AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Champion1
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Champion1 » 27 jun 2015, 10:42

ronaldo99 je napisao/la:Meni se ne svidja ta pozicija za faraona, ja bi njega u napad gurnuo, nije mi on za pozicije koju je igrao kaka, hmmm
po meni vrijedi probati jer sam misljenja da je bolji od honde na toj poziciji iz rzaloga sto ovaj se sporo transformise iz odbrane u napad i ne zna/ne zeli povuci loptu naprijed nego sve nesto ceka i vraca loptu nazad, ali i ja bi ga opet vise volio vidjeti u napadu, ali nek trener odluci (najvaznije nam je da igra i da trener na njega ozbiljno racuna :) )

Sto se tice Martineza ja ne bi imao nista protiv da potpise i nakon svega ovoga jer nismo u situaciji da se prsimo nesto i glumimo..
----------- Lopez------------
Abate----?------?------Antoneli
---------De Jong----------
Witsel-------------Bertoloci
-------El Saravi------
----Martinez/Bacca-Menez-----

hmm ako bi dosao barem jedan stoper onda po mom misljenju imamo ekipu koja bi se mogla boriti za evropu
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jun 2015, 11:14

Moguca formacija Milana sljedece sezone po GdS:

slika

:damn:
Mihajlovic has asked the Milan management to acquire a left-footed central defender. [GdS]
Otkupite Ogbonnu od nas. Ogbonna, Abdennour, Rami i dovedete jos nekoga. Ostalo rasprodati.
Bacca is currently Milan's first choice for the attack. The alternatives are Lukaku, Dzeko and Luiz Adriano. [GdS]
:oops:
Atalanta are interested in signing Nocerino, and he coulde be included in the deal for Baselli. [GdS]
:crazy:
Rami could be included in the deal for Carlos Bacca, according to Sky.
:thumbdown:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jun 2015, 11:29

Ovo sa mogućim sastavima je glupost, još se nismo riješili šljama niti doveli neka pojačanja. Daleko od toga da će Alex biti stoper ili da nema Nigela.

Meni je najgore to što se ne možemo riješiti debila, Zak odbija sve ponude i želi da ostane. Galliani im nafilovao ugovore pa ljudine sad mirno uživaju. Imamo najmanje 10 invalida koje treba pošutati.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2015, 11:32

E blago nama ako ce nam Saravi igrati kao ofanzivni vezni, ponovo kreativnosti ni na vidiku :zzz:
Tu treba neko poput Kake i Iska koji znaju stvoriti prostor i podvaliti loptu, a ne ovaj koji nema ni pola karakteristika koje se zahtjevaju za tu poziciju. Mislim ajde, nije na odmet probati, al' njemu ni krivom ni duznom ne gine klupa ako se kojim slucajem ne snadje tu jer ce nasi sve spickati na napadace, a ovamo stede na drugima gurajuci vec postojece igrace na neprirodne pozicije. :zzz:

curva sud nece doci u milanello radi protesta.., mozda je rano protestvovati jer ne znamo kako ce dalje teci merkato, al' je dobro kao jedna od preventivnih mjera, nek' se zna sta ocekujemo, a ne Bertolacije i pi.zde materine. :zzz:

zakardo, koji lik :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jun 2015, 11:47

Tako i treba, neka i dalje protestuju i daju im do znanja da i dalje imamo sranje od ekipe.

Mrtvi Munto bi sad da ostane, Galliani idiot da ima imalo mozga davno bi ga otjerao nakon gluposti koju je napravio. Samo kod nas je moguće da se igrači ovako ponašaju i nikom ništa.
Forza Milan!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 27 jun 2015, 12:09

Čuj Baselli i Bertolacci u prvoj postavi ispred De Jonga ....

I svi zaboravljaju da će doći taj World Class vezni igrač 100%

SRETAN ROĐENDAN JEDNOM OD NAJBOLJIH BEKOVA KOJE JE MILAN IKAD IMAO. SERGINHO, 8 TROFEJA, BEZBROJ PRODORA :bih:

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jun 2015, 13:07

Sve to ide sporo, kilavo, bezvoljno isto kao da ih puškom tjeraš da pojačaju Milan :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 27 jun 2015, 13:17

IlPrincipino je napisao/la:Moguca formacija Milana sljedece sezone po GdS:

[img]http://pbs.twimg.com/media/CIfapE3WwAAeYHf.png:large[/img]

:damn:
Mihajlovic has asked the Milan management to acquire a left-footed central defender. [GdS]
Otkupite Ogbonnu od nas. Ogbonna, Abdennour, Rami i dovedete jos nekoga. Ostalo rasprodati.
Bacca is currently Milan's first choice for the attack. The alternatives are Lukaku, Dzeko and Luiz Adriano. [GdS]
:oops:
Atalanta are interested in signing Nocerino, and he coulde be included in the deal for Baselli. [GdS]
:crazy:
Rami could be included in the deal for Carlos Bacca, according to Sky.
:thumbdown:
Mogući sastav, a mercato nije zvanicno ni poceo cccc tupana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 27 jun 2015, 16:14

Biscione je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Imbula je navikan od strane medija, većina ljudi nema pojma ko je taj igrač.
slika
Kažu slika govori više od hiljadu riječi :mrgreen:
Koliko je francuska liga i njihovi klubovi jaci od italijanske, toliko je i ta slika mjerodavna. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2015, 16:34

Odlično. Saznali smo da neće biti potrebe za dovođenjem trequartiste, jer naš genijalni mastermind smatra da tu poziciju može popuniti El Shaarawy. Ono, Kaka mu je idol, tako da sigurno nije ništa lošiji od Rikyja. :hmmmmm:

A pošto svakako nema dovoljno krilnih igrača u rosteru, 4-3-1-2 se sama po sebi nameće kao jedino logično rješenje. :ljepota:

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 27 jun 2015, 17:02

Zaccardo demantovao navode da je odbio nekoliko klubova.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jun 2015, 17:15

Ljudi imal ista od Witsela, jel ima kakvih informacija? Iskreno se nadam da ce on prihvatit ponudu, dobar je igrac, bas kakav nam treba. Ma Zakardu se davno trebalo zahvalit, isto kao i Muntariju. Vidim i Nocerino je sad tu, koliko dugo se vuku ova imena a sve sami otpad :facepalm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 27 jun 2015, 17:41

Trener Shakhtara: "Ukoliko Milan želi Luiz Adriana, treba platiti. Ponuda Al Ahlia je bila €8m i ta ponuda je bila zadovoljavajuća, međutim, Adriano želi igrati u svjetskom klubu". ‪#‎Milannews‬

8miliona je kradja...dat im 9-10miliona i dovesti ga :)

ma nema nikakvih informacija za Witsela tj. navodno on pristao da predje u milan ali zenit trazi 40 miliona
FORZA MILAN!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 27 jun 2015, 17:59

Luiz Adriano, Džeko, Bacca .. nisu igrači koji će nam donijeti "slavu". Od mene veliko NE. Gdje su ti silni milioni da se iskešira za World Class napadača pu pu puu

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 27 jun 2015, 18:13

Principe je napisao/la:Luiz Adriano, Džeko, Bacca .. nisu igrači koji će nam donijeti "slavu". Od mene veliko NE. Gdje su ti silni milioni da se iskešira za World Class napadača pu pu puu
pa bolje dati 8miliona i ustedjeti 20miliona koji ce se uloziti u vezni red ili odbranu... svakako ganjamo evropu naredne sezone a ne skudeto...po mom misljenju bi ovo bila kradja i lajlakse bi mogli dovesti upravo njega...narednim prelaznim rokovima ganjati WC napadaca
FORZA MILAN!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jun 2015, 18:47

Carlos Bacca has agreed personal terms with Milan, according to Sky.

However, Milan still need to reach an agreement with Sevilla regarding Carlos Bacca.

Sky reports that Adil Rami will not be a part of the deal for Carlos Bacca. The defender could join Lyon.

slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota:

pod hitno zaposliti i ovu hanumu u Milanu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 27 jun 2015, 19:21

Adriano u prvenstvu ima vise asistencija, sto i nije lose, uz Meneza bio bi to fin napadacki duo. Ali Saravija stavljati iza njih, pa ne znam vala...
Opet, vise sam za tu opciju Adriana da kupe za tako malu cifru jer ce ga oni svakako tusnuti, a i sami su izjavili radi finansijske situacije u klubu ne zele dopustiti da ga izgube kao free igraca u zimu.

Pazzinija moramo prodati, da bismo u slucaju Menezove povrede ili suspenzije tu ugurali Saravija, a iza onda imamo Bonu ili Hondu. Kako god pogledas, pogotovo na osnovu trenutnih novih igraca koji su dosli, mi cemo imati u sredini igraca za bacanja, a sve zajedno ne vrijedi pola banke. Suso ce opet izvisiti, nazalost momku se nikako ne da u karijeri da nadje spacan klub gdje ce igrati, ili mozda on previse zeli pa leti u velikane.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 27 jun 2015, 19:37

Agent Carlosa Bacce potvrdio je da je dogovor sa Milanom postignut, te da njegov klijent nema ništa protiv prelaska u Rossonere.
Sada još preostaje da se Milan dogovori sa Sevillom za odštetu. Već se piše da će milanski klub najvjerovatnije lansirati 30 miliona eura za 28-godišnjeg reprezentativca Kolumbije.
FORZA MILAN!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jun 2015, 20:31

Dati 30 mil. za Baccu je idiotizam, bolje da taj novac ulože u kreativca sa kojim će Faraon,Pazzo i Menez dati kamaru golova. Eto bit će Bacca igračina kad ga Monto i Bertolacci budu razigravali. Previše je to novca, bolje da su pokušali sa Adrianom koji je 3X jeftiniji.
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 jun 2015, 20:38

Bacca nije igrac kakav smo navikli da dolazi u Milan proteklih godina, ali tesko da ce wc igrac doci u Milan koji ne igra Evropu nikako, bit je iduce godine se kvalificirati se u LP, zato neka baccce samo da jos kupe prave veznjake molgo bi i biti nesto, pod uslovom da Slini ne stavlja Šerafa na poziciju ofanzivnog veznog !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []