Ne može on Travi ništa!Head je napisao/la:Danas Ikande igra u Jelahu. Strah me da momcina koga ne slomi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne može on Travi ništa!Head je napisao/la:Danas Ikande igra u Jelahu. Strah me da momcina koga ne slomi
Sabinho je napisao/la:Laku noc braco, predivan dan iza nas. Bojim se otvoriti portal ujutro kad se probudim, da mi ne iskoci jos neko pojacanje na naslovnici. Predivan strah.![]()
Potpisao na dvije godineHeraklitMracni je napisao/la:jel potpisao ? imal kakva slika ? o hocel imat pravo nastupa protiv lecha ? mislim da li je sve rijesio sa splitom ?
Sta ima Dnevni avaz?Head je napisao/la:Do sutra se ceka odgovor Chelsea za Delaca, ako bude negativan onda trazimo novog golmana.
jesu ga peglali na granicikinosvra je napisao/la:Sta ima Dnevni avaz?Head je napisao/la:Do sutra se ceka odgovor Chelsea za Delaca, ako bude negativan onda trazimo novog golmana.
Barba je stigao, cekajte da momak malo odmori, vozio iz Splita jutros, da cevape pojede. Bit ce i potpis
al si ti brat!kinosvra je napisao/la:Sta ima Dnevni avaz?Head je napisao/la:Do sutra se ceka odgovor Chelsea za Delaca, ako bude negativan onda trazimo novog golmana.
Barba je stigao, cekajte da momak malo odmori, vozio iz Splita jutros, da cevape pojede. Bit ce i potpis
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.