znači ima da deremo g.uzove?AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Eh sad necu nista da govorim dok ne bude oficijelno,znaš kako to kod nas bude,tako da sabura sto kazu,bice ovo sve ok.
i nemoj, zanš naš narod kakav je.AMADUDI je napisao/la:Eh sad necu nista da govorim dok ne bude oficijelno,znaš kako to kod nas bude,tako da sabura sto kazu,bice ovo sve ok.
- pravnik1981
- Kontakt:
Obavještavamo sve navijače i simpatizere da će se 28.6. u nedjelju u 21:30 održati sastanak na platou ispod Starog mosta. Cilj je da zajedničkim snagama pokušamo pomoći našem Veležu u narednom periodu. Pozvani su svi kojima crvena boja leži na srcu.
AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
polahko ljudi, tek kada bude zavnično kao i za malog Lazu.shaman7 je napisao/la:AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme![]()
![]()
Šta je ovaj klub prošao, dobro da ikako i postoji. Danas sam vidio da su Veležu na promjenama čestitali iz asocijacije mladih SDA...
I Haurdić ide na pripreme.
-
remistarmo
- Kontakt:
Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
I meni ako moze u pprodjenizavjecnost je napisao/la:Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
Alemu se obratite,on ce to vama odradit 
sta je sa Avdom Kalajdzicem jel i on otisaoshaman7 je napisao/la:Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Aleme brato ako moze pp.AlemC85 je napisao/la:znači ima da deremo g.uzove?AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ma raja nije to ništa posebno i ako dobijete od Alema, mislim samo se pregovara, nadam se da nećete shvatiti to kao da su potpisali. 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Haj daj taj PP da i ja cujem 
Vidjet cete uskoro.1922VFC1981 je napisao/la:Alem suplju prosipa nemojte njemu vjerovat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.