Al činjenica je da je on sam izjavio kako želi napustit Calderon ..freddy25 je napisao/la:Ne vjerujem da bi Arda osobno htio da napusti Atletico, ali ako bi netko otkupio klauzulu Atletico bi pristao na prodaju. I sam Cholo je rekao da su samo Godin i Koke nedodirljivi u klubu
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Samo da mu ne bude k`o Filipeu koji je otisao za parama u Chelsea, a sada zeli natrag u Atletico, ali ako Arda sam zeli da ide, a netko spremi ponudu sretno mu bilo
Navodno je odbijena ona ponuda Chelseja za Griezmanna, ponudili su 35 mil. i Salaha
Navodno je odbijena ona ponuda Chelseja za Griezmanna, ponudili su 35 mil. i Salaha
50milja je bilo ponudeno, a o tom je li ponuda odbijena ili nije neznam nis.. Ako je tak kak velis ja onda osobno zadovoljan.. Znam da je u pitanju velki iznos, al Grizi nakon prve provedene sezone na Calderonu je bio vise nego dobar, i vazna je i bude figura za Diega.. Uostalom, tesko da bi Salah mogo kvalitetno zamjenit Francuza!!freddy25 je napisao/la:Samo da mu ne bude k`o Filipeu koji je otisao za parama u Chelsea, a sada zeli natrag u Atletico, ali ako Arda sam zeli da ide, a netko spremi ponudu sretno mu bilo
Decki da li je istina da nije Jackson potpisao još uvijek, citam da su se problemi pojavili navodno?!
Jos nije potpisao, ali rijeci njegovog agenta su bile da je pristao na ponudu Atletica i da bi trebao potpisati poslje Copa Americe na 4 godine. Ne znam za nikakve probleme.meskalin je napisao/la:Decki da li je istina da nije Jackson potpisao još uvijek, citam da su se problemi pojavili navodno?!
Matias Kranevitter iz Rivera je novi igrac Atletica za 8 mil eura. Defanzivni vezni, uspoređuju ga sa Cholom po nacinu igre, a u Argentini ga nazivaju novim Mascheranom.
Tako je, na svu srecu ne postoje problemifreddy25 je napisao/la:Jos nije potpisao, ali rijeci njegovog agenta su bile da je pristao na ponudu Atletica i da bi trebao potpisati poslje Copa Americe na 4 godine. Ne znam za nikakve probleme.meskalin je napisao/la:Decki da li je istina da nije Jackson potpisao još uvijek, citam da su se problemi pojavili navodno?!
Matias Kranevitter iz Rivera je novi igrac Atletica za 8 mil eura. Defanzivni vezni, uspoređuju ga sa Cholom po nacinu igre, a u Argentini ga nazivaju novim Mascheranom.
Kranevitter izgleda done deal ali vec u ovom prelaznom roku seli u Madrid.
Nevjerovatan potencijal , momak je all round vezni igrac koji je defanzivno na top levelu.Vrhunski potez kluba , jer nece puno kostati a na trzistu ima mali broj igraca njegovih karakteristika.Dostojan zamjenik Gabija.
Atletico u kost, vec su doveli par vrhunskih igraca , ako zadrze ovaj kadar borba za titulu ce biti ponovno zestoka
Nevjerovatan potencijal , momak je all round vezni igrac koji je defanzivno na top levelu.Vrhunski potez kluba , jer nece puno kostati a na trzistu ima mali broj igraca njegovih karakteristika.Dostojan zamjenik Gabija.
Atletico u kost, vec su doveli par vrhunskih igraca , ako zadrze ovaj kadar borba za titulu ce biti ponovno zestoka
Atletico pravi strasan tim. Ako zadrze Griezmanna imat ce paklen napad s njim, Viettom, Jacksonom i Torresom. Sigurno ponajbolji napad na svijetu. Ako ode Arda ne gubite mnogo s obzirom na pojacaja koja su vam stigla. Bas danas citam da bi mogli za 15 miliona dovesti i Callejona iz Napolija. Sto se Matiasa Kranevittera prejak igrac. Gledao sam ga par puta i ima veliki potencijal da postane igračina. Baš mi je žao što nije prešao u Valenciu, iako ga je Ayala htio dovesti. Uglavnom, njega dovoditi za 8 miliona, jel tak?. Čitao sam da do zime ostaje u Riveru
Uglavnom, Atleti
Uglavnom, Atleti
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Donnie Darko
- Kontakt:
Griezmanne ostani 
Arda je već nezamjenjiv, njegov odlazak bi mogao biti veliki problem.
Hvala Šišmišu na pohvalama, ljepe stvari se dogadaju i u Valencii kolko znam.. Otkupili ste Andrea Gomesa, Rodriga Morena iz Benfice i dofurali Rodriga Caia iz Sau Paula!! Vidjet cemo hoce li to pomoc klubu ili ne.. A sto se tice Kranevittera, upravu si, u sijecnju dolazi k nama!!Adi_Zepce je napisao/la:Atletico pravi strasan tim. Ako zadrze Griezmanna imat ce paklen napad s njim, Viettom, Jacksonom i Torresom. Sigurno ponajbolji napad na svijetu. Ako ode Arda ne gubite mnogo s obzirom na pojacaja koja su vam stigla. Bas danas citam da bi mogli za 15 miliona dovesti i Callejona iz Napolija. Sto se Matiasa Kranevittera prejak igrac. Gledao sam ga par puta i ima veliki potencijal da postane igračina. Baš mi je žao što nije prešao u Valenciu, iako ga je Ayala htio dovesti. Uglavnom, njega dovoditi za 8 miliona, jel tak?. Čitao sam da do zime ostaje u Riveru![]()
Uglavnom, Atleti
Moyin agent navodi kako je Porto zaineresiran za dovođenje Miguela!! [AS]
Ne mislim da bi to bio prevelik - za nas, pošto je Oblak nasa buduca nada i bolji od iskusnijeg Moye, koji je i dosta stariji od njega, zato Jana nikako nebi smjeli pustiti iz kluba. Ako nas Miguel napusti, mozda bi se opet morali okrenut ka novom golmanu, al ko ne zna, Real Zaragoza drzi jednog naseg golmana koji je igro na posudbi prosle sezone u Segundi, takoder mladi golman!! 
Navodno neki mediji pišu kako je Konoplyanka u Madridu i da smo mi zainteresirani za Ukrajinca!!??
Također, Sevilla već duže vrijeme lovi i želi dovest Konoplyanku na Sanchez Pizjuan!!
Svakako, ako ima istine u tome, nebi bilo loše za Atletico, činjenica je da nam fali još po neki mlađi igrač u vezi skup sa Gabiem i Tiagom!!

Svakako, ako ima istine u tome, nebi bilo loše za Atletico, činjenica je da nam fali još po neki mlađi igrač u vezi skup sa Gabiem i Tiagom!!
Konop bi bio zamjena za Ardu.Stim da bi njegovim trasnferom klub mnogo dobio.Konop je free agent i sigurno igrac koji na danasnjem trzistu vrijedi cca.20 miliona.Arda je jako bitan sraf ali Simeone zna sta radi u kolko ga pusti da ide.Mnogo ga je istrosio u proteklim sezonama, ekipi je evidentno potrebno osvjezenje a sa Viettom , Jacksonom i Griezmanom napadacki potencijal se brutalan.Kranevitter top pojacanje . kroz koju godinu igrac koji ce biti neizostavan dio tima.
Ja se osobno nadam da nas Arda neće napustit, moguće da bi bio kao njegova potencijalna zamjena.. Al nek dođe i bez njegova odlaska, nebi niš škodilo klubu!!JoeBleck je napisao/la:Konop bi bio zamjena za Ardu.Stim da bi njegovim trasnferom klub mnogo dobio.Konop je free agent i sigurno igrac koji na danasnjem trzistu vrijedi cca.20 miliona.Arda je jako bitan sraf ali Simeone zna sta radi u kolko ga pusti da ide.Mnogo ga je istrosio u proteklim sezonama, ekipi je evidentno potrebno osvjezenje a sa Viettom , Jacksonom i Griezmanom napadacki potencijal se brutalan.Kranevitter top pojacanje . kroz koju godinu igrac koji ce biti neizostavan dio tima.
Neki mediji pišu da smo zainteresirani za dovođenje Karima Rekika, mladog stopera Man Citya, koji je prošle 2 sezone proveo igrajući za PSV na posudbi.. Nizozemski reprezentativac, 20 mu je!!

Zamjena za Ardu je Oliver Torres.
Ja sam zadivljen kako vi i Sevilla odrađujete transfere i ne gubite na snazi iz sezone u sezonu. Pogotovo kad se zna da jedan Burnley ili kako već u engleskoj dobije gotovo isto para ko i vi od tv prava. Ovaj napad što sada imate izaziva strah.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Definitivno najbolje rjesenje, u Portu je jos vise pokazao kvalitetu i talent, skupio jos iskustva i mislim da je pravo vrijeme da se ozbiljno racuna na njega u Atleticusoe je napisao/la:Zamjena za Ardu je Oliver Torres.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.