Ponesi cvaju i na voz. Cekamo te u ProrokuMarsal je napisao/la:Danas dvaput išao na trčanje po pola sata, teretana, biciklo. Sve od dosade i pasjaluka, a subota uvečer sjedim kući, društvo se rasulo do zla boga, nisam izašao u čaršiju od sredine maja, dakle na jbnu kafu nisam otišao mjesec i pol![]()
Menadžer majka za ubijanje dosade
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: RE: Re: Chat
FORZA MARŠAL !!!
Re: Chat
Virtu4l je napisao/la:Prava igra za Tribaliana, DANTESa, itdHeller je napisao/la:Pa strateska igra, sto vise teritorije imas imas vise vojske![]()
Uz'o d'igra sa sinom Riziko, sve tenkove stavio na Kosovo
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Reg. i šta sad?Heller je napisao/la:Pa strateska igra, sto vise teritorije imas imas vise vojske, igraju se partije od 15 min do 6-7 satnihUnofficialpage je napisao/la:@heller kako se igra to?
https://www.warlight.net/MultiPlayer/
Ne treba se nista skidati
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Morate i vi malo zažmiriti dole na granici, a nekako je otprilike i sve ovo počelo od one čuvene utakmice.Tribalian je napisao/la:Svuda je tako druze trenutno. Bice bolje uskoro, nadamo se. Kvalitet se poboljsao ali kolicina je sramna.Evolution87 je napisao/la:Ma vala kod nas se odavno ni ne isplati naduvati. Mala davanja, a i trava je losa. Prije se za petaka citavo drustvo ubije, a sad meni samom cener ne moze da bude
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
https://www.warlight.net/MultiPlayer?GameID=8992076
Ko hoce
Ko hoce
eto ti linkUnofficialpage je napisao/la:Reg. i šta sad?Heller je napisao/la:Pa strateska igra, sto vise teritorije imas imas vise vojske, igraju se partije od 15 min do 6-7 satnihUnofficialpage je napisao/la:@heller kako se igra to?
https://www.warlight.net/MultiPlayer/
Ne treba se nista skidatiĐe si ti ovdje?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tribalian je napisao/la:![]()
Uz'o d'igra sa sinom Riziko, sve tenkove stavio na Kosovo
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa jeste pocelo od tad , ali jedan veliki srbin kaze da zna ko je spustio dron ali nece da kaze...Evolution87 je napisao/la: Morate i vi malo zažmiriti dole na granici, a nekako je otprilike i sve ovo počelo od one čuvene utakmice.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Gledam ovu kartu Jugoslavije u igri, Makedonija isto silueta muda
Nullius in verba
vozdra raja, halalite što upadam
moze li mi neko poslati sliku aleksandra seksana iz filma nafaka, scena on sa pistoljem na mezarju čuči, na glavi kapa ARBiH.. ne mogu nikako da je nađem, pa ako neko ima u arhivi ili link nek okači
unaprijed zahvalan
moze li mi neko poslati sliku aleksandra seksana iz filma nafaka, scena on sa pistoljem na mezarju čuči, na glavi kapa ARBiH.. ne mogu nikako da je nađem, pa ako neko ima u arhivi ili link nek okači
unaprijed zahvalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@heller nije loša igra. Imam malo vojske 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa moraš popunit onaj jedan bonus i dobijaš dodatne snage mada dobar si, ja se zajebo zaletio se na onog a nisam granice zaštitioUnofficialpage je napisao/la:@heller nije loša igra. Imam malo vojske
Nullius in verba
ja uvijek u konkvistadoru uzmem ono ćoše vojvodine prema mađarskoj i rumuniji.. najlakše se braniVirtu4l je napisao/la:Tribalian je napisao/la:![]()
Uz'o d'igra sa sinom Riziko, sve tenkove stavio na Kosovo![]()
![]()
inače ne, nismo koristili virtuale takve tehnike mjerenja..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Otkad conQUIZtador nisam igrao
Znao sam sate i sate dnevno ubiti ondje i godinu dana i vise usao nisam. Zaboravio i username i password
Znao sam sate i sate dnevno ubiti ondje i godinu dana i vise usao nisam. Zaboravio i username i password
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sređeno ono za rođendan i to u velikim količinamaOtelo je napisao/la:Otkad conQUIZtador nisam igrao![]()
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
U srijedu sam dole, Exit il nešto vidjet ćemoHeller je napisao/la:drogeri
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo i ja uso, sta sadHeller je napisao/la:Pa moraš popunit onaj jedan bonus i dobijaš dodatne snage mada dobar si, ja se zajebo zaletio se na onog a nisam granice zaštitioUnofficialpage je napisao/la:@heller nije loša igra. Imam malo vojske
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja jedino sto sam igrao je Travian. Sa ljudima sirom Balkana. Najjace nas 10 na konferencijskoj vezi i klikamo ko budale. Par puta i WW uzeo sa svojom ekipom na nalogu 
I ZG i BG i Niš vole cajke
Ovo jucer cuo, jes' zarazno
I ZG i BG i Niš vole cajke
Valjda gore, jel to kad plata legneCashMan je napisao/la:U srijedu sam dole, Exit il nešto vidjet ćemoHeller je napisao/la:drogeri
Nije to igra na taj fazon, ovo ej standardna strategija al multiplayer
Nullius in verba
Nisi mi rekao staCashMan je napisao/la:Sređeno ono za rođendan i to u velikim količinamaOtelo je napisao/la:Otkad conQUIZtador nisam igrao![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."