Cardiff ga plaćasalle86 je napisao/la:kakve veze benko ima sa cardifom ?
Plate igrača premijer lige?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Plate igrača premijer lige?
Moze li neko malo pojasniti ,koji interes ima Kardif da placa igraca drugog tima ,da li je Benko ipak igrac Kardifa ili ...PeppermintSA je napisao/la:Cardiff ga plaćasalle86 je napisao/la:kakve veze benko ima sa cardifom ?

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nije igrač Cardiffa, naš je igrač 1/1. Mi ga formalno plaćamo, međutim Cardiff nam svaki mjesec šalje pare za njegovu platu. Nema Cardiff interes, već ima Amidža, a Cardiff je njegov klub. Zapravo, to je način da se nama olakša situacija. Danke Amidžarodjenisa je napisao/la:Moze li neko malo pojasniti ,koji interes ima Kardif da placa igraca drugog tima ,da li je Benko ipak igrac Kardifa ili ...PeppermintSA je napisao/la:Cardiff ga plaćasalle86 je napisao/la:kakve veze benko ima sa cardifom ?

- Aerodromsko
- Kontakt:
Ne placa ga Sarajevo,Tan posalje svaki mjesec da se on plati a za sve ostalo Sarajevo je odgovorno,kakav on i igrac Cardiffa sta vam je
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Hvala na odgovoru momci.Jedinstven primjer u svjetu fudbala 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
nek sam čuo da je i ovo moguće (u šta naravno ne vjerujem)PeppermintSA je napisao/la:Nije igrač Cardiffa, naš je igrač 1/1. Mi ga formalno plaćamo, međutim Cardiff nam svaki mjesec šalje pare za njegovu platu. Nema Cardiff interes, već ima Amidža, a Cardiff je njegov klub. Zapravo, to je način da se nama olakša situacija. Danke Amidžarodjenisa je napisao/la:Moze li neko malo pojasniti ,koji interes ima Kardif da placa igraca drugog tima ,da li je Benko ipak igrac Kardifa ili ...PeppermintSA je napisao/la:Cardiff ga plaća
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:
Jedna od mnogobrojnih prednosti imati milijardera kao gazdu!salle86 je napisao/la:nek sam čuo da je i ovo moguće (u šta naravno ne vjerujem)PeppermintSA je napisao/la:Nije igrač Cardiffa, naš je igrač 1/1. Mi ga formalno plaćamo, međutim Cardiff nam svaki mjesec šalje pare za njegovu platu. Nema Cardiff interes, već ima Amidža, a Cardiff je njegov klub. Zapravo, to je način da se nama olakša situacija. Danke Amidžarodjenisa je napisao/la: Moze li neko malo pojasniti ,koji interes ima Kardif da placa igraca drugog tima ,da li je Benko ipak igrac Kardifa ili ...

a navijače sanjalice
ovo bi bio presedan u svijetu nogometa da klub koji nije vlasnik igrača plaća istog tog
ne idu plate na ruke već se to kroz papire protura tako da ovo priču okači mačku o rep
ovo bi bio presedan u svijetu nogometa da klub koji nije vlasnik igrača plaća istog tog
ne idu plate na ruke već se to kroz papire protura tako da ovo priču okači mačku o rep
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nisam nista govorio za ove igrace koji trenutno nastupaju u PL...Pappy je napisao/la:Posvete se đoku mog.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jeste,ali ko zavrsi za profesora za njega ce uvijek biti posla dok milijardu potencijalnih fudbalera se zrtvuju 24h dnevno ne bi li postali fudbaleri i od tih milijardu ne uspije ih ni 1% , ostalih 99% zive neki nizerazredni zivot.AllGunsBlazing je napisao/la:Dodatke prehrani? Mislis pive? Jer jedino sto nasi igraci trose kao dodatke prehrani su pive.
I cuj sve ispod 3000 malo. On za 10 godina zaradi kao profesor za 36 godina, i jos zivi tih 26 i ne radi nista, a ovaj se lomi svaki dan na poslu. Da ne govorim o razlici u kvaliteti, ili znacaju fudbalera i profesora za okolinu i drustvo.
Evo ako mi u BiH nađeš pet igrača koji 24h žive za fudbalom ja ti dam šta hoćeš. Većina treniraju fudbal da kažeš da treniraju, niko ne ostaje poslije treninga da dodatno radi, većina ih voli maznuti alkohola, nezdrave hrane i ostalog. I kako mi da pričamo o igraču koji 24h živi fudbal.
Da imamo finansijski normalne klubove sadasnji igraci PL BiH(izuzev par klubova) bi igrali po drugim-trecim ligama ,a klubovi bi mogli priustiti igrace profesionalce koji zive fudbal i za takvima je velika potraznja i normalno cijena veca.
Zenica je dobar primjer nemara za klubom.
Imaju sve na gotovom od stadiona do trening kampa,a ne mogu/nece da nadju investitora.
Rudar za oko 800 marki plate ide na-700 metara...
A ovi balerine,cast izuzetcima uzimaju ogromne pare...
Neki i duple,ali hocemo nogomet eto nam...
Pa ces sutra dozivjet kao i Evropa,
Radis i samo radis,a fudbaler nogama zaradi tvoju platu i to za dan...
Radnicka klasa odlazi u raj.Anoniman je napisao/la:Rudar za oko 800 marki plate ide na-700 metara...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
e jest ali rudar nema za curu/ženu starletuAnoniman je napisao/la:Rudar za oko 800 marki plate ide na-700 metara...

Bogami ovi rudari koje znam zarađuju daleko vise, kod nas placaju da dobiju posao u rudnikuAnoniman je napisao/la:Rudar za oko 800 marki plate ide na-700 metara...

A igraci kod nas da zive od plata koje su navedene u ugovoru, ne bi mogli izdrzati ni pola mjeseca

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Cuj profesionalni nogometasi u BiH? Haha za sada "profesionalni" nogomet zakonom zabraniti jer ne zasluzuju ni fening. Ako hoce neka shutaju loptu iz ljubavi eventualnu koju hediju ili gibiru im udijeliti i to je to. Kada drzava bude "drzava" onda uvesti profesionalni nogomet.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
da se pamet bere na grani svi bi bili pametniCepi1981 je napisao/la:Cuj profesionalni nogometasi u BiH? Haha za sada "profesionalni" nogomet zakonom zabraniti jer ne zasluzuju ni fening. Ako hoce neka shutaju loptu iz ljubavi eventualnu koju hediju ili gibiru im udijeliti i to je to. Kada drzava bude "drzava" onda uvesti profesionalni nogomet.
Sumnjam u to da bi i tada svi bili pametni, jer previse je invalida koji nebi bili u stanju tu pamet sto bi nas narod rekao dokuuucit'.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Djesi bola burazeru?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
a brata

Javi se nekad.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Da li više zarađuje Zakarić u Borcu ili Sušić u Sarajevu?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrammm1921, nedimmmm1337 i 35 gostiju.