FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jel moguce organizovati prijateljski mec sa timom s kojim ces igrati zvanicni susret par dana poslije? pitam onako informativno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- jaludovolimte
- Kontakt:
Go Ahead utrpao nekim levatima 18 komada zadnju tekmu
prijateljska logično
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Treba upratit ovu utakmicu mađara i holanđana cisto da vidimo sta nas ceka.
Samo hrabro taman da su Real.
Samo hrabro taman da su Real.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ipak je jedna.Minjore je napisao/la:Kad vec odgovaras makar citiraj post da ne baca raja grah kome odgovaras.. Ferencvaros ima kaznu dvije utakmice pred praznim tribinamaChWilla je napisao/la:u svoje ime.bar kolko sam cuo od igraca...
Sanction: The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body has ordered the partial closure of Ferencvárosi TC Stadium during the next (1) UEFA competition match in which Ferencvárosi TC would play as a host club, and, in particular, the sector N of the Stadium and to fine Ferencvárosi TC 20´000€ for the racist behaviour of their supporters.
Steta, bio danas u Sa ali clanskih jos nema. Nadam se da ce bit sljedeci put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobar clanak,nije nista izmisljenojovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
edit :Benji glas
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno klub moze samo da ceka da se pojavi neko sa velikim novcem za stadion a da pri tome i on ima korisiti od njega kad se renovira/izgradi.
Sve drugo zaboravite, klub sam od sebe jedva zivi, drzava/grad nece nista poduzet.
- - -
Da se vratimo u realnost, za dva nepuna dana vazna utakmica !
Sve drugo zaboravite, klub sam od sebe jedva zivi, drzava/grad nece nista poduzet.
- - -
Da se vratimo u realnost, za dva nepuna dana vazna utakmica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Momci jel moze informacija od kada se pustaju clanske? Cale ide i sljedece sedmice u Sa, da se zakaparise dres i clanska dok se ima para . 
jovanmaksimovic je napisao/la:ma kosevo je odron od stadiona, slazem se... ali to ne mjenja cinjenicu da jednako pripada svim klubovima u sarajevu a ne samo onome ko ga tretnutno iznajmljuje...champions1921 je napisao/la:Nije bitno ciji je taj stadion bukvalno jer se zna ciji je. Mi jedino na Grbavici mozemo biti domacini kako Bog zapovijeda i to je istina.. Na Kosevu smo uvijek u hendikepu kada je Europa u pitanju bar za 20%..jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
Ma ovo je pisao momak koji je nekada bio u samom jezgru grupe TM, sve do utakmice sa Velezom... Nije vjerovatno imao nikakve lose namjere, skroz druga pozadina je ovog teksta...
Strah od Željezničara je opet aktivan!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Može li mi neko reći kad radi fan shop? 
- samogrbavica
- Kontakt:
Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme. 
KHAJ PRICE
10-17 svaki dan.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Dosadan si, mozda se obracas i nekom starijem covjeku koji je odlucio nesto da kupi za uspomenu. Razmisljaj malo tom svojom glavom .samogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nisam tako stara
haha
Znam otprilike kad radi, ali nisam bila sigurna je li isto radno vrijeme kao u toku sezone

Znam otprilike kad radi, ali nisam bila sigurna je li isto radno vrijeme kao u toku sezone
HvalaChWilla je napisao/la:10-17 svaki dan.
Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadatisamogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine 
- zubanovic89
- Kontakt:
Sto bi reko doktor Arsla, levat klasicniAsharaK je napisao/la:Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje .samogrbavica je napisao/la:Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki baloSchwarz je napisao/la:Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadatisamogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
Jednostavno, stavite svi aldina na listu gnjavatora i nemojte ga citirati.
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Gracanica cijela je plavobijelaAsharaK je napisao/la:Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje .samogrbavica je napisao/la:Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki balo"Schwarz" je napisao/la: Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadati
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.