FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 27 jun 2015, 16:32

staragarda je napisao/la:kontradiktortan si sam sebi....cestitas klubu koji je DIREKTNO ucestvovao u izbacivanju Slobode....Sloboda je te sezone bila ocajna i nije bilo realno ocekivat da dobije slaviju na strani....al vrapcicani koji su bili dobri te sezone da izgube od raspalog goska kuci...ma daj,reci da se salis....nastavi im cestitat
Nista u mom postu nema kontradiktorno.
Da ne idemo dalje u off kazi mi jel tebi Velez kriv sto do zadnjeg kola nismo izborili opstanak samo mi to odgovori ?
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jun 2015, 16:36

Neka sezonsku kupi nas 800-1000 bolesnika koji smo tu bez obzira na sve. Ti sto "zive" za Barcelone, Juventuse i ostale neka kupuju ove po 7 odnosno 10 KM i neka se trgaju za Citroena. Pogotovo ako bude neka malo jaca euforija pa se Tusanj napuni, pa malo klubu napune kasu... Halalio bi im i pun qrac selfia sa zalizanim frizurama i najnovijim ray-bankama, samo neka oni pune kasu. :mrgreen:
075

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 jun 2015, 16:41

TzBulevar87 je napisao/la:Neka sezonsku kupi nas 800-1000 bolesnika koji smo tu bez obzira na sve. Ti sto "zive" za Barcelone, Juventuse i ostale neka kupuju ove po 7 odnosno 10 KM i neka se trgaju za Citroena. Pogotovo ako bude neka malo jaca euforija pa se Tusanj napuni, pa malo klubu napune kasu... Halalio bi im i pun qrac selfia sa zalizanim frizurama i najnovijim ray bankama, samo neka oni pune kasu. :mrgreen:
Ma samo agresivno izreklamirati ove sezonske. Masa ljudi ne zna kada s njima pricam da je sezonska bila 80 KM sada je 50 KM, da te po utakmici izadje 3,33 KM, dok u suprotnom bez nje kada bi isao na sve utakmice vise od 100 KM.
Pricajuci sa ljudima mislim da ce prodaja biti mnogo dobra moja ekipa uzima to je vec 10 sezonskih :mrgreen:
samo Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 jun 2015, 16:49

Kad kreće reklamiranje sezonskih, ako neko zna ? jer je ostalo manje od mjesec dana do početka sezone. Treba krenuti, jer će ljudi i na more uglavnom poslije Bajrama :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jun 2015, 16:52

TzBulevar87 je napisao/la:Neka sezonsku kupi nas 800-1000 bolesnika koji smo tu bez obzira na sve. Ti sto "zive" za Barcelone, Juventuse i ostale neka kupuju ove po 7 odnosno 10 KM i neka se trgaju za Citroena. Pogotovo ako bude neka malo jaca euforija pa se Tusanj napuni, pa malo klubu napune kasu... Halalio bi im i pun qrac selfia sa zalizanim frizurama i najnovijim ray-bankama, samo neka oni pune kasu. :mrgreen:
Od nas 800-1000 bolesnika nema dodira sa internetom i nazalost da moze odjednom dati 50 km vise od pola, nego nekako plate za dvije tekme mjesecno....50 km je super cijena, al za to ti treba yebiga marketing......na svakom cosku, na svim mogucim medijima i kada sve to platis, Slobode nema tu nigdje ekonomski, ali sa druge strane polako dobijas i odgajas nove navijace, simpatizere, zato sam napisao da nama treba puno vremena, novaca, rada a i Evropa.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 17:02

merak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:kontradiktortan si sam sebi....cestitas klubu koji je DIREKTNO ucestvovao u izbacivanju Slobode....Sloboda je te sezone bila ocajna i nije bilo realno ocekivat da dobije slaviju na strani....al vrapcicani koji su bili dobri te sezone da izgube od raspalog goska kuci...ma daj,reci da se salis....nastavi im cestitat
Da ne idemo dalje u off kazi mi jel tebi Velez kriv sto do zadnjeg kola nismo izborili opstanak samo mi to odgovori ?
nemam ja tebi sta reci.....sve je vec receno jos prije par godina....ti slobodno zatvaraj oci pa im opet dogodine cestitaj...doduse,i oni na svojoj temi samo u superlativima pricaju o tvom klubu,predsjeniku,gradu i navijacima pa je red da im uzvratis
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 27 jun 2015, 17:40

Pozz raja, sorry na offtopicu al ako neko moze da mi objasni kako doci do aerodroma u Tuzli sa autobuske stanice bio bih veoma zahvalan, jel puno daleko da se uzme taksi? Moze i u pp
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 jun 2015, 17:41

staragarda je napisao/la:
merak je napisao/la:
nemam ja tebi sta reci.....
Ocekivano :kafa:
samo Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 jun 2015, 17:43

ArmexHZ je napisao/la:Pozz raja, sorry na offtopicu al ako neko moze da mi objasni kako doci do aerodroma u Tuzli sa autobuske stanice bio bih veoma zahvalan, jel puno daleko da se uzme taksi? Moze i u pp
Taxi jedno 10-15 KM ja mislim. Ne znam dal ima Bus za aerodrom
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 jun 2015, 17:44

ArmexHZ je napisao/la:Pozz raja, sorry na offtopicu al ako neko moze da mi objasni kako doci do aerodroma u Tuzli sa autobuske stanice bio bih veoma zahvalan, jel puno daleko da se uzme taksi? Moze i u pp

drug kad trebas do aerodroma .... ???

sanjinho
Kontakt:

Post Postao/la sanjinho » 27 jun 2015, 18:21

Heller je napisao/la:
Meni uzeo 30 maraka od Zivinica do aerodroma...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 jun 2015, 18:26

Heller je napisao/la:

Bus Živinice-Kalesija i prolazi kroz Dubrave i košta 1,5 KM. Karta bus Tuzla- Dubrave 2,5 KM

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2015, 18:27

OBIČNO NEKA PRINOVA "UTRČI U AUTOBUS" U ZADNJI ČAS.IPAK, AKO SE TO I NE DESI , POJAČANJA KOJA SU DOVEDENA SU OZBILJNI IGRAČI.SAD SE MOŽEMO" POŠAKETATI" SA SVIMA I NA TUŠNJU I NA STRANI.
SEZONSKE KARTE ZA 50 KM SU PUN POGODAK I TU NEMA ODSTUPANJA.BIĆE NAVIJAČI UPOZNATI PUTEM MEDIJA ,ALI TREBA I GOVORITI KOME GOD STIGNEMO.RAŠIRIT ĆE SE TO I POSTATI PRAKSA.JA SEZONSKU U ŽIVOTU NISAM KUPIO A SAD ĆU ABD-a KUPITI. DOBRA JE IDEJA DA ZA PENZIONERE BUDE POLU-SEZONSKA OD 25 KM. PUNO TIH LJUDI ŽIVI DECENIJAMA ZA SLOBODU.
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 jun 2015, 18:29

Pa ne znam za taj bus kakav je prilaz aerodromu jel proalzi kraj njega
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2015, 18:30

Tuzlak04 je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Bus Živinice-Kalesija i prolazi kroz Dubrave i košta 1,5 KM. Karta bus Tuzla- Dubrave 2,5 KM

BROJ 11, GRADSKI I PRIGRADSKI SAOBRAĆAJ TUZLA. TUZLA-KROJČICA-DUBRAVE-VUKOVIJE-MEĐAŠ
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 18:34

onaj Koudio napustio Sarajevo...za kolko taj igra i je li ga moguce dovesti....mislim da je klasicno krilo i to bas lijevo

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2015, 18:38

staragarda je napisao/la:onaj Koudio napustio Sarajevo...za kolko taj igra i je li ga moguce dovesti....mislim da je klasicno krilo i to bas lijevo
IMAŠ LI KAKAV SNIMAK?
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jun 2015, 18:40

igrač koji u Sarajevu ne može biti rezerva, ne može pomoći bilo kojoj ekipi iz vrha

ili dovest' kvalitet, ili ne dovodit' ništa

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 18:41

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:onaj Koudio napustio Sarajevo...za kolko taj igra i je li ga moguce dovesti....mislim da je klasicno krilo i to bas lijevo
IMAŠ LI KAKAV SNIMAK?
kakav snimak :?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 jun 2015, 18:44

Valjda smo tu priču prevazišli... Stranac... :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.