NLB liga sezona 2009/10
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NLB liga sezona 2009/10
I haj ostani normalan nakon ovoga hahaha,strasno kakva utakmica i kakva zavrsnica...svaka cast...mogu misliti kolko su se isfurali igraci Cibone kad su vidjeli sta je uslo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema radovanja dok Kecman ne odobri

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Evo vam na HRT-u jos rade nekakve analize, kao Rozic nije bio ni izasao, a poceo je napad Partizana, ali izgleda da nista od toga... sto se tice vremena, ostala je 0.1 sekunda prije nego sto je Kecman uputio sut, tako hrvati rekose... cirkus zivi... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
rozic jos u terenu akcija se ne smi odigrat j.....vam majku slovensku
- vendetta87
- Kontakt:
Ma presmiješno.Partizan - Epic win 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ahahahaha, ne mogu se prestati smijati, da Cigona, ahahaha.
...Život za Široki...
Fantastična utakmica!!!
Ovo će ući u anale košarke na ovim prostorima,siguran sam.
Ovo će ući u anale košarke na ovim prostorima,siguran sam.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
ja skoci kad je bojan pogodio,kad vidim skacu dule i slavko...haahah
to nisu istine kakva je ovo utakmica bila...e sad je li regularna nije li,ne znam,samo znam da po pravilima ako je strano tijelo u terenu igrati se ne moze...ali neka to strucnjaci kojih ce se ovdje dosta naci da pisu o tome kazu...
meni drago bi kad je bojan pogodi...citavu utakmicu ga nije bilo,stavi ona dva bacanja i tricu ladno stavi...ima onaj nezainteresiran izraz lica...uglavnom jedan od drazih igraca...
to nisu istine kakva je ovo utakmica bila...e sad je li regularna nije li,ne znam,samo znam da po pravilima ako je strano tijelo u terenu igrati se ne moze...ali neka to strucnjaci kojih ce se ovdje dosta naci da pisu o tome kazu...
meni drago bi kad je bojan pogodi...citavu utakmicu ga nije bilo,stavi ona dva bacanja i tricu ladno stavi...ima onaj nezainteresiran izraz lica...uglavnom jedan od drazih igraca...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
joj nisam gledao bolje utakmice u zivotu
ja onih hrvatskih komenatora 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svaka cast za onu utakmicu....Ovi se raduju 0.6 do kraja ...hop i kos .....svaka cast Partizanu a i Ciboni 

A C A B !
- juzni vjetar!
- Kontakt:
jesam se ismijao Cibonini igraci se raduju a ovaj im sa centra zabi kos
ne sjecam se da sam gledao bolju tekmu a pravo volim kosu 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Kecman je čovjek koji riješava najveće utakmice, kao nekad Saša Đorđević. Čudna utakmica, skoro sve koševe za Cibonu dala dva igrača. Da Roberts nije promašio oba slobodna bacanja malo prije kraja regularnog dijela bio bi heroj utakmice. Ohrabrujuće izdanje Partizana pred final four. 

ma **** onakvog igrača ko bogdanović u najvažnijim utakmicama on koša ne more dat,a upravo se to za nnjegovu poziciju i traži,jednostavno nije igrač za velike utakmice
Svaka cast Partizanu jos jednom su pokazali da im niko nije dorastao na Balkanu.Kakva samo tekma i kecman u stilu Djordjevica samo dalje pogadja za pobedu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
juzni vjetar! je napisao/la:jesam se ismijao Cibonini igraci se raduju a ovaj im sa centra zabi kos![]()
ne sjecam se da sam gledao bolju tekmu a pravo volim kosu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Utakmica jest dramaticna , ali to sto kazete dobra ????? ma daj , tomas 24 , gordon 18 i udrih 2 , strijlci 44 kosa cibone do kraja 3/4 , a do kraja utakmice jos 2 -ca se upisala sa po jednim ubacajem , ostalo sve gordon i tomas , e **** ako nemozes zatvorit 2 igraca , a ono nosu jordan , kobe , james .... 

smijesan si....uistinu si smjesan,covjek koji pogadja tricu 0.6 sekundi do kraja za tebe ne moze dati kos kad treba...Dabar je napisao/la:ma **** onakvog igrača ko bogdanović u najvažnijim utakmicama on koša ne more dat,a upravo se to za nnjegovu poziciju i traži,jednostavno nije igrač za velike utakmice
dalje,nije ga islo danas,pa stavi dva bacanja kad je trebalo,nije se ruka tresla,stavi tricu kad je trebalo takodjer se nije ruka tresla...ako nisi znao ovo je njemu prva prava seniorska sezona...vjeruj mi nagledat ces se ti njega jos kroz reprezentaciju i kroz europsku kosarku...bb mudonja,kecman jos veci...

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Raspitaj se ako ne znaš kakav je bio Kecmanov učinak u prvoj utakmici protiv Makabija.Dabar je napisao/la:ma **** onakvog igrača ko bogdanović u najvažnijim utakmicama on koša ne more dat,a upravo se to za nnjegovu poziciju i traži,jednostavno nije igrač za velike utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.