Harmonika svira ki guverini
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Izgleda da je plakalo naslijedio ne kvalitet od bandovija. PLAKALO JE SLABO PROCJENIO LET LOPTE .
- Aerodromsko
- Kontakt:
Oploditelj je napisao/la:Cuj HODZURDA
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Očigledno da mali nije za više od 3. golmana. Neka ga ko trećeg golmana dok se ne buni i to je toPitar6785 je napisao/la:Izgleda da je plakalo naslijedio ne kvalitet od bandovija. PLAKALO JE SLABO PROCJENIO LET LOPTE .
1946
- Crni gavran
- Kontakt:
Znam da kasnim, nije me dugo bilo ovdje opcenito na sport sport . ba, pa da vam cestitam na tituli. Poseban pozdrav za mog prijatelja @sekaca
Eto u ovoj anketi sam glasao da cete proci te Poljake, ako vam sta to pomaze
. Salim se, nije Sarajevo bez sanse, nadam se da cete proci

Eto u ovoj anketi sam glasao da cete proci te Poljake, ako vam sta to pomaze
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Aerodromsko
- Kontakt:
Crni gavran je napisao/la:Znam da kasnim, nije me dugo bilo ovdje opcenito na sport sport . ba, pa da vam cestitam na tituli. Poseban pozdrav za mog prijatelja @sekaca![]()
Eto u ovoj anketi sam glasao da cete proci te Poljake, ako vam sta to pomaze. Salim se, nije Sarajevo bez sanse, nadam se da cete proci
![]()
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sami ste trazili,sta se sad zalite?SarajlijaTM je napisao/la:Samo da citiram,pitare sa pocetka sezone:
Je.bi Ibrače i ne vadi
TMBT - Embell Riva
Da se malo osvrnemo - ima jos zanimljivih postova
- Aerodromsko
- Kontakt:
Ma ovaj Sarajlija je kompleksas i lazov teski,nista on
-
Oploditelj
- Kontakt:
niko od malenih strumfica da opali odgovor na legendarni post duskejurisic....valjda sto je istina sta li ...a istina najvise boli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ti je ta dominacija...Oploditelj je napisao/la:niko od malenih strumfica da opali odgovor na legendarni post duskejurisic....valjda sto je istina sta li ...a istina najvise boli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Oploditelj
- Kontakt:
vidim , dominiraju i pulsiraju vec 2 god
kveščn, danas protiv Rijeke jel ide uigravanje/testiranje il cete ih napast probat do pobjede doc? fina kvota na Rijeku pa da znam 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znas i sam da je Rijeka jaca od nas i opet cemo mijenjati sastav,imperativ nije pobjeda vec novi igraci sto su dosli + kombiniranje tako da kuknjavaHeller je napisao/la:kveščn, danas protiv Rijeke jel ide uigravanje/testiranje il cete ih napast probat do pobjede doc? fina kvota na Rijeku pa da znam
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ma deremo mi Rijeku danas 
-
Oploditelj
- Kontakt:
Rijeka kvalitetnija ...vidjecemo , tesko sa njima da i "bod" izvucemo.
Pa to me interesuje, koji je cilj utakmice, hvala na odgovorima.
Nullius in verba
Utakmica sa Rijekom je zatvorena za medije tako da je moguce da ce igrati i najjaci sastav.
U novi boj ...
-
Oploditelj
- Kontakt:
do tekme a Poljacima ostalo je 11 dana i vrijeme je da se non stop uigrava prva ekipa koja ce istrcati na teren protiv njih
Sani Emmanuel je na probi?
on je u Lazio Primaveri zabio 17 golova u 28 nastupa, zatim prešao u Salernitanu (tada treća liga) na posudbu i upisao samo jedan nastup, poslije otišao u Švicarsku drugu ligu, također odigrao malo tekmi, pa je vidim bio malo u Izraelu, jedan nastup samo
on je zajedno s Onazijem stigao u Lazio, obojica su bili talenti, s tim što je Onazi sada član prvog tima (iako se i on ne razvija kako se očekivalo, poprilično stagnira), a Sani Emmanuel je vjerovatno novi Freddy Adu
on je u Lazio Primaveri zabio 17 golova u 28 nastupa, zatim prešao u Salernitanu (tada treća liga) na posudbu i upisao samo jedan nastup, poslije otišao u Švicarsku drugu ligu, također odigrao malo tekmi, pa je vidim bio malo u Izraelu, jedan nastup samo
on je zajedno s Onazijem stigao u Lazio, obojica su bili talenti, s tim što je Onazi sada član prvog tima (iako se i on ne razvija kako se očekivalo, poprilično stagnira), a Sani Emmanuel je vjerovatno novi Freddy Adu
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
hilmo je napisao/la:Ma deremo mi Rijeku danas
Ovo od Hilme nisam ocekivao.
U kakvom je ljudi stanju Stepanov,i hoce li biti fiz.spreman za Lech.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stagnira ali ako se dokaze neka ostane pa neka pokaze sta znaChinaglia je napisao/la:Sani Emmanuel je na probi?
on je u Lazio Primaveri zabio 17 golova u 28 nastupa, zatim prešao u Salernitanu (tada treća liga) na posudbu i upisao samo jedan nastup, poslije otišao u Švicarsku drugu ligu, također odigrao malo tekmi, pa je vidim bio malo u Izraelu, jedan nastup samo![]()
Trenutno korisnika/ca: Noke995, RaymondRed, tuitamo, Zaboljesutra, zamirLaganini, Zigazaga i 42 gosta.