Pa ne vrijedi.muamerc je napisao/la:@saurman, procitao sam, cini mi se Bild, da smo ponudili Manci 50mil + Svajni za Di Mariu. Aaa, sta sad?
Ruku na srce, taj nece nigdje. Dobit ce jos jednu sansu u Unitedu, ako je prokocka onda eto moze 50 milki.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pa ne vrijedi.muamerc je napisao/la:@saurman, procitao sam, cini mi se Bild, da smo ponudili Manci 50mil + Svajni za Di Mariu. Aaa, sta sad?
Pa ja, za sve ostale tu je Borusija Dortmund.Saurman je napisao/la:Današnja kupovina precjenjih igrača je postala praksa za određene klubove, ja Bayern ne želim vidjeti u tom košu.Što se tiče kupovine Ramosa zaboli me qurac hoće liga Utd platiti 15 ili 150 mil samo želim reći da zbog retardiradnog načina poslovanja određenih klubova ispaštaju i drugi.Danas za svakog musavca traže 40+ mil, sve zbog timova poput Barcelona,Real,Psg,City,Utd.
bega_afc je napisao/la:Pa ja, za sve ostale tu je Borusija Dortmund.Saurman je napisao/la:Današnja kupovina precjenjih igrača je postala praksa za određene klubove, ja Bayern ne želim vidjeti u tom košu.Što se tiče kupovine Ramosa zaboli me qurac hoće liga Utd platiti 15 ili 150 mil samo želim reći da zbog retardiradnog načina poslovanja određenih klubova ispaštaju i drugi.Danas za svakog musavca traže 40+ mil, sve zbog timova poput Barcelona,Real,Psg,City,Utd.

Duga je sezona, nije ni Rooney uvijek fit, a Bgm ne bi treb'o imat ni uvijek garantovano mjesto, neka je kapiten 100x.OnlyUnited je napisao/la:RVP bi mogao napustiti klub, jer ocito zeli dovoljno minutaze da bi bio fit za Euro. U situaciji gdje imamo Wazzu kao prvi izbor, krila te potencijalno jaku sredinu, pomenutom nema mjesta u pocetnom.
Duga je sezona, al' Robin je top napadac u poznim godinama, a sa repkom ceka svoj zadnji Euro. Treba mu sigurno blizu 30 meceva u sezoni, da bi bio fit i medju prvim pikovima u podmladjenoj holandskoj reprezentaciji.Duga je sezona, nije ni Rooney uvijek fit, a Bgm ne bi treb'o imat ni uvijek garantovano mjesto, neka je kapiten 100x.
Nudi se 60 mil za Ramosa, a za Hummelsa se nije nudilo ni 30majestic24 je napisao/la:60 mill je poslana ponuda za Ramosa. Ni centa ja vise nebih dao da sam na mjesto woodwarda. Ako ovo ne prihvate ,treba ih nabiti na qrac. Ali u tom slucaju ni pod razno im nedati De Geu ispod 50 mill pa nek se puse. Vise njima treba De Gea nego nama Ramos. Jos ima odlicnih stopera kojih se mogu dovesti
Normalno da se vise cijeni Ramos kad je duplo bolji od Njemca. Pa ja bih radije dao 60 mill za Ramosa i gledao ga u Unitedu 4 godine,nego 40 mill za Hummelsa i da je tu 6 godina.cipiripi je napisao/la:@Rooney88 nije stvar samo u parama. Izgleda više se cijeni Ramos iako ulazi u tridesete od Hummelsa koji je dokazani WC stoper, a mlađi. Istina, muče ga povrede. Bez njih bi imao Ramosa u malom prstu.
aaaa što ste se razletili na sve straneKako prenosi L’Equipe novo pojačanje Manchester Uniteda je Morgan Schneiderlin.
United će Southamptonu platiti čak 30 miliona eura, a ovaj francuski internacioanalac će potpisati četvorogodišnji ugovor.
Schneiderlin (25) za popularne Svece igra od 2008. godine, a na 280 mečeva postigao je 14 golova. Prošao je i sve reprezentativne selekcije Francuske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.