusezonu igrao u Splitu i bio standardan, prije toga igrao za Sturm. Igra na poziciji štopera, a može bit koristan i na zadnjem veznom/desnom bočnom. Kao junior bio veliki potencijal u Dinamu, tad mu je vrijednost po TMu bila oko 1,5 miliona. Visok, jak u duelima, dobar u skoku... Uglavnom klasa za našu ligu, i ako dođe bit će pojačanje.
Hvala pasa na odgovoru i da mu pozelimo dobrodoslicu sad nam je prejaka odbrana. ;)
04.10.2009 !!

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2015, 10:49

hilmo je napisao/la:Ustajte ljudi stiglo novo pojačanje !!!! :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[youtube][/youtube]

Jos samo golman :wave: :wave:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2015, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 27 jun 2015, 10:49

paulus je napisao/la:es konam u vezi tog feder kluba . Najpamenije bi nam bilo da sezonu poslije ove kad ispadnu klubovi i kad bude liga 12 gdje ce svaki klub biti jako vazan da ko Mamic koji je mora se priznati najveci maher na ovim prostorima dovedemo nasu Lokomotivu u Premier ligu. Sto za napredak mladih so za bodove . Bosni sljedece sezone posudit jake igrace i uvest ih u ligu .o se mora preslikat od Mamica . On iz Lokomotive vuce sve najbolje u Dinamo a posudi im 12 igraca .
Drugim rijecima zelis da i vasa liga postane neregularna kao sto je i nasa. Tebi se cini regularnim da mamic u jedan klub salje 12 igraca? U klub koji prakticki nema vlastith igraca pod ugovorom nego se sve odvija na nacin da mamic nekom igracu raskine ugovor, naredi mu da potpise za lokomotivu, a nakon jedne sezone ga kupi nazad za milijun eura i na taj nacin financira lokomotivu. Filijala i maticni klub ne smiju igrati u istoj ligi. Kao sto je to slucaj sa barcelonom i barcelonom B

http://www.tribina.hr/topics/slug/kamo- ... okomotive/
Zadnja izmjena: jandro, dana/u 27 jun 2015, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:51

Ja nisam gledao Barbarica i ne znam sto se spominje covjek dok i ako potpise.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 27 jun 2015, 10:51

jandro je napisao/la:
paulus je napisao/la:es konam u vezi tog feder kluba . Najpamenije bi nam bilo da sezonu poslije ove kad ispadnu klubovi i kad bude liga 12 gdje ce svaki klub biti jako vazan da ko Mamic koji je mora se priznati najveci maher na ovim prostorima dovedemo nasu Lokomotivu u Premier ligu. Sto za napredak mladih so za bodove . Bosni sljedece sezone posudit jake igrace i uvest ih u ligu .o se mora preslikat od Mamica . On iz Lokomotive vuce sve najbolje u Dinamo a posudi im 12 igraca .
Drugim rijecima zelis da i vasa liga postane neregularna kao sto je i nasa. Tebi se cini regularnim da mamic u jedan klub salje 12 igraca? U klub koji prakticki nema vlastith igraca pod ugovorom nego se sve odvija na nacin da mamic nekom igracu raskine ugovor, naredi mu da potpise za lokomotivu, a nakon jedne sezone ga kupi nazad za milijun eura i na taj nacin financira lokomotivu. Filijala i maticni klub ne smiju igrati u istoj ligi. Kao sto je to slucaj sa barcelonom i barcelonom B.
Jos ljudi 4. meni se cini :mrgreen:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2015, 10:53

paulus je napisao/la:Al definitivno ne ove sezone , sad Bosni treba pomoc da ostane u Prvoj ligi federacije jer i tamo ce ispast masa klubova a sljedece sezone im dat ove trece i cetvrte igrace Sarajeva i nek udju u PL.Evo ovaj Rijad , bolje da igra nego da sjedi na tribinama isto i Kova
:thumbup: :thumbup: :njanjanja: :njanjanja:

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 jun 2015, 10:54

Hoce li biti presica za barbarica ili ?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 10:56

jandro je napisao/la:
Drugim rijecima zelis da i vasa liga postane neregularna kao sto je i nasa. Tebi se cini regularnim da mamic u jedan klub salje 12 igraca? U klub koji prakticki nema vlastith igraca pod ugovorom nego se sve odvija na nacin da mamic nekom igracu raskine ugovor, naredi mu da potpise za lokomotivu, a nakon jedne sezone ga kupi nazad za milijun eura i na taj nacin financira lokomotivu. Filijala i maticni klub ne smiju igrati u istoj ligi. Kao sto je to slucaj sa barcelonom i barcelonom B.
Jarane moj , da Hajduk moze radit sto Dinamo radi radili bi . Slusam tu kuknjavu dole vec 10 godina . Pa 10 godina covjek uzima itulu , nije to samo radi Lokomotive , Dinamo uvjek ima najbolju ekipu , Dinamo radi prodaje igrace . Ja ne kazem da Sarajevo treba bit kaoDinamo , al Mamic je za Dinamo i Hrvatsku repku valjao . Ne kazem da Bosna treba pustat sad tekme al kazem da Sarajevu kao partner treba klub u PL radi mladih igraca kao provjera i biuld up , to nije neruglarno jer se radi u svakoj ligi.Mamicu se jedino spotice sve zato sto se covjek previse kompromitovo u javnosti .I opet mu nista niko ne moze i opet ce Dinamo uzet tiulu. Ja zelim da Sarajevo igra ligu prvaka nekad a njegov nacin se pokazao kao uspjesan .

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jun 2015, 10:57

jandro je napisao/la:
It's just buisness, nothin' personal.
Maminjo je genije koji i održava hrvatski fudbal na nivou kojem je sad!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2015, 10:58

slika :rol:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2015, 10:58

Ne sekiraj se @jandro jos uvijek ste ( Rijeka ) bolji od nas. Samo nismo ni mi vise daleko. Hajduk je vec sad losiji od Sarajeva.
:D :D :opaopa: :opaopa:

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 27 jun 2015, 10:59

paulus je napisao/la:
jandro je napisao/la:
Jarane moj , da Hajduk moze radit sto Dinamo radi radili bi . Slusam tu kuknjavu dole vec 10 godina . Pa 10 godina covjek uzima itulu , nije to samo radi Lokomotive , Dinamo uvjek ima najbolju ekipu , Dinamo radi prodaje igrace . Ja ne kazem da Sarajevo treba bit kaoDinamo , al Mamic je za Dinamo i Hrvatsku repku valjao . Ne kazem da Bosna treba pustat sad tekme al kazem da Sarajevu kao partner treba klub u PL radi mladih igraca kao provjera i biuld up , to nije neruglarno jer se radi u svakoj ligi.Mamicu se jedino spotice sve zato sto se covjek previse kompromitovo u javnosti .I opet mu nista niko ne moze i opet ce Dinamo uzet tiulu. Ja zelim da Sarajevo igra ligu prvaka nekad a njegov nacin se pokazao kao uspjesan .
Nije neregularno posudit igraca, dva, tri. Ali je neregularno da se radi ovo sto sam ti rekao. Uostalom procitaj
http://www.tribina.hr/topics/slug/kamo- ... okomotive/

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 27 jun 2015, 11:02

Ajax je napisao/la:Ne sekiraj se @jandro jos uvijek ste ( Rijeka ) bolji od nas. Samo nismo ni mi vise daleko. Hajduk je vec sad losiji od Sarajeva.
:D :D :opaopa: :opaopa:
Pa sto bih se sekirao :) samo vi napredujete. Nije to o cemu pricam. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, muhamedhulk i 41 gost.